Finanšu horoskops nedēļai no 10. līdz 16. aprīlim

AUNS

Jums šī nedēļa finanšu jomā nesolās būt viegla. Būs nedaudz jāpiepūlas, ātri jāpieņem lēmumi un jācīnās par saviem ienākumiem, taču arī šajā gadījumā rezultāti nesolās būt nekādi pozitīvie. Sekojiet līdzi tam, lai jūsu impulsivitāte nenestu jums zaudējumus. Otrdien pilnmēness ietekmē var tik lauzti dažādi līgumi un darījumi, kā arī izbeigtas partnerattiecības.

VĒRSIS

Jūsu finanšu lēmumi šajā periodā neizcelsies ar īpašu gudrību, taču vismaz jums pietiks apzinības atlikt šo jautājumu kārtošanu uz daudz piemērotāku brīdi. Šajā nedēļā jums tiek rekomendēts norobežoties no citiem cilvēkiem un svešas naudas, jo apkārtējo cilvēku dēļ jūs varat ciest finansiālus zaudējumus un pat nokļūt parādos.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā var noņemt prēmijas un piemaksas. Var pasliktināties attiecības ar priekšniecību, kas arī kaitēs jūsu naudas plūsmai, taču jūs noteikti esat no tiem cilvēkiem, kuriem ir kaut kādi iekrājumi vai papildus ienākumu avoti. Ja nē, jūs tos pilnīgi noteikti visnotaļ ātri atradīsiet, un tas jums palīdzēs noturēties virs ūdens šajā grūtajā periodā.

VĒZIS

Šī ir visnotaļ neveiksmīga nedēļa, lai dotos kaut kādos ceļojumos vai iepirktos interneta veikalos. Finansiāli neizdevīgi šajā periodā būs arī komandējumi uz ārzemēm. Sportistiem un māksliniekiem arī sacensības un izstādes nenesīs nekādu labumu. Grūtības finanšu sfērā sagaida arī tos, kuri strādā kaut kādas izdevniecībās.

LAUVA

Jums šajā nedēļā var nākties saskarties ar problēmām, kas saistītas ar svešu naudu. Iespējams, ka kāda finanšu neveiksme gaida jūsu dzīvesbiedru vai lietišķo partneri. Šajā periodā var aizkavēties arī dažādas izmaksas. Neizdevīgs laiks, lai ņemtu kredītus vai ieguldītu īpašumos.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops nedēļai no 10. līdz 16. aprīlim

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu pievērst uzmanību citu cilvēku naudai. Iespējams, ka jūsu klienti nesīs mazākus ienākumus vai arī finansiālas grūtības piemeklēs jūsu partneri. Otrdien iespējami konflikti, kas nav nekāds brīnums, jo būs pilnmēness. Ļoti kritiska diena. Ceturtdien un piektdien šie notikumi, kas saistīti ar jūsu finansēm, var iegūt kādu negaidītu pagriezienu.

SVARI

Šī nedēļa jums dos pietiekami daudz iespēju jaunu ienākumu avotu piesaistīšanai. Pirmdiena un trešdiena ir īpaši labvēlīgas dienas pārrunām, kā arī konfliktsituāciju atrisināšanai. Jūs būsiet pārliecināti par sevi un ļoti daiļrunīgi. Nedēļas nogalē jums derētu atcerēties to, ka īsākais ceļš ne vienmēr ir tas pareizākais. Reizēm ir jāizmanto apvedceļi.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā nevajadzētu rēķināties ar kaut kādiem vērā ņemamiem sasniegumiem. Pastāv iespēja, ka noiesiet no sava pareizā ceļa. Pirmdien un trešdien iespējami konflikti ar kolēģiem. Iespējams, ka jums pietrūks naudas. Jūs ekonomēsiet uz gandrīz visu. Nedēļa ļoti nepiemērota lieliem pirkumiem. Jūsu finansiālās intereses konfliktēs ar privāto dzīvi. Brīvdienās palielināsies nepadomātu tēriņu un finanšu zaudējumu risks.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki, arī jums šajā nedēļā var pietrūkt naudas. Jūs būsiet spiesti ekonomēt un redzēsiet tikai vienu mērķi – uzlabot šo situāciju ar finansēm. Jūs liegsiet sev ierasto komforta sajūtu, kaut kas var arī saplīst vai salūzt, kā arī attiecības ar ģimenes locekļiem var kļūt vēsākas, taču esiet pacietīgi, pavisam drīz šī situācija uzlabosies.

MEŽĀZIS

Kopumā šī nedēļa finanšu sfērā jums solās būt visnotaļ veiksmīga. Jebkuros jautājumos varat vērsties pēc palīdzības pie saviem kolēģiem. Ceturtdiena un piektdiena ir īpaši labvēlīgas pārrunām un dažādu līgumu slēgšanai. Esiet uzstājīgi un parādiet savu profesionalitāti – tas palīdzēs jums sasniegt vēlamos rezultātus.

ŪDENSVĪRS

Šī nedēļa jums dāvās ļoti daudz iespēju parādīt sevi. Priekšniecība būs apmierināta ar jūsu darbu, bet kolēģi būs jebkurā laikā būs priecīgi palīdzēt. Naudas lietās gaidāmi nelieli sarežģījumi. Var pietrūkt līdzekļu atpūtai. Ne īpaši labvēlīga nedēļa lieliem pirkumiem, taču ļoti pareizi būs šajā laikā nenodarboties ar finanšu jautājumiem un atstāt visu, kā ir.

ZIVIS

Jums šī nedēļa finanšu jomā solās būt visnotaļ saspringta. Jūs nespēsiet apmierināt savas vēlmes. Pilnmēness laikā visas finanšu problēmas var saasināties vēl vairāk, taču šis ir visnotaļ veiksmīgs laiks, lai tām ķertos klāt un risinātu. Pirmdien un trešdien neko nopietnu un svarīgu nevajadzētu ieplānot. Otrdiena un sestdiena būs daudz labvēlīgākas dienas.

 

Leave a Comment