Reversā Merkura perioda sākums 2018. gada 17. novembrī

17.novembrī sākas Merkura atpakaļgaitas kustība. Astrologi jums pateiks, kā pareizi rīkoties, lai izvairītos no problēmām šajā grūtajā periodā.

Merkurs ir planēta, kas patronizē biznesu, naudu, saziņu un palīdz ātri apgūt informāciju. Planētas reversais stāvoklis ietekmēs visas šīs sfēras, bet ne visām Zodiaka zīmēm būs jāpārvar grūti laiki.

Merkura reversās kustības iezīmes

Šis periods sāksies 17. novembrī un beidzas 5. decembrī. Šajā laikā būs dažas izmaiņas finanšu un informācijas jomā. Vājinātais Merkurs sāks reverso kustību ar Strēlnieka zīmi. 1. decembrī planēta pārcelsies uz Skorpiona zīmi, palielinot aktivitāti.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Šī Merkura reversā kustība būs pēdējā 2018. gadā. Tas sāksies kvadratūrā ar Neptūnu, kas aizmidzinās cilvēku modrību un apslāpēs intuīciju. Divas visbīstamākās dienas ir 27. novembris un 2. decembris . 27. novembrī Merkuram būs trīskāršs aspekts ar Urānu, Sauli un Plutonu. Šī diena ir atzīmēta ar spēcīgāko enerģijas plūsmu disonanci. Diemžēl tas būs otrdien, tādēļ labāk ir izskatīt visus gadījumus bez izņēmumiem, cik vien iespējams rūpīgi. Varbūt liekulība, tenkas un baumas, skandāli, kā arī stereotipiska domāšana.

2.decembris būs Merkura divkāršais aspekts ar Venēru un Urānu, kas arī radīs nepatikšanas mīlestībā. Ziemas otrajā dienā astrologi un speciālisti iesaka cilvēkiem nedot tukšus solījumus otrajai pusei, radiniekiem un draugiem.

Kā reversais Merkurs ietekmēs Zodiaka zīmes

Dvīņiem un Jaunavām būs vissmagāk. No 17. novembra līdz 5. decembrim šo zīmju pārstāvji biežāk būs nervozi, sliktāk iegaumējot informāciju. Problēmas var rasties visās dzīves jomās, jo īpaši finanšu un uzņēmējdarbības jomā. No kolēģiem un partneriem var notikt nodevība, neparedzētas problēmas un plānu pēkšņas sagrūšana. Arī šis periods nelabvēlīgs ilgiem braucieniem. Visbīstamākā diena ir 27. novembris.

Dvīņi un Jaunavas jutīsies nepieciešamību sazināties, bet retrograda Merkurs nevarēs palīdzēt viņiem iegūt to, ko viņi vēlas. Vismaz ne tik ātri, kā viņi vēlas. Var būt sajūta, ka laiks darbojas lēni.

Lasi arī: Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2019.gadu, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Gluži otrādi, Strēlniekiem un Zivīm reversais Merkurs pat palīdzēs ar kaut ko. Šo cilvēku dzīve kļūst mierīgāka un mērenāka, bet 27. un 28. decembrī viņiem būs tādas pašas problēmas kā visiem pārējiem – ar liekulību un nekontrolējamu agresiju. No 17. līdz 30. novembrim, kamēr planēta ir bezspēcīga, šo divu zīmju pārstāvji varēs atpūsties un baudīt dzīvi. Arī viss retrograda periods ir ideāls iepirkšanās, jaunu paziņu veidošanai.

Pārējām zodiaka zīmēm astrologi iesaka nepārspīlēt ar piesardzību, jo viņiem pārmaiņas biznesā un darbā notiks vienmērīgāk un paredzamāk. 27.novembris un 2.decembris – nelabvēlīgas dienas visiem bez izņēmumiem.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment