Finanšu horoskops nedēļai no 23. līdz 29. janvārim

 

Money

 

AUNS

Bloķēt Jūsu panākumus finanšu jomā šajā nedēļā var Jūsu patmīlība. Pacentieties turēties pa gabalu no visiem iespējamiem konfliktiem, kas var pārvērst Jūsu dzīvi murgā. Šobrīd Jums ir nepieciešami draugi un domubiedri, tāpēc astrologi Jums iesaka neslēpties no visiem, bet gan laipni palīdzēt citiem. Atbildes reakcija būs visnotaļ pozitīva.

 

VĒRSIS

Astrologi Jums šajā nedēļā iesaka sekot cilvēkiem, kuri zina, ko dara. Ja Jums kaut kādā lietā trūkst pieredzes vai arī māc šaubas, tad nekautrējieties mācīties no citiem. Pastiprināta uzmanības pievēršana dažādiem sīkumiem šajā nedēļā labvēlīgi ietekmēs Jūsu finanšu stāvokli.

 

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā var rasties idejas, kā papildus nopelnīt. Veiksme šajās lietās uzsmaidīs tikai tiem Dvīņiem, kuri patiešām būs ļoti centīgi. Iespējams, ka labāk būtu nogaidīt, nevis pieņemt sasteigtus lēmumus, tāpēc pacentieties novērtēt katru situāciju maksimāli racionāli.

 

VĒZIS

Rīkojieties tā, kā Jūs uzskatāt par vajadzīgu. Tas attiecas gan uz pirkumiem, gan darbu un visu citu, kas saistīts ar naudu. Ja jūtat, ka Jums nepietiek laika, pamēģiniet sakoncentrēt visu savu uzmanību tikai uz vissvarīgākajiem jautājumiem. Sekundāros uzdevumus atstājiet uz vēlāku laiku. Pareizi izvēlētas prioritātes grūtos brīžos ir spējīgas mūs izglābt. Galvenais – neuztraucieties par sīkumiem!

 

LAUVA

Atcerieties, ka kaut kādas likstas vienā dzīves sfērā var piesaistīt nepatikšanas arī kādā citā, tāpēc pievērsiet uzmanību arī citām dzīves jomām, ne tikai finanšu. Brīvdienās ļaujiet sev atpūsties no darba lietām. Dariet to, ko Jūs protat vislabāk, taču nepārspīlējiet. Mērenība šajā nedēļā būs Jūsu panākumu atslēga.

 

Lasi vēl: Mīlestības horoskops nedēļai no 23. – 29. janvārim

 

JAUNAVA

Katrai Zodiaka zīmei ir savas “naudas dienas”. Jūsu ir trešdienas, taču šajā nedēļā situācija ir nedaudz mainījusies. Pamēģiniet vēl nedaudz pastrādāt arī sestdien. Nebaidieties upurēt savu laiku finanšu veiksmes dēļ, jo šajā nedēļā pastāv liela iespēja ar abām rokām to beidzot satvert aiz astes un likt tai darboties Jūsu labā.

 

SVARI

Jums šajā nedēļā ir vēlams ieguldīt savā attīstībā. Piemēram, iegūstot kaut kādu informāciju, kas ļaus Jums paaugstināt savu efektivitāti darbā. Zvaigznes Jums pilnīgi noteikti neliks šķēršļus ceļā, taču tas nenozīmē, ka Jums nevajadzētu rīkoties. Ja Jūs uz doto brīdi nestrādājat, tad Jums ir lieliskas izredzes atrast ļoti labu darbu.

 

SKORPIONS

Šī nedēļa Jums palīdzēs radīt ļoti labvēlīgus apstākļus tam, lai uzlabotos Jūsu finansiālā situācija. Astrologi Jums iesaka pieņemt vien ļoti līdzsvarotus un labi pārdomātus lēmumus, kas būtu balstīti uz Jūsu dzīves pieredzi, nevis tikai intuīciju.

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā naudas lietās var palīdzēt kaut kādas vecās metodes un stratēģijas. Nedomājiet, ka varēsiet uzgrūst savu atbildību kādam citam. Bagātība un veiksme pavadīs tikai tos Strēlniekus, kuri būs patstāvīgi. Uzticieties savai intuīcijai, sekojiet savas sirds aicinājumam, taču neļaujiet šīm sajūtām aptumšot Jūsu prātu.

 

MEŽĀZIS

Šis periods Jums ir piemērots visnotaļ lieliem finanšu ieguldījumiem. Netērējiet naudu neapdomīgi, lai neviltos paši sevī. Radiet jaunu tēlu, tas Jums dāvās veiksmi lietišķajā sfērā, jo Jūs spēsiet atstāt ļoti labu iespaidu uz daudziem nepazīstamiem cilvēkiem.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā nāksies plūst pa straumi, baudot patieso dzīves situāciju. Pacentieties atpūsties no finanšu lietām un ieguldiet nedaudz arī sevī. Esiet modri tikai tajos jautājumos, kas attiecināmi uz parādiem – neaizņemieties un neaizdodiet, ja vien nevēlaties sagaidīt februāri ar nopietnām problēmām.

 

ZIVIS

Arī Jums šajā nedēļā vajadzētu atpūsties. Esiet Jūs pašas un priecājieties par apkārtējo pasauli. Ja Jums ir kaut kādi brīvi naudas līdzekļi, tad mēģiniet izklaidēties vai arī taupiet – izvēle ir Jūsu ziņā, turklāt Jūsu veiksme šajā ziņā pilnīgi noteikti nebūs atkarīga no tā. Finanšu sfērai ir vajadzīga atpūta.

 

Leave a Comment