Esi kārtības piekritējs vai tomēr mēdz izmētāt savas zeķes – kāds katras zodiaka zīmes pārstāvis ir sadzīvē

AUNS

Aunus var pieskaitīt pie nepretenciozākajām zodiaka zīmēm, jo šīs zīmes pārstāvjus ļoti maz interesē tas, kad pēdējo reizi tika pārvilkta gultas veļa vai noslaucīti putekļi un cik daudz trauku ir sakrājušies izlietnē, jo tieši tāda vieglprātība sadzīves ziņā ir raksturīga Auniem. Viņi maz interesējas par mājas lietām, jo Auni taču ir brīvības, kustības un piedzīvojumu mīļotāji. Viņus daudz vairāk interesē un piesaista tas, kas notiek ārpus viņu mitekļa .

VĒRSIS 

Vērši ir mājīguma un komforta cienītāji, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka šīs zīmes pārstāvji nekad ne pret ko nemainīs šo komforta sajūtu. Sadzīvē Vērši ir patstāvīgas dabas, vienmēr paši tiek galā ar uzkopšanu un saved savu “ligzdiņu” kārtībā. Viņi nemīl uzgrūst sadzīves pienākumus saviem tuvākajiem, jo Vēršiem lielāku baudu sagādā pašiem visu uzkopt, lai pēc tam vēl kādu laiku lepotos ar padarīto darbiņu.

DVĪŅI

Dvīņi labi adaptējas pie jebkuriem nosacījumiem, jo viņi prot ļoti labi pielāgoties dzīvei, galvenais, lai ir laba sarunu biedru un uzmanīgu klausītāju klātbūtne. Sadzīvē īpaši pūlēties viņi netaisās, priekšroku viņi dod vieglai uzkopšanai, kura rit ātri un neprasa liekas pūles. Tāpat noteikti būtu jāatzīmē viņu prasme garšīgi gatavot un darīt savām rokām visu, ko vajag, galvenais – lai slinkums nenostājas pirmajā plānā!

VĒZIS

Vēži prot absolūti visu. Pa daļai Vēži ir īpaši komforta cienītāji, kas arī palīdz viņiem radīt un izdekorēt savu mitekli saskaņā ar viņu pašu fantāziju. Tukšu un pelēku istabiņu Vēži var pārvērst par greznu un komfortablu istabu, kas aprīkota ar oriģināliem interjera priekšmetiem. Viņi ļoti mīl savu “ligzdiņu”, tāpēc arī īpaši par to rūpējas.

LAUVA

Lauvas pret savām mājās attiecas kā pret viņu pašu būtības rādītāju. Dārgas mēbeles, tehnika, interjera priekšmeti, pilns ledusskapis delikatešu – to visu var atrast Lauvu mitekļos! Par pārāk lieliem darbaholiķiem sadzīves jautājumos gan Lauvas nevarētu saukt, jo īpaši uzmanīgi viņi neko slaucīt un mazgāt netaisās, taču tajā pat laikā viņi ar prieku spēj pārmest nekvalitatīvu uzkopšanu saviem tuvākajiem, jo tāda uzkopšana taču bojā visu “bagāto” Lauvu interjeru!

JAUNAVA

Jaunavas ir  īpašas kārtības un tīrības mīļotājas, tāpēc nereti savu dzīvesbiedru izvēlas tieši pēc tāda principa, skatoties uz to, kā viņš pārvalda savu saimniecību. Viņas arī ar veselīgu kritiku uztvers piezīmes par savas mājsaimniecības vešanu.

SVARI

Svari mīl komfortu un harmoniju, tāpēc viņiem varbūt nav tik svarīgs kaut kādu mēbeļu dārgums, bet gan tieši vizuālais izskats un komforta līmenis, lai gan šīs zīmes pārstāvji mājas apstākļos pavada ļoti maz laika, līdz ar to tīrība un kārtība viņu miteklī viņiem noteikti prioritāte.

SKORPIONS

Skorpioni ir kaislīgi novitāšu un piedzīvojumu cienītāji, tāpēc ar lielu prieku mēdz iegādāties kaut ko jaunu savām mājām, taču nevarētu teikt, ka Skorpioni būtu baigi spējīgie mājas uzkopšanā, jo viņi tomēr vairāk mīl, kad tiek izdabāts viņu vēlmēm vai arī viņi dod priekšroku citu mājsaimniecību uzkopšanai, jo tieši tādā veidā viņi var parādīt savas līdera dotības.

STRĒLNIEKS 

Strēlniekiem nekārtība ir ne tikai galvā, bet arī mājās, jo viņi ir brīvību mīloši cilvēki, kas reti mēdz būt mājās, bet tas tikai liecina par to, ka viņiem nav pārāk svarīgi, cik daudz putekļu ir uz plauktiem.

MEŽĀZIS

Mežāžiem patīk izpausties gan darbā, gan mājās. Priekšroku viņi atdod greznām mēbelēm un interjera priekšmetiem, kas ir darināti no kāda dabiska materiāla, tomēr lielāko daļu sava laika viņi pavada darbā, tāpēc mājas uzkopšanu viņi bieži vien atstāj kāda cita ziņā.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri ir absolūti nepiemēroti mājas dzīvei, jo viņiem vieglāk ir iztērēt savu laiku, lai atrisinātu kādu intelektuālu uzdevumu nevis nodarbojoties ar sadzīves lietām, tāpēc ļoti bieži ģimenēs, kurās Ūdensvīrs ir vīrietis, visi mājas pienākumi tiek uzticēti sievietei, bet vīrietis ir atbildīgs par ģimenes finansiālo stāvokli.

ZIVIS

Zivis ir vislielākās fantazētājas. Neordinaritāte, kreativitāte un tīrība – viss tas ir viņām klātesošs, kā arī viņas ar prieku noklās bagātīgu galdu, iztērējot tam pēdējos līdzekļus no sava maka.

Leave a Comment