Erotiskais horoskops decembrim- atļaujieties neiespringt!

 

7222802_last-minute-christmas-gift-ideas-that-will_t533f1eb4

 

AUNS

Ne jau velti saka, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Izskatās, ka romantiski noskaņotā Venēra šajā mēnesī ir nolēmusi Jūs savest kopā ar kādu no vecajiem paziņām, bet pilnīgi iespējams, ka kādā draugu kompānijā Jūs iepazīstinās ar kādu, kurš pamodinās tauriņus Jūsu vēderā! Ja Jūs būsiet gatavi eksperimentiem, decembra zvaigznes Jums sola ļoti spilgtas sajūtas, bet, ja Jūs jau esat attiecībās, tad Venēras iejaukšanās Jums dos iespēju atsvaidzināt attiecības. Uztaisiet randiņu kādā neparastā vietā, bet Jaunajā gadā dodieties kādā ceļojumā – tas pilnīgi noteikti uzlabos Jūsu seksuālo dzīvi!

 

VĒRSIS

Viss, kas notiek, notiek tikai un vienīgi uz labu – tā Jums zvaigznes iesaka uztvert decembra sākumā notiekošo. Izskatās, ka Jums var izveidoties dienesta romāns. Intīmajā ziņā visu noteiks izlēmīgais Marss, Jūsu seksuālā apetīti noteikti pieaugs, taču apdomājiet – vai ir vērts jaukt seksu ar karjeru?!

 

DVĪŅI

Jūsu mīlas sektorā ir nolēmis ielūkoties spilgtais Jupiters, bet tas nozīmē tikai vienu – gaidiet dāsnas svētku dāvanas! Mēneša sākumā Jūsu noskaņojums būs visnotaļ romantisks, un Jūs sajutīsiet gan enerģijas pieplūdumu, gan arī libido paaugstināšanos, tā kā Jūs kopumā jau būsiet gatavi neparastajiem piedzīvojumiem. Ja Jūs vēl esat savas otrās pusītes meklējumos, šis mēnesis Jums dos iespēju piedzīvot visnotaļ aizraujošus mirkļus. Iespējams, ka runa neiet par ilgtermiņa attiecībām, taču tās, ko Jums atnesīs šī tikšanās, būs jutekliskuma un spēcīgu emociju pārpildītas. Jūtu atjaunošanās sagaida arī pastāvīgos partnerus. Iedomājieties, ka mīlējaties pirmo reizi – tas noteikti daudzkārt palielinās Jūsu baudu.

 

VĒZIS

Sabiedriskais Merkūrs šajā mēnesī Jums ir sagatavojis aizraujošas tikšanās un sarunas. Emocionāla atklātība un gatavība iziet uz kontaktu – tas ir tieši tas, kas vajadzīgs, it īpaši tad, ja esat romantisku attiecību meklējumos. Ja Jūs jau esat attiecībās, nav izslēgts, ka Jums parādīsies vēlme seksā pamēģināt kaut ko jaunu. Situācija var izmainīties pēdējā decembra dekādē – iespējams, ka Jūs atcerēsieties par kādu no saviem bijušajiem partneriem vai arī nopietni pārskatīsiet Jūsu esošo attiecību eksistenci.

 

Lasi vēl: Lielais decembra horoskops sievietēm – sajūtiet enerģiju!

 

LAUVA

Izskatās, ka šis ir brīdis, kad Jūsu Visuma centrā atrodas mīlestība. Jūs ļoti cienāt savu partneri, it visā par viņu sajūsminoties, taču arī atpakaļ vēlaties saņemt pilnu pašatdevi. Zvaigznes paredz, ka ļoti daudzas Jūsu cerības šajā mēnesī attaisnosies, ja vien Jūs, padodoties romantikas vilnim, pacentīsieties savā priekšā redzēt reālo cilvēku, nevis viņa ideālo tēlu. Patstāvīgajiem partneriem zvaigznes šajā mēnesī iesaka biežāk un skaidrāk runāt par savām seksuālajām vēlmēm, un pats galvenais – ieklausīties tajā, ko Jums saka! Seksam tas pilnīgi noteikti nāks tikai un vienīgi par labu.

 

JAUNAVA

Mēneša sākumā mīlas sektorā satiksies sievišķīgā Venēra un sabiedriskais Merkūrs, un šis zvaigžņu duets pamodinās Jūsos vēlmi koķetēt, komunicēt, flirtēt un savaldzināt. Nav izslēgts, ka šis nedaudz vieglprātīgi romantiskais noskaņojums novedīs arī pie kāda kaislīga romāna, taču nopietnus lēmumus Jums labāk būtu atlikt līdz nākamajam mēnesim, bet tagad vienkārši baudīt mirkli.

