Finanšu horoskops nedēļai no 19. līdz 25. novembrim – nepadodieties un cīnieties ar problēmām!

Lauva

Nedēļas otrajā pusē, it īpaši nedēļas nogalē – labas dienas pirkumiem, ieguldījumiem un iegādēm. Lauvas var izmainīt savas finanšu plūsmas, nododot naudu lietderīgā un negaidītā veidā. Piemēram, ja ilgi nav mainīts tēls, jūs varat tērēt naudu uz manikīru. Ja jums patiešām patīk pastaigas starp plauktiem ar sadzīves sīkumiem, ir vērts iegādāties mazu lietu , lai radītu komfortu.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Jaunava

Šajā nedēļā Jaunavām būs nepieciešams miers un piesardzība. Naudas piedzīvojumi, spēles loterijā, piedāvājumi no apšaubāmiem klientiem – labāk riskēt citos laikos. Pat ar parādu astrologi iesaka nelielos daudzumos piešķirt drošības spilvenu neparedzētu izdevumu gadījumā. Daži (starp citu, ļoti patīkami) izdevumi ir iespējami nedēļas nogalē.

Svari

Šonedēļ Svariem var būt liels darījums un organizēt iepirkšanās nakti. Iztērētā nauda atkal tiks atgriezta, iegādātie izstrādājumi ilgs ilgu laiku un kad tos sildīs ar jaunām drēbēm, ja ne rudens beigās? Tiesa, ceturtdien ir labāk neiet iepirkties: pastāv liels risks, ka pirkumi vēlāk nebūs vēlami, un nauda tiks izmesta pa vējam. No paradumiem, kas piesaista nabadzību, darba dienās ir jāatbrīvojas.

Lasi arī: Reversā Merkura perioda sākums 2018. gada 17. novembrī

Skorpions

Skorpioniem ir svarīgi rūpēties par savu veselību, lai Sli**ba vai miega trūkums neradītu neveiksmes darbā un papildu izdevumus. Labāk neekonomēt uz organisma rēķina, it īpaši pirmdien, Urāna darbības laikā. Dodoties uz lielveikalu, labāk ir iepirkties ar iepirkumu sarakstu, lai nedēļas nogalē nepaliktu diezgan tukšs maks starp drēbēm, kas nopirktas emocionāla uzliesmojuma laikā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment