Ekstrasense Lilija Hegaja pastāstīja, kāpēc nauda neienāk jūsu kabatā

Ekstrasensu cīņu uzvarētājai Lilijai Hegajai nauda gandrīz nekad nebija problēma. Lilijai izdevās izkļūt no nabadzības sliekšņa ne tikai pateicoties savām gaišreģa spējām.

Viņasprāt, lai piesaistītu naudu, ir jādomā pareizi. Domas spēks ir ierocis, kas noteikti palīdzēs cīņā par laimīgu un ērtu eksistenci.

Lilija Hegaja bieži pieņem klientus, kuri ir noraizējušies par savu finansiālo stāvokli.

Viņa stāsta, ka daudzi no viņiem ir diezgan strādīgi un gudri cilvēki ar lielu potenciālu, taču nez kāpēc nauda viņiem nesanāk.

Visu finansiālo problēmu galvenais iemesls ir nepareiza domāšana par panākumiem.

Kā pareizi domāt par naudu, lai tā pie mums plūst kā upe? Lilija Hegaja iesaka visiem, kas vēlas uzlabot savu finansiālo stāvokli, ievērot dažus vienkāršus noteikumus.

Atcerēsimies, par ko domājam, kad kabatā nav ne centa? Lielākā daļa cilvēku domā par to, cik viņi ir nabagi un nelaimīgi.

Viņi sūdzas par naudas trūkumu un tādējādi savas negatīvās domas pārvērš realitātē. Nekad nevajadzētu teikt, ka jums nav pietiekami daudz naudas.

Koncentrējiet savas domas uz to, kā šo situāciju labot. Galu galā naudai ir spēcīga enerģija, kas atlasa tos, kuriem ir tikpat spēcīgs enerģijas lādiņš.

Bet no kurienes tas nāk, ja visas mūsu domas ir tikai par to, cik mēs esam nelaimīgi?

Turklāt Lilija Hegaja vienmēr koncentrējas uz attieksmi pret naudu, ko cilvēks izveidoja bērnībā. Reti kurš bērns no nabadzīgas ģimenes izaug par bagātu.

Un tas nenotiek tāpēc, ka vecāki nevarēja viņu finansiāli atbalstīt, samaksāt par studijām institūtā un nodrošināt sākuma kapitālu sava biznesa atvēršanai. Tas notiek tikai nepareizas monetārās politikas dēļ ģimenē, nepareizas attieksmes un negatīvas attieksmes pret naudu dēļ.

Daudziem cilvēkiem bērnībā tiek uzspiesta negatīva attieksme, kas neļauj viņiem pēc tam realizēt sevi un gūt finansiālus panākumus. Daudziem bērniem māca, ka tie, kam ir nauda, ​​noteikti ir slikti un negodīgi cilvēki.

Kad bērns lūdz viņam nopirkt dārgu rotaļlietu, vecāki var skarbi pateikt: “Mums nav naudas.” Ar šādiem vārdiem viņi ieprogrammē ne tikai sevi, bet arī savu bērnu finansiālai neveiksmei. Tas ir kā ģimenes lāsts, no kura var atbrīvoties tikai saviem spēkiem.

Cilvēku vidū ir daudz naudas zīmju, kas nodotas no paaudzes paaudzē. Ievērojot tos, varēsi ne tikai palielināt savu finansiālo panākumu procentu, bet arī disciplinēt sevi attiecībā uz naudu.

Naudas rituāli palīdzēs jums izveidot noteiktu uzvedības līniju un saskarsmi ar naudu. Galvenais ir neapsēsties ar savu ideju kļūt bagātam un neaizmirst par pūlēm, kas nepieciešamas laba rezultāta sasniegšanai.

Leave a Comment