Finanšu horoskops: no 26.februāra līdz 4.martam – plānojot finanses pieaugs!

Ietaupīt finansiālo labklājību būs vieglāk, ja jūs koordinēsit savas darbības ar zvaigznēm. Izmantojiet finanšu horoskopa ieteikumus, lai ziemas beigas un pavasara sākums jums būtu produktīvs.

Astrologi iesaka laikā no 26. februāra līdz 4. martam, ņemtu vērā viņu padomus. Jums būs iespēja noteikt mērķus, kā arī būs laiks pabeigt visu, ko esat plānojis. Dzīves finansiālā puse februāra beigas var kļūt pārāk aktīva, kas palielinās noguruma risku, bet ar pavasara sākumu jūs sajutīsiet jaunu enerģijas pieaugumu. Visas jūsu pūles nebūs izšķērdētas, ja jūs netērēsiet laiku sīkiem jautājumiem. Daudzām zodiaka zīmēm šī nedēļa var iet ar ietaupīšanas devīzi, taču šādi pasākumi ir īslaicīgi un pat noderīgi tiem, kuri vēlas ietaupīt naudu ilgi gaidītiem pirkumiem.

Auns

Aunam, šī nedēļa var kļūt negatīva, pateicoties Veneras spēcīgajai ietekmei. Jūsu pretinieks būs nepatikšanas, tāpēc uguns zīmes pārstāvju garastāvoklis būs pakļauts straujām izmaiņām. Astrologi iesaka izslēgt impulsīvas darbības, kas saistītas ar jūsu finansēm un darījumu attiecībām, pretējā gadījumā viss, ko esat nopelnījis, var sabrukt, atņemot ne tikai reputāciju, bet arī ievērojamu naudas daļu. Agresīvās planētas ietekmē jūsu plāni var mainīties. Lai to novērstu, jums vajadzētu kontrolēt savas emocijas .

Zvaigžņu ietekmē Auns daudz varēs pārvērtēt dzīvē, atteikties no vecajām attieksmēm un gūt panākumus. Tas viss kļūs iespējams, ja jūs atteiksieties no sava savtīguma un iemācīsies cienīt apkārtējos cilvēkus. Esiet modri, citādi palaidīsiet garām tikšanos, kas var dot jums panākumus uzņēmējdarbības vidē.

Lasīt arī: Numeroloģiskais horoskops 2018. gada martam

Vērsis

Vēršiem palīdzēs viņu uzmanība pret detaļām. Jūsu zīmes pārstāvjiem ir svarīgi rūpīgi uzraudzīt notikumu attīstību, lai savlaicīgi rādītu darbību. Uzņēmējdarbības jomā notiks šaubu un meditācijas brīdis, un, ja jūs aizkavēsieties ar pētījumu un nosvēršanu, jums netiks atstāts nekas. Astrologi iesaka ņemt vērā ne tikai savas vēlmes, bet arī klausīties apkārtējo cilvēku viedokli. Pieredzējuši skolotāji palīdzēs jums izlemt par sākuma brīdi.

Neptūna ietekme, kas spēs uzņemties stingru pozīciju Zivju zvaigznājā, var gūt labumu. Jūsu finansiālā situācija ziemas beigās var uzlaboties, ja jūs tiešu enerģiju novirzīsiet, lai risinātu problēmas. Ja jūs varat pārvarēt nezināmās bailes, tad jūs atvērsiet jaunus apvāršņus. Marta sākumā veiksme būs tikai tad, ja jūs varat strādāt komandā.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment