Finanšu horoskops nedēļai no 20. līdz 26. februārim

 

 

AUNS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ produktīva, jo veiksme naudas lietās gandrīz visa perioda garumā būs ar jums. Iespējams, ka kaut kādas jums svarīgas lietas atrisināsies pašas no sevis, kas, savukārt, nozīmē to, ka jums paliks vairāk laika pašiem sev.

 

VĒRSIS

Jums šī nedēļa būs līdzīga amerikāņu kalniņiem, jo Mēness pastāvīgi mainīs savu noskaņojumu un spēku. Pirmdien, piektdien un sestdien tas būs neitrāls, tāpēc šajās dienās jūs varat nepārdzīvot par savām naudas lietām, jo veiksme pilnīgi noteikti būs ar jums. Nelabvēlīgs periods pirkumiem un dažādām finanšu operācijām būs no 21. līdz 23. februārim. Svētdien iestāsies Jauns Mēness, kas nozīmē to, ka jums kā nākas jāatpūšas.

 

DVĪŅI

Jums veiksme naudas lietās var iet secen otrdien, sestdien un svētdien. Otrdiena var izrādīties īpaši grūta, sestdien ir iespējama nodevība, bet svētdien kaut kas var apdraudēt jūsu kreativitāti. Visās pārējās dienās jums būtu labāk veltīt savu laiku kaut kādām nesteidzīgām lietām.

 

VĒZIS

Ņemot vērā Mēness stāvokli pirmdienā, tā jums būs visnotaļ labvēlīga diena attiecībā uz finanšu sfēru. Nākamajās trīs dienās Mēness enerģija mazināsies, kas nozīmē to, ka arī jums būs liegts enerģētiskais atbalsts. Nedēļas nogale paies Ūdensvīra un Zivju aizbildnībā, kas, savukārt, nozīmē to, ka veiksme pie jums atgriezīsies. Svētdien izvairieties nodarboties ar finanšu jautājumiem.

 

Lasi vēl: Nedēļas horoskops no 20. līdz 26. februārim – uzzini savas veiksmīgās dienas!

 

LAUVA

Jums šajā nedēļā būs ļoti labs noskaņojums. Īpaši pozitīvas un veiksmīgas jums būs šīs trīs dienas – otrdiena, trešdiena un ceturtdiena, jo jūsu galvenā ienaidnieka (Mēness) enerģija būs novājināta, taču ir iespējamas arī kaut kādas likstas finanšu jomā, tāpēc necentieties būt pārāk aktīvi.

 

JAUNAVA

Stabilizēt sarežģītās situācijas darbā vai biznesā jums šajā nedēļā palīdzēs Merkūrs, kas atradīsies Ūdensvīra zvaigznājā. Tam būs pietiekami daudz spēka, lai grūtās situācijās padarītu jūs nedaudz laimīgākus. Visbīstamākais periods būs no 21. līdz 23. februārim, kā arī svētdiena.

 

SVARI

Iespējams, ka jūs šajā nedēļā sajutīsiet nelielu negatīvās enerģijas vilni, taču tas nebūs tiks spēcīgs, lai apgrieztu visu ar kājām gaisā. Jums šajā periodā ir jābūt ļoti piesardzīgiem, izņēmums varētu būt vienīgi pirmdiena, kad jums arī vajadzētu atrisināt pēc iespējas vairāk finanšu jautājumu.

 

SKORPIONS

Jums ļoti labvēlīgs periods būs no otrdienas līdz ceturtdienai. Šajā laikā jums pilnīgi noteikti vajadzētu pacensties realizēt visus savus šīs nedēļas plānus. Mēģiniet visam izsekot līdzi, neko neizlaižot no redzesloka. Varat nodarboties arī ar nākotnes plānu kaldināšanu. Neaizmirstiet par pozitīvu domāšanu un tās spēku.

 

STRĒLNIEKS

Saules neitrālais stāvoklis šajā nedēļā ļoti labvēlīgi atsauksies uz jūsu noskaņojumu. Kas attiecas uz naudas lietām, tad te svarīgi ir atcerēties par to, ka, lai gūtu panākumus, jums ir jādomā ārpus rāmjiem. Pirmdiena un ceturdiena finanšu sfērā būs visbīstamākās šīs nedēļas dienas.

 

MEŽĀZIS

Laika periodā no 21. līdz 23. februārim un arī svētdien jūs varat elpot mierīgi, jo Mēness enerģija būs ļoti vāja. Pārējās dienās jums nevajadzētu atslābt. Pirmdien, piektdien un sestdien esiet ļoti vērīgi un neļaujiet sev tērēt daudz naudas.

 

ŪDENSVĪRS

Jūs šajā nedēļā naudas lietās varat saskarties ar kaut kādiem sarežģījumiem. Tas viss Saules stāvokļa dēļ. Jums būs nepieciešams papildināt savas enerģijas rezerves, tāpēc depresija un sevis apšaubīšana būs jāmet pie malas. Nepieļaujiet to, ka jūsu dzīvē iezogas negatīvisms. Īpaši piesardzīgiem jums jābūt otrdienā.

 

ZIVIS

Jums veiksmi naudas lietās var atnest tikai spēcīgs Mēness. Visproduktīvākās šīs nedēļas dienas jums būs ceturtdiena, piektdiena un sestdiena. Ceturtdiena ir īpaši piemērota visām finanšu lietām, bet sestdiena solās būt ļoti laba un stabila.

Leave a Comment