“Es nekad neapprecēšos”: 10 tipiskas sieviešu kļūdas

5. Pastāvīga neapmierinātība. Ja sieviete (protams, ar labiem nodomiem) tā vietā, lai priecātos par pašu rīcību viņas un attiecību dēļ, norāda vīrietim uz viņa kļūdām, visticamāk, viņš agri vai vēlu dosies meklēt tādu, kas novērtēs viņu.

6. Biežas sarunas par nākotni. Spēja priecāties par to, kas ir tagad, ir dzīves laimes atslēga. Nepārtraukti skatoties nākotnē un pielāgojot notikumus, tu palaid garām reālo dzīvi. Romantiskā vakara laikā aizsākta saruna par to, kad un kur labāk nospēlēt kāzas, būs absolūti nepiemērota. Izbaudiet mirkli un viens otra kompāniju, un laime nākotnē nevilks kaut kur pie apvāršņa, bet vienmēr būs jūsu tuvumā.

7. Pastāvīgi salīdzinājumi ar iepriekšējām attiecībām. Pat ja šis salīdzinājums, jūsuprāt, ir absolūti nekaitīgs un tiek veikts pat par labu tam vīrietim, kurš šobrīd ir jums blakus, biežas pagātnes atmiņas  liecina, ka tas jums joprojām ir nenozīmīgs. Un tā vīrietis šādus salīdzinājumus uztvers.

8. Sāncensība. Tas jo īpaši attiecas uz tiem pāriem, kuri strādā vienā jomā. Pat ja patiesībā sieviete ir guvusi vairāk panākumu nekā vīrietis, tas nav iemesls uzsvērt viņas pārākumu un pārmest partnerim, ka viņš nav pielicis pietiekami daudz pūļu. Attiecības nav boksa rings, un tajās nav pareizi mērīt spēku.

Lasi arī: Komunikācijas noslēpumi ar dažādām Zvaigžņu zīmēm: palīdzēs gūt panākumus savstarpējās attiecībās

Lasi arī: Tavs aromāts: izvēlies smaržas atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei, lai veiksme tevi nepamestu

9. Mēģinājumi “mainīt vīrieti uz labo pusi”. Vienmēr atcerieties, kā jūs bijāt, kad satikāties viens ar otru. Vēlme to, kuru sākotnēji mīlējāt, pārvērst par citu cilvēku, nedos nekādu pozitīvu efektu. Nemaz nerunājot par to, ka kādu dienu vīrieša pacietība pārplīsīs, jūs pats nebūsit apmierināts ar rezultātu – jūs iemīlējāties neatkarīgā un unikālā cilvēkā, nevis “jūsu ietekmes produktā”.

10. Trūkumu akcentēšana. Šī metode nemotivē vīrieti mainīties, bet tikai liek viņam justies pilnīgi nevērtīgam un vājam. Neviens cilvēks nav spējīgs ilgstoši izturēt šādu psiholoģisku uzbrukumu. Jums saudzīgi un nemanāmi jāvirza partneris pa savu nepilnību pārvarēšanas ceļu – tikai tad tas dos vēlamo efektu.

Izvairieties no izplatītām kļūdām, un  personīgā laime neliks jums gaidīt.

Leave a Comment