Finansu horoskops nedēļai no 19. – 25. septembrim

AUNS

Jums šajā nedēļā vajadzētu būt uzmanīgiem iepērkoties, jo pastāv liela iespējamība, ka iegādāsieties kādu ne visai kvalitatīvu preci, tāpēc pievērsiet uzmanību produktu derīguma termiņiem un noteikti pārbaudiet, vai kādām lielākām lietām ir garantija. Tas Jūs pasargās no liekiem tēriņiem uz remontu vai jaunas, daudz kvalitatīvākas preces iegādi.

VĒRSIS

Šajā nedēļā zvaigznes Jums rekomendē neuzņemties kaut kādas finanšu saistības, turklāt tas ir attiecināms uz abām pusēm. Pacentieties nelūgt kādam aizdot pat vismazākās summas, kā arī Jums pašiem nevajadzētu aizdot. Ja tomēr kas tāds notiek, tad Jums skaidri jānorāda naudas atdošanas termiņi, pretējā gadījumā – naudas atdošana tiks atlikta uz nenoteiktu laiku.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka būt gataviem uz to, ka Jums var nākties smagi nopūlēties. Ja Jūs tiešām vēlaties gūt augstus ienākumus, tas “ieslēdziet” savu aktivitāti uz maksimumu. Izmantojiet jebkuru iespēju papildus nopelnīt, arī tad, ja šis piedāvājums nav saistīts ar Jūsu profesionālo darbību. Izrādiet gudrību un atjautību, un tad viss sanāks pat labāk, nekā būsiet gaidījuši.

VĒZIS

Šajā nedēļā pastāv liela iespējamība, ka izvērtīsies kāds konflikts, kas tā vai citādi būs saistīts ar naudas vai īpašuma lietām, taču Jums noteikti nevajadzētu baidīties no attiecību noskaidrošanas un izvairīties no sarunām, jo labāk ir reizi un pār visām reizēm atrisināt šo problēmu un nonākt pie kaut kāda kompromisa.

LAUVA

Ja Jūs neiemācīsieties atdalīt personīgo dzīvi no darba, tad šajā nedēļā Jums var iet visnotaļ greizi. Pacentieties visas personīgās problēmas atrisināt mājās, bet birojā nodarbojieties tikai ar darba lietām, jo, ja Jūs katram kolēģim sūdzēsieties par savu dzīvi, Jūs riskējat palikt bez prēmijas vai kolēģu atbalsta.

JAUNAVA

Šī nedēļa noteikti nav piemērotākais laiks, lai noslēgtu kaut kādus finansu darījumus vai vestu pārrunas, jo var gadīties, ka Jūs vienkārši nespēsiet ņemt vērā citu cilvēku vēlmes, stingri aizstāvot tikai savu pozīciju. Šī rīcība nenovedīs ne pie kā laba, un Jūs riskēsiet pazaudēt izdevīgus sakarus un iespējas. Lai tas nenotiktu, pirms izsakāt savu viedokli, labi padomājiet un paanalizējiet situāciju kopumā.

SVARI

Jums šī nedēļa ir labvēlīga kaut kādai izšķirošai rīcībai, turklāt šī nedēļa Jums var atnest arī diezgan solīdu peļņu un pavirzīšanos augšup pa karjeras kāpnēm, ja Jūs, protams, nenolaidīsiet rokas pie pirmajām grūtībām. Drosmīgi virzieties uz savu mērķi un, ja nepieciešams, lūdziet palīdzību arī no pārējiem.

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā īpašu uzmanību vajadzētu pievērst darījumiem, kas saistīti ar nekustamo īpašumu, jo pastāv liela iespējamība, ka tie varētu sagādāt grūtības, tāpēc, pirms Jūs noslēdzat līgumu, rūpīgi pārbaudiet visu informāciju un visus iesniegtos dokumentus  – tā Jūs izvairīsieties no lieliem finansiālajiem zaudējumiem nākotnē. Ja Jūs jau sen sapņojat par paaugstinājumu, tad šī nedēļa ir ļoti piemērots laiks, lai par šo tēmu parunātu ar savu priekšniecību.

STRĒLNIEKS

Jums ir gaidāma visnotaļ saspringta nedēļa darba jomā, jo ir gaidāmi pārpratumi ar priekšniecību un arī kolektīvā atmosfēra būs diezgan saspringta. Lai šo situāciju kaut cik izmainītu, pacentieties nelīst tur, kur nevajag, un nodarboties tikai ar saviem tiešajiem pienākumiem, iniciatīvas uzņemšanos atstājiet uz daudz piemērotāku brīdi.

MEŽĀZIS

Jums būs nepieciešams veltīt diezgan daudz pūļu, lai atrisinātu visas savas finansu problēmas, jo septembri vispār nevar nosaukt par Jums labvēlīgu šajā jomā, lai gan daži brīži būs patiešām veiksmīgi. Pirmkārt, aizmirstiet par intuīciju – neklausieties tajā, ko Jums saka Jūsu sirds. Otrkārt, pievērsiet lielāku vērību detaļā, jo tieši tajās būs atrodams problēmas atrisinājums.

ŪDENSVĪRS

Jums zvaigznes šajā nedēļā neiesaka ierobežot savas fantāzijas lidojumu un ielikt sevi kaut kādā rāmī, jo jebkuru Jūsu jauno ideju priekšniecība uzņems ar lielu entuziasmu, tomēr, pirms izsakāt to skaļi, apsveriet visus variantus un apstipriniet savus argumentus ar faktiem, jo tieši tāda pozīcija palielinās Jūsu ienākumus.

ZIVIS

Ja Jūs satrauksieties par katru sīkumu, tad nekas labs Jūs šajā nedēļā negaida. Lai panāktu vēlamo un kļūtu veiksmīgāks, virzieties uz savu mērķi un tā vietā, lai pārdzīvotu par kaut kādām kļūdām, uztveriet tās kā pieredzi un mācieties no tām. Tajā nav nekā briesmīga, galvenais – neuztverto to visu kā kaut kādu traģēdiju, pretējā gadījumā – uz nedēļas beigām Jūs piemeklēs nervu sabrukums.

Leave a Comment