Numeroloģiskais horoskops 2018. gada martam

Numeroloģija nodarbojas ar skaitļu enerģijas un to ietekmes uz cilvēkiem pētījumu. Katrs mēnesis atbilst skaitlim no 1 līdz 9, kas nosaka veiksmes pamatparametrus konkrētā jomā.

2018. gada martā aktuālais skaitlis būs seši. Tās aizsardzība ir visa mēneša garumā. Parastā nozīmē seši tiek uzskatīti par ļaunu skaitu, kas balstās, piemēram, uz ciparu kodu “666”. Numeroloģijā sešu spēku nevar saukt par negatīvu. Vienīgais apraksts, ko numeroloģija var piešķirt šim skaitlim, izmantojot vienu vārdu, ir “materiāls”. Seši ir atbildīgi par dažādiem materiālajiem procesiem, kuriem trūkst garīguma. Pretējā gadījumā tā mēģina “pavilkt segu” uz sevi, liekot cilvēkiem aizmirst par labo un ļauno.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops: no 26. februāra līdz 4. martam – nesēdiet mājās!

Darbs, finanses un bizness martā

Šis ir labākais laiks priekš pirkumiem, darbam ar finansēm, šādos gadījumos. Tā kā Sešinieks ir materiāls pēc būtības, būs vieglāk veikt uzņēmējdarbību, bet arī pieaugs konkurence. Cīņa par vietu zem saules sasniegs jaunu līmeni, kas daudziem cilvēkiem būs pārpasaulīgs. Tāpēc speciālisti numeroloģijas jomā ir iesaka iemācīties būt apmierinātiem ar to, kas jums ir. Nekļūstiet mantkārīgs, un nemēģiniet iegūt vairāk, nekā jūs varat atļauties. Jebkura sīkumainība būs sodāma, tāpēc jums būs jāatceras, cik bieži vien iespējams, par to, kas jums jau ir.

Darbā jums jādzenas pēc rezultātiem kopumā, nevis uz vidējiem panākumiem. Neatkarīgi no tā kas notiek, palieciet uzticīgs saviem principiem, bet nebaidieties nedaudz pārveidot. Mazliet elastīgums nevienam nekaitēs. Ir nepieciešams iemācīties jebkurā brīdī izmantot sev par labu, vienlaikus saglabājot draudzību konkurentu un kolēģu acīs.

Jebkurš bizness, kas saistīts ar darbu un naudu, notiks diezgan ātri, tāpēc ir vērts noturēt sevi ritmā. Ir neparedzētas problēmas ar darbu, ar motivāciju un ambīcijām. Varbūt jūsu draugi centīsies gūt materiālos labumus no jūsu biznesa sadarbības. Nejauciet draudzību un biznesa savienojumus šajā mēnesī. Harizmas panākumu sasniegšana jums nepalīdzēs, lai gan tas nebūs lieki. Ja jūs saskaraties ar pārāk grūtu uzdevumu, jums būs jāizmanto matemātika un loģika. Jums izdosies – tev tikai vajag mazliet celties.

Lasīt arī: Meitene naktī devās mājās no ballītes… Austrumu Slim**cā 14 pacientiem ļoti smagas sekas pēc apsaldējumiem

Mīlestība un attiecības martā

Mīlestībā seši nav palīgs. Protams, ģimenes labā būs iespējams strādāt un mēģināt uzlabot materiālo situāciju, bet gan kā mīlestības un attiecību garīgās daļas dēļ būs stagnācija. Nav vēlamas kāzas šai martā. Ja jūs jau esat iecerējuši kāzas laikposmā no 1. marta līdz 31. martam, jums vajadzētu svinībās būt ļoti savāktam. Nemētājieties ar spilgtām frāzēm un nedodiet solījumus nevienam, ko jūs nevarat izpildīt.

Ja jūs meklējat mīlestību, vislabāk to transformēt lielā draudzībā un uzticēšanās sajūtās. Iet uz “biznesu”, kas jums neizdosies. Būs nepieciešams kaut kā piespiest sevi un otru pāriet. Tas būs grūti, tāpēc martā labāk necerēt, ka viss tiks kontrolēts. Cilvēki nebūs iemīļoti daudzās citās problēmās. Ar to nav jācīnās. Tas ir jāpieņem kā norādīts, lai nebūtu varonīgs veltīgi.

Lasīt arī: Astro prognoze 2018. gada martam

Noskaņojums un Vese***a martā

Neskatoties uz 6 materiālismu, tas ir neticami spilgts un juteklīgs. Šajā periodā jūs varat kļūt nedaudz karstāks, bet tas nenozīmē, ka viss jums kļūs melnā un baltā krāsā. Tas būs noderīgs ātrs noskaņojums, kas parādīs jūsu jūtu virzienu. Tu vari justies dzīvs. Nemēģiniet mainīt sevi – sekojiet emocijām un sestai sajūtai. Sarežģītos brīžos visas problēmas var atrisināt tikai ar gudrību un dzīves pieredzi, neizmantojot intuīciju. Intuīcijai vajadzētu tikai palīdzēt diagnosticēt problēmas, bet tās neatrisināt.

Veselību, seši gandrīz neietekmē, bet sakarā ar padziļināšanu materiālajā pasaulē jūs varat pārtraukt būt uzņēmīgs pret aizvainojumu un jebkura mēroga neveiksmi. Uzņēmumam būs jāpiešķir vairāk laika, tāpēc daudzas “sēklas” paliks vienkārši nepamanītas. Tomēr plānotajiem izmeklējumiem ir vislabākais laiks.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment