Finanšu horoskops nedēļai no 21. – 27. novembrim

 

AUNS

Jums šajā nedēļā var nākties iet cauri vairākiem pārbaudījumiem, kas pacels Jūsu profesionālismu pavisam citā līmenī. Tas Jums pavērs jaunas iespējas un papildus peļņu. Nav vērts padoties grūtībām, jo Jums viss noteikti izdosies!

 

VĒRSIS

Jums šajā nedēļā var parādīties iespēja atrisināt kaut kādus nelielus darba jautājumus. Ja Jūs jau sen vēlaties parunāt ar priekšniecību par algas paaugstinājumu vai pārcelšanu uz citu nodaļu, tad šis ir vispiemērotākais brīdis, lai to darītu. Atcerieties, ka rezultāts ir atkarīgs no Jūsu pārliecības un stingrās apņemšanās iegūt kāroto. Ja Jūs sāksiet šaubīties, tad nespēsiet pavirzīties ne par solīti uz priekšu!

 

DVĪŅI

Jūs zvaigznes šajā nedēļā brīdina par to, ka Jūs varat tikt nostādīti izvēles priekšā. Jums bieži vien tiks likti priekšā uzdevumi, kuros Jums nāksies izvērtēt prioritātes. Tādos gadījumos Jums pilnīgi noteikti vajadzētu uzticēties savai intuīcijai!

 

VĒZIS

Esiet gatavi tam, ka šajā nedēļā Jūsu plāni var sākt krasi mainīties, taču noteikti nav pamats satraukumam, gluži otrādi – noķeriet savu veiksmi! Spontānie lēmumi šajā nedēļā var izrādīties visveiksmīgākie un atnest papildus peļņu. Esiet atvērti un nepārdzīvojiet, ja kaut kas nenotiek tā, kā Jūs gribējāt.

 

Lasi vēl: Lielais finanšu horoskops novembrim- uzzini, kā pievilināt veiksmi naudas lietās!

LAUVA

Jūs šajā nedēļā būsiet pilni spēka un pārliecības, tāpēc centieties to izmantot, lai sasniegtu savus mērķus. Zvaigznes sola veiksmīgas pārrunas un darījumus. Koncentrējieties uz pašu galveno, bet sīkumus lieciet izdarīt saviem padotajiem, lai Jums atliktu laiks kaut kādiem lielākiem projektiem.

 

JAUNAVA

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka pievērst pastiprinātu uzmanību savu izdevumu sadalei. Ja esat pieraduši ļauties impulsiem un veikt savus pirkumus spontāni, tad šī nedēļa noteikti nav piemērotākais veids šāda veida darbībām. Rūpīgi pieejiet preču iegādei un vispirms noteikti padomājiet, vai Jums kas tāds vispār ir vajadzīgs.

 

SVARI

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka piefiksēt jebkuru ideju, kas ienāk Jūsu prātā, jo tālākā nākotnē tā var kalpot par pozitīvu pārmaiņu un ienākumu palielināšanās sākumu, taču tajā pat laikā noteikti nav vērts uzreiz skriet pie priekšniecības un emocionāli izklāstīt visus savus priekšlikumus. Lai Jūsu ideja nostrādātu, vispirms noteikti kārtīgi to apdomājiet.

 

SKORPIONS

Jums šo nedēļu vajadzētu veltīt jau sen atliktu jautājumu risināšanai un ikdienas darbam. Šis periods noteikti nav piemērots kaut kādiem jauniem eksperimentiem. Lai piesaistītu augstākās vadības uzmanību, vienkārši nodarbojieties ar saviem tiešajiem pienākumiem!

 

STRĒLNIEKS

Braucieni, kas saistīti ar Jūsu darbu, šajā nedēļā dos ne tikai vērtīgus sakarus, bet arī palielinās Jūsu ienākumus, tāpēc noteikti nav vērts atteikties no piedāvātā komandējuma vai kvalifikācijas paaugstināšanas kursiem. Tā noteikti būs laba pieredze Jūsu nākotnes sasniegumiem un palielinās iespējas pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm.

 

MEŽĀZIS

Šī nedēļa noteikti nav piemērota nekādiem abstraktiem mērķiem un neskaidriem plāniem. Ir pienācis laiks konkrētai un skaidrai rīcībai, tāpēc sastādiet savu darbu plānu un stingri pie tā pieturieties, jo šajā periodā tas būs Jūsu uzticamais palīgs mērķu sasniegšanā un veiksmes piesaistīšanā.

 

ŪDENSVĪRS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka saņemties un nepadoties slinkumam, jo, ja Jūs patiešām vēlaties palielināt savus ienākumus, nevajadzētu domā, ka kāds cits veiks Jūsu darbu. Noskaņojieties uz panākumiem un noticiet saviem spēkiem – tad arī pozitīvie rezultāti nebūs ilgi jāgaida!

 

ZIVIS

Jums šajā nedēļā būtu jāatceras, ka darbā ir jāstrādā, nevis jāpalaiž tenkas par saviem kolēģiem. Iesaistoties intrigās un apspriežot kāda personīgo dzīvi, Jūs paši riskējat kļūt par šo sarunu priekšmetu Jums aiz muguras, tāpēc sazinieties ar kolēģiem tikai darba jautājumos. Tād gadījumā Jūs noteikti nopelnīsiet gan apkārtējo, gan arī vadības cieņu un uzticību.

 

Leave a Comment