Eņģeļu numeroloģija pulkstenī: ko nozīmē tie paši skaitļi?

01:11 – tevi gaida ziņas, kas ļoti ietekmēs tavu emocionālo stāvokli.

02:02 – šī kombinācija liek domāt, ka jums ir laiks novērst domas no problēmām, apmeklēt izklaides pasākumus vai atrast jaunu hobiju. Pretējā gadījumā jūs drīz riskējat piedzīvot nopietnu emocionālu stresu, kas var izraisīt depresiju un fiziskas slimības.

02:20 – kāds tevi vēro, lai iegūtu nepieciešamo informāciju. Pievērsiet uzmanību aizdomīgiem cilvēkiem sev apkārt.

02:22 – nevienam nestāstiet par saviem nodomiem, pretējā gadījumā jūs nevarēsit īstenot savus plānus.

03:03 – trīs ir jaunas mīlestības vēstnesis. Ja jūs tagad meklējat dvēseles palīgu, drīz jūsu dzīvē parādīsies cilvēks, kurš var iekarot jūsu sirdi. Ja jums jau ir attiecības, esi uzmanīgs: visticamāk, kāds mēģinās jūs vai jūsu partneri savaldzināt un sabojāt jūsu mīlas savienību.

03:30 – gaidāma nodevība no drauga vai mīļotā.

03:33 – neticiet tam, ko saka citi. Viņi mēģina jūs maldināt.

04:04 — Sargeņģelis brīdina, ka jums ir laiks “nolaisties no debesīm uz zemi”. Iespējams, pēdējā laikā esat pārāk iegrimis sapņos un neredzat reālas problēmas, kurām nepieciešams steidzams risinājums. Esiet modrs, pretējā gadījumā jūs riskējat nonākt nepatīkamā situācijā.

04:40 – jūsu priekšnieks atalgos jūs par jūsu pūlēm.

04:44 – izvairieties no riskiem – tie nav rezultāta vērti.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Dvīņi jutīsies noslogoti, Mežāzim mīlestībā smaidīs laime!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Vērsim jābūt aktīvākam, Skorpionu sagaida spraiga nedēļa!

05:05 – pieci paredz jaunu paziņu, kas pāraugs stiprā draudzībā. Jauns draugs kļūs par jums atbalstu un atbalstīs sarežģītās situācijās. Bet, lai pareģojums piepildītos, nepieciešams biežāk apmeklēt publiskas vietas, pasākumus vai pavadīt laiku paziņu un draugu kompānijā.

05:50 – strīdi ar priekšnieku vai kolēģiem.

05:55 — Augstāki spēki iesaka mainīt tavu darbības jomu, un tad tava dzīve mainīsies uz labo pusi.

06:06 – kāds, kuru pazīstat, mēģina jums nodarīt pāri. Ļaunprātīgs cilvēks tur pret tevi ļaunu prātu. Lai pasargātu sevi no briesmām, izmantojiet ienaidnieku burvestības.

07:07 – kombinācija sola zādzību vai naudas zaudējumus. Tāpēc esiet piesardzīgāks sabiedriskās vietās, mēģiniet neuzsākt sarunu ar šaubīgiem cilvēkiem un neļaujieties pārdevēju pierunāšanai, kuri mēģina uzspiest jums nevajadzīgu pirkumu.

08:08 – Fortūna drīz būs jūsu pusē. Nebaidieties veikt izmaiņas savā dzīvē, pat ja uz spēles ir likts kaut kas svarīgs. Drīzumā varēsi atbrīvoties no problēmām, pakāpties pa karjeras kāpnēm vai laimēt lielu summu loterijā.

09:09 – jūs satiksit cilvēku no pagātnes, kurš vēlas atjaunot attiecības. Bet jums nevajadzētu uzticēties vecam paziņam; viņš, iespējams, mēģina nopelnīt jūsu uzticību ne pamatotu iemeslu dēļ.

10:01 – plānots tāls ceļojums vai komandējums.

10:10 – obsesīvas domas un rūpes drīz atstās jūs mierā. Tuvākajā laikā varēsi pareizi noteikt prioritātes un pārstāt dzīvot fantāzijās.

11:11 – jums būs iespēja kļūt veiksmīgākam, taču tam jums būs jāriskē. Piemēram, jūs saņemsiet ienesīgu piedāvājumu atvērt savu biznesu.

12:12 – tiem, kas meklē mīlestību, šī kombinācija nesniedz nekādu informāciju. Bet, ja jums ir partneris, iespējams, jūs drīz uzzināsit par sava mīļotā nodevību vai redzēsit nodevību savām acīm.

12:21 – attiecības ar draugiem vairs nebūs tādas kā agrāk.

13:13 – tev būs bīstams ienaidnieks, kurš centīsies tev traucēt sasniegt savus mērķus. Visticamāk, ļaundaris vēlēsies tuvoties jums, lai uzzinātu par jūsu nodomiem. Tāpēc mēģiniet tuvākajā laikā neveidot jaunas paziņas un neuzticieties cilvēkiem, kurus labi nepazīstat.

13:31 – neuztraucieties, problēmas drīz atrisināsies pašas no sevis.

14:14 – drīzumā saņemsi uzaicinājumu uz randiņu vai izveido jaunu iepazīšanos ar pretējo dzimumu.

14:41 – gaidāms liels laimests vai naudas balva.

15:15 – tuvi cilvēki sniegs noderīgus padomus, pateicoties kuriem var izvairīties no nepatikšanām. Dažos gadījumos šī kombinācija paredz tikšanos ar cilvēku, kas ir daudzkārt vecāks par jums.

15:51 – jūs gaida satikšanās ar nepatīkamu cilvēku, no kura būs atkarīga jūsu nākotne. Mēģiniet atrast kopīgu valodu ar savu jauno paziņu, pretējā gadījumā tuvākajā nākotnē nāksies saskarties ar nepatikšanām.

16:16 — Jūsu sargeņģelis cenšas jūs pasargāt no briesmām. Aizsargājiet sevi ar lūgšanu par ceļotājiem, ja dodaties komandējumā vai ceļojumā.

17:17 – tiek sagaidīts, ka jūs satiksit cilvēku, kurš mēģinās jūs maldināt.

18:18 – uzmanieties no nepatikšanām uz ceļa un nebrauciet, ja Jums ir fiziska slimība. Tuvākajā laikā biežāk klausies savai intuīcijai un nebrauc ar automašīnu, ja jūti briesmas.

19:19 – iespējams satikt ietekmīgu personu, gūt lielu peļņu, veiksmīgi noslēgt darījumu. Iespējams, ka drīz jūs varēsit uzlabot savu karjeru vai atrast labu darbu.

20:02 – jūsu cerības nepiepildīsies.

20:20 – strīdos ar mīļajiem par naudu. Visticamāk, kāds no taviem radiniekiem pieprasīs atmaksāt vecu parādu, kas novedīs pie nopietna konflikta.

21:12 – kādam no tuviniekiem nepieciešama tava palīdzība, sazinies ar ģimeni vai draugiem un interesējies par viņu dzīvi.

21:21 – gadījuma iepazīšanās ar pretējo dzimumu izvērsīsies viesuļvētrās. Taču attiecības beigsies ļoti ātri, un kādreiz mīļotais cilvēks no tavas dzīves pazudīs uz visiem laikiem.

22:22 –  lai pasargātu sevi no nepatikšanām, neuzticiet noslēpumus kolēģiem un nedalieties savos plānos. Jums komandā nav sabiedroto.

23:23 – jums vairāk jārūpējas par savu veselību, pretējā gadījumā neliela slimība stipri izjauks jūsu plānus.

23:32 – jūs šobrīd atrodaties Augstāko spēku aizsardzībā, tāpēc jums nedraud briesmas.

Dažreiz dzīve mums sagādā ne tos patīkamākos pārsteigumus, un šajā gadījumā jūs varat izvairīties no nepatikšanām tikai tad, ja esat tām gatavs tagad. Ja vēlaties uzzināt, kas jūs sagaida tuvākajā nākotnē, izmantojiet zīlēšanu pēc dzimšanas datuma.

Leave a Comment