Es izmantoju parastu sīpolu, lai pagatavotu ievārījumu gaļai, un man ir garantēts, ka iegūšu gaļas šedevru.

SAGATAVOŠANA

1.Sīpolu nomizo un sagriež ļoti plānās sloksnēs.

2.Katliņā ielej olīveļļu un pievieno sīpolus. Maisot, uz lēnas uguns sautē sīpolu. Tam vajadzētu kļūt mīkstam un atbrīvot sulu. Galvenais, lai nedeg. Mums nav vajadzīga arī zeltaini brūna garoza.

 

3.Sajauc sauso sarkanvīnu un etiķi. Liek uz uguns un samazini līdz 105 gramiem.

Lasi arī: Naktīs un pa dienu našķojos tikai ar veselīgu pārtiku, nomainīju drēbes uz mazāku izmēru

Lasi arī: Paskaties uz bildi un pastāsti kādu dzīvnieku tu šeit redzi, uzzini, kāds tu patiesībā esi

4.Kad sīpols kļūst mīksts, pievienojiet tam etiķa maisījumu. Mērci vāra uz lēnas uguns, līdz gandrīz viss šķidrums ir iztvaikojis. Pēc tam pievienojiet cukuru, sāli un ābolskābi. Maisiet tos, līdz tie pilnībā izšķīst. Vāra ievārījumu, līdz sīpols ir mīksts un biezs. Konsistence tiešām atgādina ievārījumu.

5.Tad noņem no uguns, pievieno piparus un ļauj atdzist. Gatavo mērci liek sterilizētās burkās.

 

Šo sīpolu mērci var uzglabāt ilgu laiku. Jums tas jānovieto vēsā vietā. Kam to var pasniegt? Jebkas, tiešām. Mūsmājās šī ir nemainīga mērce grilēšanai. Tas kaut kā pilnīgi jaunā veidā atklāj gaļas garšu. Ja pievienosiet šo mērci, viesi kebabā nepamanīs nekādus trūkumus.

Man patīk arī ēst ar mājās gatavotu cūkgaļas karbonādi. Ļoti interesanta garša. Bet mans vīrs dažreiz vienkārši paņem karoti un ēd šo ievārījumu tieši no burkas. Tik viņš ir labs. Mēģiniet gatavot, un jūs redzēsiet no savas pieredzes.

Ar kādu mērci jūs parasti pasniedzat gaļu?

Leave a Comment