Finanšu horoskops: no 26.februāra līdz 4.martam – plānojot finanses pieaugs!

Dvīņi

Dvīņi stipra Saturna ietekmē spēs attīstīt jaunas spējas un pat mainīt savu profesiju uz to, par kuru viņi sapņoja. Planēta būs Mežāža zvaigznājā, kas nozīmē, ka tas papildinās jūsu apņēmību un neatlaidību. Atklājot savus talantus, jūs varēsiet sasniegt teicamus rezultātus gan jaunajā jomā, gan savā iepriekšējā darbā.

Dvīņiem ir svarīgi aktīvi sākt nedēļu, lai enerģija, kas tev pienākas, varētu kļūt par impulsu jaunu mērķu sasniegšanai. Ja jūs nespējat tikt galā ar savām emocijām, jūs varat kaitēt sev un atstumt cilvēkus. Izvairieties no jebkādiem konfliktiem, lai citus neapgrūtinātu ar impulsīviem paziņojumiem. Atcerieties, ka pat negatīvas emocijas var paveikt labu darbu, it īpaši, ja runa ir par radošiem panākumiem.

Lasīt arī: Horoskops nedēļai: no 26.februāra līdz 4.martam – emocijas sitīs augstu vilni!

Vēzis

Radošās aktivitātēs Vēžiem palīdzēs Jupitera enerģija. Planēta dos iespēju just zemi zem kājām un sākt ceļu uz personīgiem panākumiem. Ziemas beigās ir jāvienojas par finanšu jautājumiem, jo ​​visas jūsu darbības augļus veiks jau pavasara dienās. Planētu ietekme šonedēļ ļaus vēžiem labāk izprast viņu vajadzības un atstāt šaubas.

Uzticība sev dos iespēju parādīt savas slēptās spējas, izkļūt no ēnas un uzņemties līdera pozīciju. Lai nodrošinātu, ka visi gadījumi ir pabeigti laikā, neatsakieties strādāt komandā. Tātad jūs varat ātri sasniegt mērķi un parādīt sevi kā izcilu speciālistu. Šī uzvedība tiks pamanīta un atalgota. Nemeklējiet vienkāršus veidus, jo tikai apzinīgs darbs novedīs tevi uz veiksmi.

Lauva

Lauvai paredz septiņas dienas saspringta laika, kurā jūs varat novērtēt savas iepriekšējās darbības. Plutona ietekme būs spēcīga, un jūsu zīmju pārstāvjiem būs jāstrādā pie kļūdām. Šis periods var būt iespēja mainīt uz labo pusi. Labāk nesākt svarīgus finanšu projektus, lai izslēgtu zaudējumus. Lai ietaupītu savus ietaupījumus, astrologi iesaka izslēgt neplānotus pirkumus.

Lauvām būs jāstrādā, lai saglabātu vadošo lomu uzņēmējdarbības vidē. Pagātnes kļūdas un jūsu objektīvie pasākumi var kļūt publiski. Saistībā ar šo situāciju jums ir jābūt divreiz piesardzīgam, kā arī rūpīgi jāuzrauga, ko jūs sakāt un darāt. Neskatoties uz daudzajiem šķēršļiem, šonedēļ varētu būt ideāls laiks, lai izstrādātu faktisko uzņēmumu, un šajā gadījumā, biznesa tikšanās un sarunas, nevar izvairīties.

Jaunava

Jaunavas vadīs Mēness, kas visu nedēļu mainīs savu pozīciju. Pirmdien jums vajadzētu noturēt visus svarīgos darījumus un piedāvājumus, lai paliktu uzvarā. Otrdien un trešdien, apātija var būt ievērojams šķērslis neveiksmēm uzņēmējdarbības jomā, un astrologi iesaka pievērsties ikdienas lietām, kas neprasa daudz enerģijas. Tas ir saistīts ar Mēness pāreju Lauvas zvaigznājā, kas tam atņems spēku.

