Finanšu horoskops nedēļai no 26. decembra – 1. janvārim

 

shutterstock_158734355_fi

 

AUNS

Aunu finansiālo panākumu garants šajā nedēļā ir savlaicīga savu profesionālo pienākumu izpilde. Tiekot galā ar visām lietām līdz Jaunajam gadam, Jūs radīsiet ļoti stabilu pamatu karjeras izaugsmei. Neskatoties uz laika trūkumu, neatsakieties arī no atbildīgiem uzdevumiem, jo, iespējams, tieši tādā veidā Jūs pievērsīsiet priekšniecības uzmanību, kas garantēs Jums panākumus 2017. gadā.

 

VĒRSIS

Zvaigznes Jūs brīdina – necentieties izdarīt pilnīgi visu. Koncentrējieties tikai uz tām lietām, kas ir svarīgas šobrīd, visu pārējo atlieciet uz vēlāku. Cenšoties izdarīt pilnīgi visu, Jūs riskējat ar to, ka neizdarīsiet neko, bet pievēršanās konkrētām lietām atnesīs Jums labu peļņu un ļaus vadībai pienācīgi novērtēt Jūsu profesionalitāti.

 

DVĪŅI

Jūsu lielākais ienaidnieks finanšu jautājumos šajā nedēļā būs vieglprātība, tāpēc, pirms dodaties iepirkties, noteikti sastādiet iepirkumu sarakstu, pretējā gadījumā – Jūs riskējat iegādāties ļoti daudz skaistu un patīkamu, taču nevajadzīgu sīkumu, iztērējot vairāk kā paredzēts.

 

VĒZIS

Zvaigznes Jūs šajā nedēļā brīdina par pasivitāti. Neatlieciet svarīgās lietas uz 2017. gadu, demonstrējiet savu profesionālismu jau tagad, jo no tā lielā mērā būs atkarīgs Jūsu finansiālais stāvoklis un karjera. Atcerieties, ka Ugunīgā Gaiļa gadā panākumus, pirmkārt, gūs aktīvi cilvēki, tāpēc sāciet noskaņoties šim ritmam – tad arī finansiālā veiksme Jaunajā gadā būs ar Jums!

 

LAUVA

Jums šī ir lielo pirkumu nedēļa. Ja jau kādu laiku atpakaļ bijāt ieplānojuši kaut ko iegādāties, tad šis noteikti ir īstais laiks, lai to darītu, jo, visticamāk, Jūs sagaida kāds izdevīgs piedāvājums, bet tērēt naudu uz dažādiem sīkumiem nav vēlams, jo prieks par tādām lietām būs īslaicīgs, bet nenozīmīgie tēriņi var sastādīt diezgan pamatīgu summu.

 

JAUNAVA

Jums šī nedēļa var dot iespēju izdevīgi ieguldīt. Ja kas tāds tiešām tiek piedāvāts, tad nebaidieties riskēt – pilnībā iespējams, ka šis ieguldījums Jums 2017. gadā atnesīs labus ienākumus. Nedēļas vidus ir labvēlīgs pirkumiem.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops no 26. decembra – 1. janvārim

SVARI

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka neierakties darbos, jo tādā veidā Jūs riskēsiet pasliktināt savu imunitāti, kas var būt šķērslis Jūsu gada beigu plāniem. Vairāk atpūtieties un gatavojieties Jaunajam gadam – tas Jums palīdzēs nedaudz novērsties no ikdienas darbiem un uzkrāt spēkus, lai Jauno 2017. gadu sagaidītu ar labu noskaņojumu un pilnu maku.

 

SKORPIONS

Jums šī gada pēdējā nedēļa atnesīs diezgan daudz pārbaudījumu. Būs ļoti daudz ko darīt, bet laika būs maz, taču, ja Jūs ar visiem šiem uzdevumiem veiksmīgi tiksiet galā, tad arī Jaunajā gadā Jūsu materiālais stāvoklis būtiski uzlabosies. Stipriniet savu organismu, centieties izgulēties – tad arī Jums būs pietiekami daudz spēka pārvarēt šo pirmssvētku šķēršļu joslu.

 

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem vajadzētu izrādīt lielāku iniciatīvu, nevis sēdēt un cerēt uz kaut kādu izrāvienu 2017. gadā. Rīkojieties jau tagad! Jūsu aktivitāte lielā mērā noteiks arī Jūsu finansiālo stāvokli un Jūsu karjeras perspektīvas Jaunajā gadā. Jums tiks dota iespēja sevi parādīt – neatsakieties no tās un rīkojieties!

 

MEŽĀZIS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka nedaudz palēnināt darba tempu un pietaupīt spēkus pēcsvētku periodam. Atrisiniet jau esošās problēmas, bet līdz gada beigām neuzsāciet neko jaunu un neielaidieties avantūrās, jo pastāv liela iespējamība, ka risks neatmaksāsies.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa ir ļoti labvēlīga nākotnes darbību plānošanai un attīstības ceļu apdomāšanai. Zvaigznes gan iesaka uzreiz nemesties savus plānus īstenot, bet gan rūpīgi apdomāt savu ceļu uz panākumiem, tikai pēc tam ķeroties pie lietas. Lai Jaunajā gadā Jūs turpinātu pavadīt veiksme šajā jomā, neaizņemties naudu šajā periodā.

 

ZIVIS

Jūs šajā nedēļā varat atvērt savu ceļu uz labklājību, taču tas notiks tikai tādā gadījumā, ja atbrīvosiet sevi no ierobežojošiem faktoriem. Centieties tikt galā ar visu, kas kavē Jūsu attīstību. Ja Jums būs skaidrs Jūsu ceļš uz panākumiem, tad arī Jūsu finansiālais stāvoklis ar laiku pilnīgi noteikti uzlabosies.

Leave a Comment