Finanšu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. jūnijam – tikai caur smagu darbu

Dvīņi

Priecīgi notikumi jūsu dzīvē var notikt, visticamāk šajās septiņās dienās, 12., 13., un 16. un 17. jūnijā. Šajās dienās jūsu galvenais palīgs Merkurs būs aktīvs citu plakņu pozitīvo aspektu dēļ. Pirmdien viņa enerģija būs visspēcīgākā, jo tā būs pēdējā diena, kurā viņš uzturēsies tavā zīmē. Pirmdien nav laika atpūsties, jo finansiālā veiksme būs blakus jums. Nedēļas nogalē varat droši doties iepirkties. Svētdien jūs varētu saskarties ar nelielu dilemmu, kuras veiksmīga izšķiršana ļaus jums iemācīties kaut ko jaunu.

Ceturtdien un piektdien nekas neliecinās par pretiniekiem – reverso Jupiteru un Neptūnu. Šīs divas dienas var radīt jums alkatību, kas novērsīs finansiālos panākumus. Uzmanība būs noderīgāka nekā jebkad 14. un 15. jūnijā. Astrologi iesaka piesargāties no šīm dienām.

Lasi arī:Ko un kad darīt, kad attiecibas sākas problēmas

Vēzis

Pirmdien un otrdien jums būs visnopietnākās nedēļas dienas enerģijas ziņā. Finanšu panākumu avoti, kā vienmēr, būs Mēness un Jupiters. Pirmdien Mēness būs maksimāli aktīvs, un Jupiteru lielā mērā stiprinās pozitīvs aspekts ar Sauli. Parastās situācijās jūs varat atrast kaut ko jaunu un patīkamu sev. Jūsu prāts tiks saskaņots, domas ir kārtīgākas. Otrdien, tikai aktīvs Jupiters turpinās tev palīdzēt. Nebīstieties, ka šajā dienā esi rupjš vai šķist bezkaunīgs, jo tikai šādā veidā jūs varēsiet aizstāvēt savu viedokli un kļūt par veiksmīgāku cilvēku svešinieku acīs.

Pārējās dienās jaudīgais Marss Ūdensvīra zīmē saglabās visu savā izturīgajās rokās. Šī planēta ir jūsu finansiālais ienaidnieks, tāpēc jūs varat kļūt stingrāki, nežēlīgāki tā ietekmē. 13. un 17. jūnijā Marss tiks pastiprināts ar Merkura aspektiem. Šīs divas dienas radošajam darbam būs vismazāk piemērotas. Trešdien, labāk ir darīt tikai vienkāršāko darbu, un svētdien, ierobežot izdevumus un atpūsties.

Lauva

Mēness un Saule, jūsu ienaidnieks un draugs, pirmā nedēļas dienā konkurēs viens ar otru, lai būtu tiesības pārvaldīt finanšu panākumus. Mēness būs maksimāli aktīvs Vērša zīmē, un Saule palīdzēs šajā nedēļā ar pozitīvu aspektu ar Jupiteru. No vienas puses, kaprīzs un nelīdzsvarotība var liegt jums veiksmi, bet, no otras puses, centīsieties panākt harmoniju. 14. un 15. jūnijā Mēness tiks nostiprināts, tādēļ finansiālie panākumi tev liks kustēties. Vecās fobijas un kompleksi var parādīties.

Vairāk nekā nedēļas nogalē, Mēness būs jūsu Zodiaka zīmē, tāpēc tā negatīvā ietekme būs veltīga. Jūs varat elpot mierīgi, un Saule dos jums iespēju izbaudīt dzīvi. Ievērojiet Visuma pazīmes, kas visur ieskauj tevi. Otrdien saule būs ar spēcīgu un pozitīvu aspektu ar citu jūsu varoni – Plutonu. Šī diena vislabāk būs piemērota visiem finanšu darījumiem.

