Ezotēriķu ieteikumi: kā attīrīt ķermeni no negatīvās enerģijas!

Jau esam stāstījuši par mājokļa enerģētisko attīrīšanu, bet jāatceras, ka pēc šiem rituāliem telpas enerģētiskais piesārņojums lielā daudzumā nosēdīsies uz mājokļa saimnieku (jo īpaši – matiem un ādas). Tāpēc nepieciešams attīrīt arī fizisko ķermeni.

Ļoti labi ar enerģētiskajiem netīrumiem tiek galā auksta ūdens strūklas, kas pilda organismu ar spēku.
Nav nejaušība, ka gan ārsti, gan tautas dziednieki iesaka saviem pacientiem regulāru aplaistīšanos ar aukstu ūdeni. Pēc šīm procedūrām cilvēks kļūst veselāks un mundrāks.

Lasi arī: 7 pazīmes, ka jūs esat spēcīga un izsmalcināta personība

Ja tev neder aukstas aplaistīšanās metode, to var aizvietot ar parastu dušu, bet tās laikā domās jāattīra ķermenis no visa liekā.

Personīgo enerģētiku palīdz attīrīt arī vanna. Lielisks efekts ir īpašām vannām, kas ne tikai attīra, bet arī palīdz atjaunot enerģētisko potenciālu. Tu jutīsies atjaunots un vesels!

Apelsīnu vanna: ūdens temperatūra 37–38 grādi. Pievieno vannai 1 apelsīna sulu un 4 apelsīnu aplīšus. Vannošanās ilgums 10–15 minūtes. Pēc vannas noskalojies dušā. Slaucīties nevajag; ietinies lielā, pūkainā dvielī, ērti apgulies vai apsēdies, atslābinies, aizdedzini aromlampu ar citrona vai apelsīna eļļu un dažas minūtes paguli ar aizvērtām acīm.

Recepte “Saulainā diena”. Ūdens temperatūra 37–38 grādi; pievieno ūdenim vībotnes vai kadiķa novārījumu. Vannošanās ilgums 10-15 minūtes. Pēc vannas iet dušā, domās noskalojot enerģētiskos netīrumus.

VĒL VIENA RECEPTE ENERĢĒTIKAS ATTĪRĪŠANAI!

Tātad par enerģētikas attīrīšanu esam uzzinājuši. Bet kas jādara, lai mājas un tava personīgā enerģētika pēc iespējas mazāk būtu pakļauta “piesārņojumam”?

Lasi arī: 3 sievietes, kuras ir visskaistākās pēc vīriešu domām

Nosacījumi mājokļa aizsardzībai
• Pēc viesu ciemošanās nekad neatstāj traukus nenomazgātus. Uzreiz pēc ciemiņu aiziešanas rūpīgi nomazgā traukus tekošā ūdenī, ar mitru lupatu izmazgā grīdu, lai notīrītu jebkādu, pat nejaušu negatīvu informāciju.

• Jaunu – nopirktu vai dāvinātu lietu vai apģērbu – nedrīkst lietot vai vilkt bez iepriekšējas attīrīšanas vai apkvēpināšanas. Citādi riskē iedzīvoties nevajadzīgos enerģētiskos atkritumos.

• Atnākot mājās, noteikti noberzē apavus, ieej dušā un pārģērbies mājas drēbēs.

Avots:

Leave a Comment