Jūsu dzīves finansiālo pusi neietekmē neuzmanība vai biežas garastāvokļa svārstības, ir svarīgi plānot lietas iepriekš un aprēķināt laiku. Astrologi iesaka atlikt jebkādas riskantas darbības, nespēlēt biržā un nepirkt loterijas biļetes, kuras, visticamāk, nevarēs uzvarēt. Tomēr, neskatoties uz diezgan satraukumu pilnu nedēļu, Jaunavas varēs gūt peļņu, it īpaši, ja tie nodarbojas ar pārdošanu. Lietas palīdzēs jums koncentrēties un izslēgt negatīvu domāšanu, kas, savukārt, var izraisīt nomāktu stāvokli.

Lasīt arī: Sieviešu horoskops: no 26. februāra līdz 4. martam – nesēdiet mājās!

Svari

Svariem finanšu lietās ne tikai jāparāda darbība, bet arī jāpalielina uzmanība. Noskatieties, kā cilvēki, kas ir ap jums, izturas pret tevi, un neļauj viņiem papildus izteikumus. Par to, kā jūs sevi nododat, ir atkarīgs ne tikai no peļņas, bet arī no jūsu tēla. Palīdzība un atbalsts, ko jūs varat sagaidīt no Veneras un Saturna. Šīs planētas neļaus jums būt garlaicīgiem, un Saule netraucē īstenot drosmīgas idejas. Neskatoties uz šādu pozitīvu saskaņošanu, Svariem ir jāuzmanās, lai izslēgtu līgumu noslēgšanu ar negodīgiem cilvēkiem.

Jautājumos, kas saistīti ar īpašuma iegādi, Svariem ir svarīgi nesteigties. Visi darījumi jānoslēdz ar uzticamiem cilvēkiem vai ar speciālistu piedalīšanos. Lai jūs varētu izvairīties no problēmām un iegūtu to, ko vēlaties. Savā brīvajā laikā astrologi iesaka atbrīvoties no uzkrātajām emocijām ar fizisku piepūli. Vingrinājumi palīdzēs jums saglabāt ķermeni tonizētā veidā un izslēgt nervu migrēnas, strādājot ar cilvēkiem.

Skorpions

Nākamajā nedēļā Skorpioniem Jupiters dos spēku, jo tas būs tavā zīmē. Tomēr tā ietekme var izraisīt vēlmi uzreiz veikt vairākus uzdevumus. Šajā sakarā projektu un svarīgu uzdevumu izpildes grafiks var būt ļoti ilgstošs. Izvairieties no nepatikšanām darbā un nezaudējiet piemaksu. Skorpioni varēs koncentrēties uz primāro biznesu. Tavā spēlē tiks galā ar svarīgu projektu, ja jūs veltīsiet visu uzmanību tam, un nenoraizējies par sīkumiem.

Planētas ietekme var izraisīt jūsu vēlmi izmēģināt sevi kā uzņēmēju, bet bez iepriekšējas sagatavošanās jūs varat zaudēt daļu no jūsu kapitāla. Ja jūs nevarat gaidīt, lai realizētu savu potenciālu, astrologi iesaka sākt ar pamatiem, izstrādāt rīcības plānu un aprēķināt visus riskus. Šeit jūsu perfekcionisms būs ne tikai piemērots, bet arī palīdzēs izvairīties no kritiskām kļūdām.

Strēlnieks

Strēlniekiem šonedēļ vajadzētu pievērst uzmanību savām domām un darbībām. Jūs varat koncentrēties uz saviem sasniegumiem, apstāties ceļa vidū. Tas būs bīstami jūsu finanšu lietu vadīšanai, tāpēc Strēlniekiem ir svarīgi ne tikai nenosodīt sevi par sasniegto, bet arī atrast spēku, lai virzītu tālāk. Jums var nebūt pietiekami daudz enerģijas, jo Saule ieņem vāju pozīciju. Tas nozīmē, ka mums būs jāizmanto iekšējās rezerves un gribasspēks, lai pārvarētu “Es nevaru”. Tātad jūs varat sasniegt savus mērķus, kā arī redzēt jaunas iespējas sev un jūsu biznesam, ja jums tāds ir.

Astrologi iesaka Strelnikiem pievērst uzmanību tiem, kuri jau ir guvuši panākumus. Mēģiniet atrast sev noderīgas nodarbības un padomus, kas noteikti palīdzēs jums krīzes situācijās. Tātad jūs varat sasniegt to, ko vēlaties, kā arī palielināt savu kapitālu jau šonedēļ.

Lasīt arī: Meitene naktī devās mājās no ballītes… Austrumu Slim**cā 14 pacientiem ļoti smagas sekas pēc apsaldējumiem

Mežāzis

Ir svarīgi, lai jūsu zīmju pārstāvji šonedēļ netiktu iedzīti slazdā. Jūsu aktivitāte uzņēmējdarbības jomā ir slavējama, taču pārmērīga nodarbinātība un jūsu vajadzība pēc atpūtas un mīlestības, neievērošana, var atņemt tev spēku. Veneras spēcīgā pozīcija tev atbalstīs, taču jūs riskējat pakļauties nopietnai pārmērīgai darbībai . Šajā sakarā Mežāzim vajadzētu izvēlēties pāris nozīmīgus gadījumus un koncentrēties uz tiem. Ja jūs uzņemsiet visu, kas nāk pie rokas, tad riskējat neaizpildīt vienu lietu līdz beigām.

Septiņas dienas Mežāzim būs ļoti saspringtas. Tas būs tests pret stresa pretestību un iespēju mācīties nošķirt galveno no nenozīmīgā. Atcerieties, ka jūs pasaulē neiegūsiet visu naudu, un, ja jūs nenošaujiet divus zaķus, tad jūs paliksiet tukšām rokām. Izmantojiet uzkrātās zināšanas, pārbaudītu komandu un kopā pārejiet pie galvenā mērķa.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram zvaigznes sola veiksmīgu nedēļu, kas būs ļoti auglīga, ja jūs pārtrauksiet noliegt jau izdarītās kļūdas. Astrologi iesaka pieņemt savus trūkumus un sākt cīnīties pret tiem. Izpratne par to palīdzēs jums iesaistīties komandā, kas tuvināsies materiālās neatkarības iegūšanai daudz ātrāk. Vieni projekti var būt produktīvi, taču tie nenovedīs pie veiksmes īsā laika periodā.

Jums būs svarīgi izprast pagātni un atstāt to atsevišķi, pretējā gadījumā būs iespējams aizmirst par jauniem augstumiem. Ņemt vērā savas kļūdas, lai nākotnē jūsu finanses netiktu pakļautas nepamatotajam riskam. Šonedēļ nevajadzētu veikt lielas iegādes, jo savlaicīgi ieguldījumi dos jums vairāk ienākumu nekā plānots. Sekojiet banku priekšlikumiem, lai nepieļautu priekšrocības.

Zivis

Zivīm problēmas piegādās Merkūrijs. Viņa vājais stāvoklis var nospiest tevi uz domu, ka jūs darāt visu nepareizi un nekas nesniegs jums ienākumus. Astrologi iesaka Zivīm katru rītu sākt ar pozitīvām afirmācijām. Ja jūs nemainīsiet savu attieksmi pret darbu, tad jums būs jāaizmirst par papildu ienākumu avotiem. Jums ir nepieciešama tikai pašapziņa.

Zivju pārstāvjiem laikposmā no 26. februāra līdz 4. martam jākoncentrējas uz saviem mērķiem un jāizslēdz sakari ar cilvēkiem, kuri ir pieraduši sūdzēties un vainot ikvienu par viņu neveiksmēm. Viņi nedos jums stimulu attīstīties, turklāt tie piespiedīs jūs pārtraukt ceļu uz mērķi. Ja jūsu plānos nav šādu plānu, tad bez vilcināšanās un žēlības pārtrauciet saziņu ar viņiem.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment