Eta Akvaridas virsotne 2023. gada 6. maijā: kas mūs sagaida šajā spēka dienā

6. maijs ir enerģētiski ļoti labvēlīga diena. Šī ir diena, kad Eta Aquarids plūsma būs visspēcīgākā. Eksperti pastāstīja, kā tas ietekmēs mūsu garastāvokli un veiksmi.

Ir vērts atzīmēt, ka arī 5. maijs varētu būt varas diena, taču šajā dienā Eta Aquarids spēku pilnībā bloķēs aptumsuma spēks. Izrādās, ka pēc tumšas un negatīvas dienas varam sajust spēka un spara pieplūdumu. Tas palielinās 6. maija vērtību mūsu acīs.

Intelekta uzlabošana

Pieaugs visu cilvēku intelektuālais potenciāls, tāpēc eksperti iesaka šīs plūsmas maksimuma dienā nodarboties ar apmācību, garīgo darbu un nākotnes plānošanu. 6. maijā domu gājiens tiks optimizēts un kļūs efektīvāks. Var sagatavoties gaidāmajiem eksāmeniem, rakstīt kursa darbus un tēzes.

Tieksme pēc komunikācijas

Lielākajai daļai cilvēku radīsies vēlme sazināties. Būs vēlme iepazīties, meklēt jaunus ceļus laimes atrašanai. Lieli panākumi mīlas lietās gaidīs cilvēkus, kuri prot un vēlas izpaust savas emocijas un nebaidās sniegt palīdzīgu roku. 6. maijs ir ideāla diena randiņiem, romantikai, flirtam, mīlestībai, laipnībai. Varat slēgt darījumus un apmeklēt biznesa sarunas. Lieta tāda, ka cilvēkiem būs vieglāk vienam otrā saskatīt kaut ko labu.

Enerģijas palielināšana

6. maijā mums visiem būs vieglāk sasniegt savus mērķus un risināt problēmas. Tas viss pateicoties palielinātajai enerģijai, pozitīvajam noskaņojumam. Nebaidieties piepildīt šo sestdienu ar visdažādākajām lietām. Plānojiet visu, sākot no tīrīšanas līdz sportam. Eksperti atzīmē, ka šajā dienā daudzi no mums varēs atrisināt daudz uzdevumu un problēmu, kas iepriekš nav nonākušas mūsu rokās vai kurām nebija pietiekami daudz motivācijas.

Lasi arī: Paņēmu pie sevis savu veco māti un paprasīju, lai viņa atdod man pensiju, izcēlās skandāls

Enerģijas pietiek ceļošanai. Dodieties tālā ceļojumā bez bailēm. Tuvākajās dienās nebūs negatīvas enerģijas uzplaiksnījumiem, tāpēc ļoti iespējams, ka tā bez starpgadījumiem sasniegs galamērķi.

Tas ir tālu no jaunākajām meteoru lietusgāzēm 2023. gadā. Kas attiecas uz 6. maiju, neaizmirstiet arī šajā dienā izteikt vēlēšanos neatkarīgi no tā, vai redzat krītošu zvaigzni vai nē.

COMMENTS

Leave a Comment