Es izmantoju parastu sīpolu, lai pagatavotu ievārījumu gaļai, un man ir garantēts, ka iegūšu gaļas šedevru.

Daudzi cilvēki par zemu novērtē vai pat neievēro parastos sīpolus. Tomēr no tā jūs varat pagatavot daudz interesantu ēdienu. Piemēram, sīpolu mērce, kas uzlabos jebkuras gaļas garšu: bārbekjū, karbonādes, vistas vai steiku. Viss uzreiz garšo labāk, ja pievieno nedaudz šī sīpolu ievārījuma. Tas ir viegli pagatavojams un garšo labāk par visām man zināmajām mērcēm.

Lasi arī: Naktīs un pa dienu našķojos tikai ar veselīgu pārtiku, nomainīju drēbes uz mazāku izmēru

Lasi arī: Paskaties uz bildi un pastāsti kādu dzīvnieku tu šeit redzi, uzzini, kāds tu patiesībā esi

SĪPOLU MĒRCE

SASTĀVDAĻAS

  • 1,3 kg sarkano sīpolu
  • 50 g olīveļļas
  • 1 kg sarkans sauss
  • 50 g vīna etiķa
  • 100 g cukura
  • 3,5 g galda sāls
  • 2 g ābolskābes
  • 0,5 g melnie pipari

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment