Erotiskais Horo***ps aprīlim – uzzini, ar ko tev šajā mēnesī ir vislabākā seksuālā saderība!

AUNS

Pavasara iestāšanās pilnīgi noteikti saasina visas sajūtas un pastiprina emocijas, kas nozīmē, ka pat jūsu labās īpašības šajā periodā var tikt parādītas kā sliktās. Iespējams, ka jums šajā mēnesī būs ļoti grūti pārdzīvot situāciju, kad jūs kaut ko ļoti vēlaties, taču pagaidām to nevarat dabūt. Kaisle ātri vien var pārvērsties agresijā un kādu aizvainot. Erotiskais Horo***ps dod padomu – pievērsiet uzmanību Uguns stihijas pārstāvjiem. Strēlnieki jūsu ambīcijas patiesi apbrīnos, bet Lauvas novērtēs jūsu atbrīvotību gultā.

VĒRSIS

Jūs negribat sev liegt ne ķermeņa priekus, ne ikdienas komfortu, taču tam var būt arī sava negatīvā puse. Jūs savām attiecībām varat pieiet no pārāk ikdienišķām pozīcijām un sākt nervozēt, piemēram, tādā gadījumā, ja kaut kas noiet greizi ar jūsu finansēm. Iemācieties nedaudz mierīgāk attiekties pret naudas lietām un nejauciet tās kopā ar seksu. Visvieglāk tikt galā ar jūsu stūrgalvību būs Jaunavām un Mežāžiem.

DVĪŅI

Ja arī kādam no Zodiaka zīmju pārstāvjiem piemīt patiešām viegls raksturs, tad tie ir Dvīņi, tomēr jūs riskējat arī ar to, ka varat nepamanīt, ka kāda aizraujoša pavasara brīze jūs var aiznest pavisam tālu prom. Cita šī mēneša īpašība – aprīlis var nedaudz pastiprināt jūsu aizdomīgumu, kā rezultātā jūs visādu nieku dēļ apvainosieties uz savu partneri. Intīmajā plānā jums vislabākā saderība būs ar Ūdensvīriem un Svariem.

VĒZIS

Jūsu dabiskā jūtība šajā mēnesī izpaudīsies arvien vairāk un vairāk. Intīmie pārdzīvojumi šajā mēnesī var būt tik spēcīgi, ka būs spējīgi ietekmēt pat jūsu profesionālo jomu, nemaz nerunājot par jūsu partnera jūtām. Pamēģiniet nesakoncentrēties uz savām pesimistiskākajām prognozēm. Vislabāko emocionālo atbalstu, kā arī seksu jums sniegs empātiskās Zivis un kaislīgie Skorpioni.

LAUVA

Lauvas vispār ļoti reti kad cieš no pašapziņas trūkuma, bet līdz ar pavasara iestāšanos jūs arvien vairāk jutīsieties kā džungļu saimnieki. Tas, protams, ir lieliski, taču aprīļa zvaigznes jums iesaka sev uzdot jautājumu – vai partnera acīs jūsu uzvedība nav pārāk izaicinoša? Arī veselīga provokācija kādu tomēr var aizskart. Ideāla savstarpējā sapratne seksuālā plānā jums šajā mēnesī būs ar enerģiskajiem Auniem un nevainojamajiem Strēlniekiem.

Lasi vēl: Lielais aprīļa Horo***ps sievietēm – uzplaukuma un izturības pārbaudes laiks!

JAUNAVA

Jūs vispirms ļoti augstu vērtējat ideāli padarītu darbu, tāpēc jūs arī intīmajās attiecībās nepanesat aizmāršību vai nolaidību. Uzmanības pievēršana detaļām, protams, ir visnotaļ lieliska īpašība, taču reizēm jums tomēr vajadzētu pacensties izrādīt savam partnerim nedaudz vairāk sapratnes. Vislielākā iespēja būt uz viena seksuālā viļņa šajā mēnesī jums būs ar pragmatisko Vērsi un patstāvīgo Mežāzi.

