Fen Šui prognoze 2018. gadam

2017. gads bija tālu no vienkāršākā, tāpēc no 2018. gada cilvēki gaida kaut ko daudz patīkamu. Tas tiešām būs ļoti pozitīvs gads, mierīgs un ļoti paredzams.

Fen Šui ir austrumu mācība, tāpēc tas nekādā ziņā nav pretrunā ar austrumu kalendāru. Turklāt Fen Šui ir daļa no tā.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: no 26.februāra līdz 4.martam – emocijas sitīs augstu vilni!

Bizness, finanses, darbs 2018. gadā

Finanšu jautājumi ir jāuzmana ļoti rūpīgi. Mēs, protams, runājam par pirkumiem. Centieties tos plānot pēc iespējas biežāk, lai izvairītos no ikdienas neparedzētiem izdevumiem. Neļaujiet sevi 2018. gadā tērēt pārāk daudz vai pārāk bieži. Tas būs ideāls laiks nopelniem, smagam darbam un svarīgām iegādēm.

2018. gadā jūs varat droši ņemt hipotēku. Liels aizdevums automašīnai, mājai, remontam – viss, ko jūsu dvēsele vēlas. Galvenais ir pareizi aprēķināt savus izdevumus. Šogad nav vērts nomainīt darbavietas, jo lielākajai daļai cilvēku būs nereāli apmesties jaunā vietā. Ja jūs mēģināt strādāt pēc iespējas dinamiski, tad viss var krist no rokām. Saglabāt vēsu prātu un nedot emocijām vaļu.

Iekšlietas var nonākt jūsu priekšā, pat ja jūs strādājat un jums nav daudz laika. Var rasties neparedzēta situācija, un šādas situācijas var atkārtoties ar ievērojamu periodiskumu.

Neaizdodiet cilvēkiem, kurus jūs nezināt pietiekami labi. Jums vajadzētu pārtraukt vadīties pēc viņu vārdiem, izaicinot emocijas. Tie, kas cenšas radīt jūsos žēlumu, ir jūsu visbriesmīgākie ienaidnieki 2018. gadā. Jūs nevarat būt vienādi, un jūs nevarat izraisīt šādas provokācijas. Esi pats, bet neatsakies no nepieciešamības strādāt pie savām prioritātēm. Šajā plānā jums būs jāiet ārpus komforta zonas.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops: no 26. februāra līdz 4. martam – nesēdiet mājās!

Mīlestība un attiecības Fen Šui

Mīlestībā tev jāpārvar bailes. Ja vēl neesat atradis dvēseles draugu, tad jums ir jāpārdomā savas neveiksmes iemesli. Tagad jūs nedrīkstat rast kompromisu ar sevi. Vai nu jūs strādājat, lai novērstu šķēršļus un problēmas, vai arī jūs norijat aizvien vairāk nepilnību. Stiprā dzimuma pārstāvjiem ir nepieciešams vairāk rūpēties par viņu tēlu. Vīriešiem būs jāpārvar bailes, pirms sarunām ar dāmām. Esi godīgs savos centienos. Godīgi, nav nekas nepareizs. Turklāt godīgums palīdzēs ietaupīt laiku un pūles.

Tie cilvēki, kuri jau ir atraduši dvēseles draugu vai pat ir ģimenes locekļi, viss būs vienmērīgāks. Riska nebūs nekāda. Jums būs iespēja koncentrēties uz jūsu ģimenes kopējiem uzdevumiem. Palīdziet viens otram, lai pārvarētu visas grūtības. Zemes elementi palīdzēs jums pareizi uztvert kritiku no cilvēkiem, kas ir tuvu un cilvēkiem kopumā. Nebaidieties runāt par savām problēmām. Pat ar ienaidniekiem ir vērts mēģināt saskaņot šo ceļu. Labāka pasaule ir labāka nekā karš.

2018. gadā jums vajadzētu būt tuvākiem saknēm, savai dzimtenei, tāpēc pamēģiniet apmeklēt vietu, kur jūs esat uzauguši, pilsētu, kurā aizgāja jūsu bērnība. Tas ir lielisks laiks nostalģijai, atmiņām. Tas pats attiecas uz cilvēkiem. Zvaniet veciem draugiem, tāliem radiniekiem.

Lasīt arī: Meitene naktī devās mājās no ballītes… Austrumu Slim**cā 14 pacientiem ļoti smagas sekas pēc apsaldējumiem

Fen Šui modrība un Vese***a

Lai atbrīvotos no depresijām, kā arī saglabātu garastāvokļa paaugstināšanos, pareiza mēbeļu izvietošana, pareizu krāsu izvēle palīdzēs. Šī gada trāpījums ir dzeltens, brūns un melns. Dzeltenais zemes suns diktē modes noteikumus. Šīs krāsas palīdzēs jums izveidot savienojumu ar sevi.

Jums izdosies būt pārliecinātiem par to. Lai jūs neiekristu Vese***as problēmu risināšanā, biežāk apmeklējiet ārstu un veicat regulāras pārbaudes. Īpaši tas attiecas uz zobārstu. Tas ir ļoti nepatīkami, ja jūs saglabājat ritmu darbā vai brīvā laika periodā, un pēkšņi jūsu zobi vai muguras sāpes sākas vai parādās hroniskas Sli**bas. Jāatzīmē, ka šis gads būs lieliski piemērots atpūtai. Nebaidieties atpūsties mierā. Mainiet situāciju.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment