Finanšu horoskops nedēļai no 3. – 9. oktobrim

AUNS

Auniem nauda var nest laimi tikai tādā gadījumā, ja viņi to tērē, nevis taupa, tāpēc šajā nedēļā pirkumi Jums dos lielāku prieku, nekā parasti. Pievērsiet uzmanību tam, ko Jums vajag visvairāk. Arī naudas izšķiešana Jums atnesīs prieku, taču tādā gadījumā Jūs riskējat palikt “tukšā”, tāpēc klausiet savam veselajam saprātam.

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvjiem šajā nedēļā finanšu jomā var paveikties turklāt visneticamākajā veidā. Veiksme Jums dāvās ļoti daudz iespēju, kā nopelnīt naudu – Jums vienkārši atliek šīs iespējas nepalaist garām un vienmēr būt gatavībā! Sargieties no bezdarbības, jo šis ir ļoti labvēlīgs laiks aktīvai darbībai!

DVĪŅI

Esiet uzmanīgi ar savām emocijām, tās Jums var kaitēt. Ja Jūs vadīsieties tikai pēc emocijām, aizmirstot par loģiku, nauda, visticamāk, ies Jums garām. Zvaigznes Jums šajā nedēļā iesaka izvairīties no spontāniem pirkumiem, jo tādā veidā Jūs riskēsiet iztērēt naudu uz to, kas Jums nebūt nav vajadzīgs.

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā gandarījumu sagādās darbs un biznesa lietas, taču papildus ienākumus gan ne, daudziem gan tas vispār neizdodas, tāpēc noteikti nav vērts līst ārā no ādas, lai kaut ko šajā ziņā mainītu. Zvaigznes Jums iesaka koncentrēties uz senu problēmu risināšanu, kas pastāvīgi Jums traucē pievērsties kam jaunam un interesantam. Īpaši būtiski tas ir tiem Svariem, kuri nodarbojas ar intelektuālo darbu.

LAUVA

Lauvām šajā nedēļā bagātību kalnus var dāvāt vienkārši gadījumi. Necentieties satvert veiksmi aiz astes, jo Fortūna bieži vien pie mums atnāk tad, kad mēs to vismazāk gaidām. Atrast labu veidu, kā nopelnīt, Jums, iespējams, palīdzēs kāds vērtīgs Jūsu tuvinieka vai drauga padoms. Kas attiecas uz tēriņiem, tad oktobra sākums būs visnotaļ labvēlīgs laiks, lai uzdāvinātu sev kādu sen kārotu lietu.

JAUNAVA

Šīs nedēļa finanšu jomā Jums būs visnotaļ veiksmīga, taču visu savu uzmanību koncentrējiet uz mīlas sfēru. Vairāk atpūtieties un pavadiet laiku kopā ar savu mīļoto cilvēku, bet plānu izstrādi atstājiet uz vēlāku laiku. Biežāk satiecieties ar jaukiem un pozitīviem cilvēkiem, lai šī labā aura palīdzētu Jums darbā un naudas lietās.

SVARI

Svariem finanšu panākumi būs piesaistīti savas iekšējās pasaules pētniecībai. Pacentieties šajā periodā par sevi uzzināt pēc iespējas vairāk, jo tādā veidā Jūs atradīsiet jaunus ienākumu avotus. Tāpat tas Jums palīdzēs atrast daudz patīkamāku darbu vai saprast savas dzīves mērķus. Īsāk sakot, zvaigznes ir ieinteresētas redzēt Jūs godīgus pret sevi un atvērtus pārmaiņām.

SKORPIONS

Pievērsiet uzmanību dažādām sīkām detaļām, jo tieši tajās būs redzama kāda slēpta nozīme, kas var Jūs aizvest līdz Jūsu sapņa realizācijai un panākumiem. Zvaigznes šajā nedēļā apvienos visus savus spēkus, lai dāvātu Jums veiksmi naudas lietās.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem šajā nedēļā ir nepieciešams palēnināt savu tempu un paskatīties uz sevi no malas. Pašanalīze būs labākais veids, kā sevi iepazīt, taču kopumā šī nedēļā Jums solās būt visnotaļ labvēlīga, tai skaitā arī naudas ziņā ir vērojama pozitīva tendence. Ja Jūs kaitina apkārtējie cilvēki, neklausieties viņos, šajā nedēļā Jums vajadzētu norobežot sevi no visa tā, kas nedod Jums prieku.

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā nedēļā visas finanšu lietas nāksies risināt pašiem patstāvīgi. Nerēķinieties ar palīdzību no malas, jo tās nebūs, vai arī par to nāksies samaksāt dubultā. Nauda Jūs mīl, taču vēl vairāk tai patīk, ja sekojat zvaigžņu norādēm.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem zvaigznes oktobra sākumā sniegs neticami spēcīgu enerģiju, ko viņi varēs izmantot savu mērķu sasniegšanai. Jūs būsiet apveltīti ar pārliecību, kā arī intelektuālu uzdevumu atrisināšana un svarīgu lēmumu pieņemšana Jums padosies daudz vieglāk, nekā būsiet domājuši. Izmantojiet šo laiku pēc pilnas programmas, pretējā gadījumā – Jūs atņemsiet sev iespēju attīstīt un uzlabot Jūsu finanšu rādītājus.

ZIVIS

Zivīm šajā nedēļā vairāk laika vajadzētu pavadīt kopā ar tiem cilvēkiem, kuri labvēlīgi ietekmē viņu noskaņojumu, jo zvaigznes saka, ka labs noskaņojums spēs Jums nodrošināt lielus panākumus finanšu jomā. Pareizā vide un Jūsu spēcīgā enerģētika palīdzēs Jums nopelnīt un iztērēt to visu uz patiešām ko svarīgu.

COMMENTS

Leave a Comment