Finanšu horoskops nedēļai no 11. līdz 17. jūnijam – tikai caur smagu darbu

Nauda lielā mērā nosaka mūsu dzīves līmeni un mūsu laimi. Tādēļ, ka mēs apzināmies problēmas šajā jomā, tas negatīvi ietekmē visus pārējos aspektus.

Pozitīvas pārmaiņas finanšu jomā tagad ir vissvarīgākās lielākajai daļai Zodiaka zīmju. Šī nedēļa solās būt tālu no vislabvēlīgākajām un vienkāršākajām, taču jāatceras, ka nekas nav neiespējams. Nauda mīl darbu, tāpēc nav īpašas izvēles tiem, kas vēlas gūt panākumus šajā jomā.

Auns

Mainīt Auna likteni šonedēļ palīdzēs aktīvais Marss, paliekot Ūdensvīra zīmē. Ar maksimālo jaudu no jūsu kosmiskā palīga, ar fizisko aktivitāti un fizisku darbu, atmaksāsies, tāpēc šajā nedēļā paveicies tiem, kuru darbs ir saistīts ar fizisko slodzi. Jūsu veiksmīgākās dienas šonedēļ: trešdiena, ceturtdiena un svētdiena.

Jūsu ienaidnieks – Venēra zūd uz spēcīgā un neapturamā Marsa fona, bet pirmdien tas nostiprinās aspektu ar Merkuru, kas var novest pie iekšējas disharmonijas. Iespējams, ka ir kāda spriedze. Pēc piedzīvojumu pirmdienas, jūs varat nodrošināt sevi ar pārliecību, ka nedēļa būs produktīva.

Lasi arī: Zodiaka zīme Zivis: darbs un finanses

Vērsis

Mēness, tavs galvenais finanšu palīgs finanšu jautājumos, būs neticami aktīvs šonedēļ, jo viņš būs jūsu Zodiaka zīmes aizgādībā. Šī ir visveiksmīgākā diena jums, kurā jūsu zemapziņa un intuīcija tiks maksimāli pozitīvi pielāgota darbam. Varat droši doties iepirkties 11. jūnijā. Turklāt 14. un 15. jūnijā būs aktīvs arī Mēness Vēzī. Tātad ceturtdiena un piektdiena var būt veltīta darbam, biznesam.

Galvenais drauds nāk no Marsa, kurš tagad ir savu spēku virsotnē. Viņa uzturēšanās Ūdensvīrā padara viņu par bīstamu ienaidnieku visiem Vēršiem. Visas dienas, izņemot 11., 14. un 15.jūniju, jums labāk piesargāties no agresijas un rupjības no viņu puses. Ja jūs mēģināt atrisināt problēmu finanšu jomā ar brutālu spēku, tas var sabojāt tavu dzīvi. Tas jo īpaši attiecas uz dienām, kad sarkanā planēta bija vēl intensīvāk negatīva, 13. un 17. jūnijā.

Turpini lasīt nākamā lapā….

Leave a Comment