Jaunava

Naudas magnēts septiņās dienās – jūsu zinātkāre. Tas būs rezultāts palielinātai Merkura aktivitātei. Šonedēļ var būt veiksmīgi ilgi braucieni, ceļojumi, jauni kontakti, paziņas. Pirmdiena būs veiksmīgākā diena, jo tā ir pēdējā diena Merkuram zvaigznājā Dvīņi, kur viņa spēks ir nostiprināts. Tad viņš ieiet Vēža konstelācijā, kas ir mazāk aktīvs.

Ceturtdien un piektdien, 14. un 15. jūnijā, Venēra, jūsu ienaidnieks pāries no zvaigznāja Vēzis uz Lauvu, un kļūs aktīvāka. Jūs varat kļūt brutāli un mazāk diplomātiski šo pāris dienu laikā, tā, ka astrologi iesaka uzmanīties no konfliktiem darbā, gan mājās.

Lasi arī: No kāda sieviešu tipa labāk izvairīties

Svari

Svariem šonedēļ vajadzētu, saskaņā ar astrologu, ņemt vērā katru detaļu. Pat apģērbu stilam var būt liela nozīme finanšu panākumu piesaistē. Venēra un Saturns palīdzēs jums atrast punktu nākamajās septiņās dienās. 11. un 16. datumā šīs planētas tiks nostiprinātas ar pozitīviem aspektiem. Pirmdien un sestdien visticamāk būs neticami produktīvas dienas tiem, kas zina, kā pareizi ievērot principus un prioritātes.

Vidēji aktīva Saule Dvīņos var sasniegt jūsu finansiālo veiksmi tikai maksimālās aktivitātes dienās – otrdien un ceturtdien. 12.jūnijā to stiprinās Plutona aspekts. Iespējams, ka Visums piespiesta jūs saskarties ar savām bailēm un maksāt par pagātnes kļūdām. 14.jūnijā ir iekšējo konfliktu diena, jo Saule būs ar Marsu. Citās dienās Saule nevar novērst Venēras un Saturna labvēlīgo ietekmi.

Skorpions

Skorpioni nedrīkst būt atkarīgi no citu viedokļiem. Jo īpaši tas attiecas uz visnelabvēlīgāko dienu šonedēļ – pirmdienu. Problēmu avoti būs tikai divi, tāpēc tie aizēnos spēcīgā un pozitīvā Marsa spēku Ūdensvīrā. Tas ir par jūsu antagonistiem: Mēnesi un Veneru.

Mēness būs spēcīgākais Vērsī, kas var pacelt jūsu empātiju uz augstāku līmeni, jo jūs varat sākt uztraukties par citiem cilvēkiem, zaudēt nervus un laiku. Venēra pielies eļļu ugunij, jo to pastiprinās negatīvs aspekts ar Merkuru. Tas var padarīt jūs nelīdzsvarotu, ļaunu. Finanšu jomā tas tiks atspoguļots vistiešākajā veidā, tāpēc pirmās nedēļas dienas nav vērts tērēt daudz naudas, padarot darījumus, pieprasot kaut ko no saviem priekšniekiem.

Visu pārējo dienu laikā Marss veiks fiziskās aktivitātes. Tādēļ šī nedēļa būs visveiksmīgākā sportistiem un cilvēkiem, kuru profesija nozīmē lielāku darba slodzi un pastāvīgu mobilitāti. Jums nepieciešama aizraušanās.

Strēlnieks

Strēlnieka laimi un veiksmi finanšu jomā sniegs Jupiters un Neptūns, jūsu galvenie palīgi. Viņu pozitīvie aspekti ar citām planētām padarīs 11., 12. un 16. jūniju par veiksmīgākajām dienām finanšu lietās. Pirmdien un otrdien Jupiters palīdzēs jums iegūt priviliģētu pozīciju, pieņemt svarīgus lēmumus ar vismazākiem zaudējumiem. Sestdien Neptūns, ņemot vērā aspektu ar Urānu, palīdzēs mobilizēt savus spēkus, gatavību problēmām un pārvarēt grūtības.

Bīstamākās nedēļas dienas ir 13. un 17. jūnijs. Trešdien, jūsu galvenais ienaidnieks Merkurs būs dubultā pastiprinošā aspektā. Šī diena var būt visbūtiskākā finanšu plānā šonedēļ. Pielāgošanās jaunām izmaiņām notiek pēc iespējas grūtāk. Un svētdien negatīvais aspekts ar Marsu var novest pie tā, ka jūs kļūstat apsēsts ar neveiksmi. Negatīvas atmiņas var negaidīti parādīties. Labāk netērēt naudu šajā dienā un pat nedomāt par darbu.

Lasi arī: Pedagogi: bērni pārsteigti, cik nemanāmi “pazūd” laiks telefona ekrānā

Mežāzis

Pozitīvas izmaiņas Mežāžu dzīvē finanšu jomā var būt nepamanītas. Marss, jūsu patrons, būs neticami spēcīgs Ūdensvīrā visu nedēļu, tāpēc ir vērts virzīties uz priekšu. Ir jāpārvar grūtības, izmantojot pārliecību, apņēmību un bezbailību. Astrologi iesaka šai nedēļai piesargāties no bezdarbības un slinkuma. Tas jo īpaši attiecas uz 13., 14. un 17. jūniju. Šajās dienās Marsu būtiski pastiprinās pozitīvie aspekti. Un 16. jūnijā jūsu glābšanai nāks divi citi palīgi – Saturns un Urāns. Viņi palīdzēs plānot lietas pareizi nākotnei un atpūsties.

Pirmdiena ir visbīstamākā nedēļas diena, jo Mēness, kas ir galvenais negatīvā avots, būs ļoti aktīvs. Tas var pamodināt depresiju tevī visnelabvēlīgākajā brīdī. Iespaidojamiem cilvēkiem vajadzētu piesargāties no dziļām iegrimšanām atmiņās. 12. un 15. jūnijā Mēness negatīvs būs jums mazāk bīstams, taču tas var kļūt par jūtamu. Šajās dienās nedodiet tukšus solījumus.

Ūdensvīrs

Šīs nedēļas veiksme un nauda būs Saturna un Saules žēlastībā. Saturns ir tavs labākais draugs starp planētām. Mežāzī tas atgriezīsies atpakaļ, tāpēc vērtības sistēma turpinās lēnām, bet noteikti mainīsies. Eksperti iesaka visapkārt skatīties objektīvi, izvērtējot katru sarežģīto situāciju no veselā saprāta viedokļa. Dažos gadījumos jums būs jālūdz atbalsts no citiem.

Saule mēģinās atņemt jūsu finansiālo veiksmi. Pirmdien būs radošas domāšanas problēma. Otrdien spēcīgs aspekts ar Plutonu var izraisīt garastāvokļa problēmas. Ceturtdien, aspekts ar Marsu var veicināt nevajadzīgu nemieru rašanos. Parasti nedēļa nebūs visveiksmīgākā, it īpaši radošo profesiju pārstāvjiem.

Zivis

Zivīm, lai gūtu panākumus finanšu jomā, kā vienmēr cenšas palīdzēt Mēness, Venēra. Merkurs, tavs galvenais ienaidnieks, būs spēcīgāks nekā tavi protagonisti. Tikai 14. un 15.jūnijā viņa sajūta vājināsies, jo viņš nebūs saistīts ar citiem planētu aspektiem un būs mēreni aktīvs Vēža zīmē. Tikai 14. un 15.jūnijā Mēness būs aktīvs tajā pašā Zodiaka zīmē. Tas nozīmē, ka ceturtdien un piektdien visi iespējamie šīs nedēļas neveiksmes gadījumi var nokrist uz jums. Bet astrologi iesaka izrādīt entuziasmu un nebaidīties meklēt atbalstu no tuviem cilvēkiem.

Pārējo dienu laikā saziņa ar cilvēkiem būs grūta, Merkura darbības dēļ. Problēmas ar atmiņu, mācībām, braucieniem, situācijas maiņu var sākties. Tā būs grūta nedēļa ikvienam, kurš strādā intelektuāli. Vislielākās grūtības gaida tos, kam ir jākārto eksāmeni vai jāuzlabo viņu profesionālā kvalifikācija.

Avots

Leave a Comment