 

SVARI

Debesu mīlnieki, Venēra un Marss, šajā mēnesī ir sarunājuši randiņu, ka nozīmē to, ka arī Jums ir jāgatavojas visnotaļ aizraujošiem notikumiem, turklāt šo abu planētu tikšanās notiks Jupitera paspārnē, kas Jūsu mīlas sektorā paliks līdz nākamā gada oktobrim. Tas nozīmē to, ka arī romantiskās attiecības var būt diezgan ilgstošas. Vienīgais, kas Jūs varētu samulsināt – ne visai plašās izvēles iespējas. Zvaigznes Jums iesaka bez steigas izvērtēt katru iespēju un, ja tas nepieciešams, nekautrējieties mainīt spēles noteikumus. Šobrīd Jums ir viss, lai savaldzinātu un iekarotu, tāpēc ieņemiet aktīvu pozīciju.

 

SKORPIONS

Uzticamas attiecības, stabils sekss, mīļotā cilvēka rūpes un maigums – pēdējais gada mēnesis ir gatavs iekurt uguni Jūsu kamīnā, pie kā ir tika patīkami pavadīt romantisku vakaru divatā. Lieliska ideja šajā mēnesī varētu būt izrauties no ikdienas un izbraukt kaut kur ārpus pilsētas. Ja Jūsu attiecības ir tikko sākušās, šāds piedzīvojums Jūs abus ļoti satuvinās un palīdzēs vienam otru labāk iepazīt arī intīmajā plānā, bet patstāvīgajiem partneriem var uznākt vēlme pārcelt savu romānu pavisam citā, daudz dziļākā līmenī.

 

STRĒLNIEKS

Jūs aizrautīgi sazināties, strādājat pie kādas kopīgas lietas vai arī dodaties kopīgā ceļojumā?! Tāds attiecības Jūs pilnībā apmierina, tomēr nav izslēgts, ka decembra zvaigznes ieviesīs savas korekcijas. Kopīgas intereses bieži vien rada intelektuālu tuvību, kas gala rezultātā var novest arī līdz fiziskai tuvībai. Vai tai ir vērts pretoties?! Izvēle ir Jūsu ziņā, taču zvaigznes brīdina, ka tā Jums noteikti ir ļoti rūpīgi jāizvērtē.

 

MEŽĀZIS

Decembra sākumā Venēra, kas atradīsies Jūsu zīmē, noskaņos Jūs uz visnotaļ romantisks nots, bet Merkūrs apsola jaunas iepazīšanās. Izskatās, ka Jūs uz laiku esat gatavi aizmirst par savu tik ierasto piezemētību – Jums tik ļoti piestāv šis vieglais un pavedinošais komunikācijas stils. Jūs priecāsieties par saviem panākumiem un patīkamajām likteņa dāvanām, taču Jūsu priekšzīmīgais raksturs neļaus Jums aizmirst par to, ka viss ir jāsaliek pa plauktiņiem un jāievieš kārtība.

 

ŪDENSVĪRS

Pirmais ziemas mēnesis Jums ir sagatavojis ne mazums aizraujošu sajūtu un kaisli. Jūs lieliski apzināsieties savu pievilcību un noteikti to arī izmantosiet. Mīlas lietās zvaigznes šajā mēnesī ir Jūsu pusē, turklāt pilnīgi iespējams, ka Jums decembrī šajā jomā veiksies tā, kā nevienas citas Zodiaka zīmes pārstāvjiem. Pārmaiņas privātajā dzīvē var būt ļoti zīmīgas. Lai kā arī viss izvērstos, beigās viss būs tieši tā, kā Jūs to vēlējāties. Noteikti pievērsiet uzmanību pilnmēnesim 16. decembrī – tas būs brīdis, kas var kļūt par ļoti īpašu attiecību sākumu.

 

ZIVIS

Slepeni pārdzīvojumi, mīlas romāns vai intīms sakars, kuru labāk turēt pa gabalu no ziņkārīgo skatieniem – decembra zvaigznes Jums ir sagatavojušas ko tādu. Tāda situācija gan ir arī pilnībā piemērota Jūsu raksturam, jo arī attiecībās Jūs diez vai tieksieties pēc kaut kādas konkrētības vai viennozīmīgiem lēmumiem. Jums vairāk patīk mistikas plīvurs. Šis noteikti nav mēnesis, kurā Jums būtu jāsper nākamais solis attiecībās – šobrīd Jums atliek tikai vērot, ieklausīties un izdarīt secinājumus.

 

Leave a Comment