Emocionālā vardarbība attiecībās un ģimenē – 9 brīdinājuma zīmes

Stop hurting woman! Young beaten up woman looking at camera and stretching out hand while standing against dark wall

1.Tevi cenšas kontrolēt. Kontrole visbiežāk izpaužas tavā komunikācijā ar citiem cilvēkiem un tavās finansēs, ar domu tevi ierobežot un pakļaut.

2.Tevi pazemo un liek tev justies nevērtīgai. Tev visbiežāk norāda uz taviem ārējiem un rakstura trūkumiem. Nereti arī liek justies neērti sabiedrībā.

3.Tevi apsūdz it visā. Tavai otrai pusītei varētu šķist, ka tu kaut ko dari viņai aiz muguras, viņa visu laiku būs aizdomīga un neapmierināta, ka tu “apgrozies neīstajā kompānijā” vai runā ar kādu pārāk ilgi. Nereti aizdomības dēļ otrajai pusītei varētu likties, ka tu flirtē.

4.Tev netiek izrādīta pieķeršanās. Vai arī tiek, bet tikai tad, kad otra pusīte to vēlas un tādā veidā kā viņa to vēlas.

5.Tavs viedoklis netiek uzklausīts. Tavai otrai pusītei visdrīzāk tevī nepatīk klausīties un līdz ar to, viņi ātri aizsvilstas.

 

Lasi arī: Ja sit, tad mīl! Iemesli šādai mīlestībai

 

6.Tev izsaka draudus. Un ne tikai tev – tava otrā pusīte var draudēt izdarīt pašnāvību, ja tu aiziesi vai draudēt tevi nogalināt vai nodarīt miesas bojājumus, ja mēģināsi aiziet.

7.Tevi var piekrāpt ar citu. Bet tu to nevari darīt, tikai tava otrā pusīte un tu nedrīksti iebilst, jo tad būs skandāls. Šajā gadījumā runa neiet par krāpšanu kā tikai pārgulēšanu ar kādu citu, bet arī par flirtēšanu, randiņiem un visu citu, ko patiesībā būtu pelnījusi tu pati.

8.Tev tiek daudz sarkasma. Gan balss tonī, gan uzvedībā, gan tiešā tekstā, ar domu, lai tev liktu justies nepatīkami.

9.Tevi mīl ar nosacījumu. Mīlestība ir beznosacījuma. Kā tikko tai ir nosacījuma, tad tevi patiesībā nemīl, bet izmanto kādu savu iekšējo vajadzību apmierināšanai.

Lasi vēl: FOTO: Sieviete taisa bezmaksas tetovējumus vardarbībā cietušām sievietēm

Avots: lifehack.org

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: http://ej.uz/8sdn</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi!

Leave a Comment