Erotiskais horoskops septembrim katrai zodiaka zīmei

AUNS

Maksimāls uzbudinājums minimālā laika periodā – tas būs izaicinājums, kas nesīs gan bonusus, gan sava veida riskus – ja nu kaut kas noiet greizi?! Seksuālā vēlme izslēdz loģiku, līdz ar to tas ir labākais veids, kā sagatavoties tam brīdim, kad Jums patiešām sagribēsies, lai ieslēgtu brīvgaitu un “noslaucītu” pilnīgi visu savā ceļā. Vibromasāža Jums vai partnerim  – tā Jums noteikti šajā situācijā noderēs!

VĒRSIS

Lēns sekss – šis koncepcija Jums šobrīd ir piemērotākā no visām, tāpēc, lai noorganizētu ideālu atpūtu divatā, Jūs jau iepriekš varat izveidot scenāriju, īpašu uzmanību pievēršot gastronomiskajam baudījumam. Sāciet ar striptīzu – Jūsu vai, iespējams, arī Jūsu partnera, pēc tam pārejiet pie deserta – zemenēm ar putukrējumu tieši uz mīļotā ādas.

DVĪŅI

Erotiskais horoskops septembrim piedāvā Jums ļoti plašu izvēli – seksa rotaļlietas (Jums īpaši piemērotas būs spilgtas krāsas un interesantas formas) un erotiskie akcenti apģērbā (no pašiem nevainīgākajiem līdz pat…). Un pats galvenais – Jums viss izdosies, ja vien neuztversiet to visu pārāk nopietni!

VĒZIS

Šķiet, ka Jūsu seksuālais dzinējs šajā mēnesī, visticamāk, pieprasīs vizuālo degvielu, tāpēc, lai uzņemtu optimālu ātrumu, izmantojiet erotiskās filmas, karstas ballītes vai priekšnesumus ar gandrīz kailu dejotāju piedalīšanos . To, kas pēc šī visa sekos, zvaigznes neņemas spriest, taču rezultāti Jūs noteikti nepievils!

LAUVA

Jūsu dabā ir izvēlēties to attiecību scenāriju, kurās notikumu attīstība ir atkarīga tikai no Jums. Ja mēs to iztulkojam erotiskajā valodā, tad Jūs vēlētos kļūt par galveno režisoru kādā “pieaugušo filmā”. Jūsu organizatoriskais talants, protams, ir acīmredzams, taču ļaujiet kaut ko izvēlēties arī partnerim.

JAUNAVA

Nē, nē, protams, ka Jūs ne par ko tādu nedomājat! Vai tad prātīgs un nopietns cilvēks var nonākt pie domas par seksa rotaļlietu izmantošanu vai citām līdzīgām lietām?! Izskatās, ka Jūsu nopietnais prāts šeit nonāk pretrunās ar Jūsu ķermeņa vēlmēm, taču erotiskais horoskops septembrim Jums iesaka, ka prātīgākais laikam būtu ieklausīties savā ķermenī un darīt to, ko tas pieprasa.

SVARI

“Es tā gribētu, lai vasara nekad nebeigtos…”, izskatās, ka šis teiciens šobrīd pilnībā atbilst Jums, tāpēc erotiskais horoskops septembrim Jums iesaka – lai saglabātu pozitīvu aizejošās vasaras lādiņu, vienkārši pārnesiet visu tās bagātību (pārnestā nozīmē) uz savu gultu. Karsti saules skūpsti uz ādas, apreibinoša brīvība, maigi jūras viļņu glāsti… te taču ir gatavs romantiskā vakara scenārijs!

SKORPIONS

Ekstremālas jūtas, maksimāla bauda – Jūs burtiski testējat savu spēju izturību un veicināt arī savu partneri darīt to pašu. Pat ja viņš šobrīd nav Jums blakus, Jūs vienalga atradīsiet veidu, kā uzturēt kontaktu – kaut vai ar “karstu” selfiju palīdzību.

STRĒLNIEKS

Izskatās, ka zvaigznes Jūs nežēlo un visas kā vien ir sarunājušas Jums uzsūtīt visus steidzamos uzdevumus, neatstājot ne mirkli privātajai dzīvei, taču, lai gan Jūs aizmirsīsiet par sevi, ar saviem uzdevumiem Jūs tiksiet galā visnotaļ veiksmīgi. Nav svarīgi, cik saspringts ir Jūsu grafiks, tajā noteikti ir jāatrod laiks Jums diviem, upurēt to noteikti nav vērts!

MEŽĀZIS

Jūsu centība un spēcīgais raksturs parasti Jums sniedz labus rezultātus, ja runa iet par darbu vai kaut kādām ikdienas lietā, taču mīlestībā ne viss ir pakļauts parastajai loģikai, tāpēc reizēm, lai iegūtu labākos rezultātus, nemaz tik daudz nav jāpiepūlas. Zvaigznes Jum šajā mēnesī iesaka “paspēlēties” ar uzbudinājumu – paejiet vieglu soli atpakaļ, lai sasniegtu maksimālu baudu.

ŪDENSVĪRS

Esot attiecībās vai tikai meklējot savu partneri – šajā rudenī Jūs jutīsieties iekārojami, un tas arī būs galvenais, kas kontrolēs visu notiekošo intīmajā sfērā. Nebaidieties atvērties savam partnerim un uzticēt viņam savas jūtas, jo jebkura atzīšanās tiks uztverta tieši tā, kā Jūs to vēlaties. Par vienīgo ēnu, kas kritīs uz Jūsu mīlas horizonta, var kļūt greizsirdība.

ZIVIS

Jūsu vasara jūtu, tikšanos un emociju ziņā bija ļoti piesātināta, tāpēc, sākoties rudenim, Jums vajadzētu paanalizēt visus gūtos iespaidus, savest tos kārtībā un izdarīt secinājumus. Vai esat apmierinātas ar to, kas šobrīd notiek Jūsu intīmajā dzīvē?! Vai esat gatavas visu atstāt tā, kā tas ir vai arī esat gatavas pārmaiņām?! Atbildi uz šiem jautājumiem pateiks priekšā septembra turpmākās nedēļas, bet līdz tam nezaudējiet sevi esošajās attiecībās!

Leave a Comment