SVARI

Par jums bieži vien saka, ka jums ir ļoti grūti izvēlēties starp diviem partneriem vai daudz plašākā versijā – starp diviem savas dzīves scenārijiem. Šajā pavasarī dāsnais Jupiters jums dāvās ne vienu vien vilinošu iespēju, kuras pilnīgi noteikti nevajadzētu palaist garām. Aprīļa zvaigznes jums dos visas tiesības  izmēģināt katru no tām un paturēt labāko. Pilnībā iespējams, ka ļoti interesants variants izrādīsies Ūdensvīrs, kurš spēs jūs sasmīdināt pat visintīmākajos brīžos.

SKORPIONS

Tie, kuri ar jums ir pazīstami nesen, var vienīgi minēt, vai jums patiešām ir tik noslēpumains raksturs. Iespējams, ka jūs vienkārši vēlaties ap sevi radīt kaut kādu misticisma auru. Ne viens, ne otrs – jūs vienkārši nesteidzaties atklāties katram pretimnācējam un cienāt savu neatkarību ne mazāk kā seksuālo baudījumu. Jūs pilnīgi noteikti nevēlaties paklausīt savu partneri, tomēr pārsteidzošajiem Vēžiem un apbrīnas vērtajām Zivīm ir visas iespējas jūs iekarot un atbruņot.

STRĒLNIEKS

Ar katru šī mēneša dienu jūs dabas dotais entuziasms pieaugs arvien vairāk, turklāt tas ir attiecināms arī uz jūsu libido. Izskatās, ka šobrīd jūs esat gatavi redzēt pasauli tikai un vienīgi rozā krāsās un pat nevēlaties zināt par to, ka jūsu partneris var saskatīt arī citas nokrāsas. Vislielāko sapratni seksuālajā ziņā jūs atradīsiet ar ugunīgajiem Lauvām un Auniem.

MEŽĀZIS

Iespējams, ka aprīļa gaiss jūs nedaudz satrauks, jo jūs pilnīgi noteikti nemīlat pārmaiņas, bet līdz ar pavasara iestāšanos tās ir neizbēgamas. Iespējams, ka ir pienācis laiks kaut ko pārskatīt savās attiecībās ar partneri, izteikt savas vēlmes vai ieviest korekcijas seksā. Jebkurā gadījumā tas pilnīgi noteikti būs ļoti noderīgi. It īpaši tad, ja plānojat palikt kopā. Visvieglāk jums būs saprasties ar spītīgajiem Vēršiem un nopietnajām Jaunavām.

ŪDENSVĪRS

Izskatās, ka šajā mēnesī jūs esat aizmirsuši par to, kas ir “zelta vidusceļš” – it īpaši tajā, kas ir attiecināms uz baudu. Jūs esat gatavi pasmieties par jebkuriem noteikumiem, jūs esat ārkārtīgi vieglprātīgi, turklāt no jūsu partnera skatu punkta – pat pārāk. Aprīļa zvaigznes jums norāda uz to, ka vienam no jums ir jāspēj uzturēt emocionālo līdzsvaru. Visveiksmīgākie kandidāti uz šo lomu šajā mēnesī ir līdzsvarotie un mierīgie Svari.

ZIVIS

Jūs pilnīgi noteikti zināt, kas ir spēcīgas emocijas un kādu efektu tās var radīt, ja iziet no kontroles. Izskatās, ja jums ir bail tikt galā pašām ar savām sajūtām, bet tas jums ļoti nopietni traucē attiecībās. Nemēģiniet noslēpt vai apspiest kādu no savām īpašībām, jo katra no tām ir nenovērtējama. Intīmajā plānā jums vislabākās izredzes ir ar jūtīgajiem Vēžiem un aizraujošajiem Skorpioniem.

Leave a Comment