Sieviešu horoskops nedēļai no 19. novembra līdz 25. novembrim – dažām veiksies ar finanšu un karjeras jautājumu risināšanu!

Šonedēļ daudzas Zodiaka apļa pārstāves spēs sasniegt panākumus un kļūt laimīgākas – to norāda zvaigznes. Kādas pārmaiņas gaida sievietes, jūs varat mācīties no iknedēļas horoskopa.

Šī nedēļa debesīs veidos vairākus nozīmīgus aspektus. 21. novembrī Urāns ieies retos dubultajos aspektos ar Sauli un Mēnesi. Šis savienojums ir tieši saistīts ar  uzņēmējdarbības sfēras atdzīvināšanu, tāpēc daudzu zodiaka zīmju pārstāvēm būs paveicies savā darbā. Attīstības impulsu dos Saule, kas 22.novembrī atgriezīsies pie Strēlnieka zīmes. Astrologi ziņo, ka ceturtdiena ir lieliska diena ilgtermiņa plānu īstenošanai: Merkurs, kas ir par naudu atbildīgā planēta, apvienos spēkus ar Venēru. Un viņa, kā jūs zināt, pārvalda finanses un sakarus. Nedēļas beigās arī Neptūns atgriežas tiešajā kustībā, tāpēc visus plānus, kas atlikti līdz labākiem laikiem var un vajadzētu īstenot.

Auns

Nedēļa Aunu zīmes pārstāvēm būs bagāta un interesanta. Taisnība, Saules pāreja 22. novembrī var kalpot kā impulss kardinālajām pārmaiņām dzīvē. Šīs dienas notikumi ļaus sievietēm Auniem nervozēt. Mīlestības sfēra ir īpaši neaizsargāta. Privātajā dzīvē ir jāizvairās no pretrunīgām situācijām, impulsivitātes un neprognozējamības.

Jebkurā gadījumā ir svarīgi saglabāt sevi ar rokās, jo īpaši Auniem, kas novērtē viņu karjeru, autoritāti, ģimeni un attiecības. Nedēļas beigas dos pozitīvas pārmaiņas, un jūs atradīsiet risinājumu sarežģītām problēmām. Piektdiena, Sestdiena un Svētdiena – laiks, kad vislabāk ir klausīties savu intuīciju.

Lasi arī: 2019.gads – Dzeltenās zemes cūkas gads: varēsiet uzlabot attiecības un finansiālo situāciju!

Vērsis

Šonedēļ  Vēršu sievietēm nav ieteicams kārdināt likteni un veikt neapdomātas darbības. Pagājušajā nedēļā Merkurs mainīja savu virzienu. Patrona atkāpšanās var radīt nopietnas problēmas materiālajā sfērā. Tas, ko tagad izmanto, lai panāktu pastāvīgu ienākumu, var sākt radīt zaudējumus.

Svarīgas dienas pēc horoskopa – ceturtdiena, kad Merkurs būs saistīts ar Venēru un svētdiena, kad būs Saturna un Merkura aspekts. Šajā laikā Vēršu sievietes vēlas kļūt uzmanīgākas un  vadīt savas emocijas. Ja nedēļas sākumā viņām ir visas iespējas atbrīvoties no nelielām problēmām un pat iegūt neparastu pieredzi, tad tuvāk nedēļas nogalei ir ļoti grūti prognozēt notikumu iznākumu: Vērsis var pabeigt nedēļu gan kā uzvarētājs, gan kā uzvarētais.

Dvīņi

No 19. līdz 25. novembrim Dvīņu sievietes var nonākt sarežģītā situācijā. Astrologi saka, ka lielākoties Dvīņi paši meklēs piedzīvojumu. Varbūtība, ka tie būs noderīgi, ir lielāka nedēļas pirmajā pusē vai beigās.

Pirmdiena ir veiksmes diena, par to liecina Saturns pret Venēru. Bet svētdiena, kad Saturns un Merkurs satiksies aspektā, ir ideāla liela mēroga izmaiņām. Tas ir labākais laiks pārmaiņām, grūtu uzdevumu atrisināšanai, lai sasniegtu svarīgus mērķus. Dvīņiem būs iespēja paplašināt savas iespējas uzlabot attiecības un palielināt savu varu.

Vēzis

Vēzim, kas sapņo par karjeras izaugsmi, šonedēļ vajadzētu parādīt īpašu noturību: Jupiters ir Strēlnieks, un tādēļ tam ir spēcīga enerģija. Speciālisti ziņo, ka nākamā nedēļa būs īpaši auglīga sievietēm Vēžiem, kas strādā pašas vai attālināti. Pirms tām tiks atvērtas jaunas daudzsološas iespējas, pateicoties kurām būs iespējams nopelnīt daudz naudas.

Ķert brīdi ir vēlams Vēžiem, kas plāno uzlabot attiecības. Otrdien Jupiters un Marss apvienos savus spēkus, un, pateicoties tam, Vēzis varēs skatīties uz viņa dzīvi no ārpuses, tajā īslaicīgi parādīsies pilnīga skaidrība.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment