Mīlestības Horo***ps: 26.februāris – 4.marts – romantiski sapņi piepildīsies

Nav nekas patīkamās kā runāt par mīlestību. Lai izvairītos no grūtībām, sabojātām frāzēm un klišejām, iesakām konsultēties ar astrologu. Šīs nedēļas Horo***ps parādīs jums vislabākās iespējas mīlas attīstībai.

Neskaidrība tagad būs gaisā, kas ļauj viegli pazust romantiskos sapņos. Katrs no mums var izteikt vēlamo domāšanu. Šajā nedēļā pieklājība un labvēlība tiks uzskatīta par mīlestību. Mēs sāksim redzēt uzmanības pazīmes, tur, kur tās neeksistē un nevar būt. Daži pat riskē iemīlēties fiktīvā tēlā, tāpēc piesardzība nenāks par ļaunu. Venēra Zivīs padarīs šo periodu veiksmīgu, lai saņemtu mīlestību, vienkārši jāzina dažas nianses.

Auns

Aunam jāatsakās no radinieku un draugu padomiem. Tas nenozīmē, ka jums vajadzētu pilnībā ignorēt mīļos, jo jūsu partneris ir vienīgā gaisma logā. Klausieties un ieklausieties, saglabājot daļu no veselīga skepticisma. Jūsu padomdevējiem ir sava pieredze, kas var būt jums noderīga, un varbūt nē. Radinieku viedoklis pēdējā instancē nav patiesība, tādēļ nevilcinieties domāt ar savu galvu, it īpaši, ja jums uzspiež uzskatus. Zivis Saules uzraudzībā, vēlēsies nekavējoties atbrīvoties no ģimenes dzīves problēmām. Bet, kā. Jums vajadzētu būt savam viedoklim: personīgam un nevis uzliktam.

Lasīt arī: Fen Šui prognoze 2018. gadam

Vērsis

Zvaigznes iesaka Vērsim sapņot vairāk un ticēt vēlmju izpildei. Pēc Venēras vēlēšanās, lielu izjūtu patrons, jūsu izredzes tiek realizētas. Un, lai kļūtu par laimīgu cilvēku, jums ir jātic, ka tas ir iespējams. Šajā laikā jūsu attiecības būs jūtīgas, bet neuzticamas. Harmonija pārī būs jāizstrādā neatkarīgi. Koncentrējieties uz to. Identificējiet problēmas, no kurām vēlaties atbrīvoties.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment