Es to ieleju naktī tualetē, no rīta tā spīd tik ļoti, ka aizmiglo acis: kļūst kristāldzidrs bez veikalā nopērkamām ķimikālijām

Ir ļoti svarīgi, lai visa māja būtu tīra un sakopta. Vienmēr pievērsiet īpašu uzmanību tualetei.

Dažām mājsaimniecēm gadās, ka tualete kļūst pārāk netīra, un viņas padodas, jo nevar to nomazgāt, un tāpēc papildus parādās nepatīkama smaka.

Ko darīt šādās situācijās, kad nepalīdz nekādi dārgie mazgāšanas līdzekļi no veikala? Mēs jums pastāstām par vairākām metodēm, ar kurām jūsu tualete būs kristāltīra.

Vienkāršas tautas metodes tualetes tīrīšanai

Paņemiet nevajadzīgu pudeli, vēlams litru. Ielej tajā puslitru silta ūdens un sajauc ar dažām ēdamkarotēm sodas un nedaudz etiķa. Jums vajadzētu iegūt nedaudz biezu šķīdumu.

Pēc tam visu kārtīgi jāsamaisa, un tad uz vienu nakti ieliet mūsu produktu tualetē. Kad pamostaties, notīriet tualeti ar otu vai sūkli un noskalojiet.

Lasi vēl: Mājas limonāde ar garšu no bērnības. Jūsu bērni arī to iemīlēs!

Kāds dzēriens bērniem garšo visvairāk? Protams, Coca Cola. Tomēr viņa ir arī lielisks palīgs mājās. Paņemiet litru sodas un nolejiet to tualetē, pēc pāris stundām pamanīsiet, ka no depozīta nav palicis ne pēdas.

Vēl viena metode ir etiķis, taču esiet uzmanīgi un valkājiet masku un gumijas cimdus. Katliņā uzvāra etiķi un uz nakti ielej tualetē, pārklāj ar vāku. No rīta notīri to ar otu un visu noskalo.

Tagad jūs varat tīrīt tualeti bez dažādiem komerciāliem mazgāšanas līdzekļiem. Šīs receptes liks jūsu santehnikai spīdēt!

Leave a Comment