Finanšu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – gaidiet daudz jaunu uzvaru!

Finanšu astroloģiskā prognoze palīdzēs rezervēt zvaigžņu atbalstu februāra sākumā – nedēļu, kas daudziem Zodiaka apļa pārstāvjiem sola būt pretrunīgs periods naudas izteiksmē.

Saskaņā ar astrologu prognozēm, ir vēlme iet uz priekšu, kas ne vienmēr ir savstarpēji savietojami: no vienas puses, mēs būsim apreibināti jaunu uzvaru un atklājumu garā, no otras puses – būs vēlme  ietaupīt naudu un veidot tālejošus plānus. Vilkme uz stabiliti un tajā pašā laikā uz pārmaiņām: vai tas ir iespējams? Iespējams, kad debesu ķermeņi debesīs atrodas divos pretējos zvaigznājos: secīgajā Mežāzī un izšķirošajā Ūdensvīrā. Tieši tā būs tagad: Venēra, Saturns un Plutons ir apzīmēti ar to, ka viņi uzturas Mežāzī, un Saule un Merkurs saskaras ar tiem nemierīgā Ūdensvīra zvaigznājā.

Auns

Astrologi iesaka Aunam pievērst uzmanību procesiem, kas sākās 2019. gada janvārī. Šonedēļ šo plānu īstenošanai nav nepieciešami lieli enerģijas ieguldījumi. Daudziem Auniem būs iespēja kļūt bagātākiem, bet viņiem būs jāpievērš lielāka uzmanība Visuma izaicinājumiem. Nedēļas sākumu iezīmē īss atelpas laiks, un, sākot no trešdienas, jums jābūt uzmanīgākam. Saules aspekti ar Urānu trešdien un ar Jupiteru piektdien var izraisīt finansiālus nemierus. Astrologi iesaka ieiet ekonomikas režīmā, lai netīši netērētu pārāk daudz.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – jaunas iespējas!

Vērsis

Pašpārliecināts Vērsis var rēķināties ar veiksmi. Viņi tiek aicināti meklēt naudu no hobija, nepilna laika darba vai pat jauna darba. Mērķtiecīgums un uztraukums būs noderīgi, lai sasniegtu vairāk, kas neapšaubāmi radīs ienākumu pieaugumu. Jauns darbs, izdevīgi paziņojumi un  galamērķa meklējumi var piesaistīt Vēršu uzmanību. Viss, kas saistīts ar izmaiņām, būs viegli – Merkurs Ūdensvīrā veicinās to. Tomēr tas nenosaka stratēģisku aprēķinu.

Dvīņi

Maigais spēks un delikātās metodes palīdzēs Dvīņiem gūt panākumus nedēļā no 4. līdz 10. februārim. Izmantojot apkārt ceļus un pārliecināšanas dāvanu, viņi sasniegs vēlamo ātrāk. Ja paaugstināšana karjeras kāpnēs ir atkarīga no konkrētas personas, tad 4., 6. un 8. februārī ar viņu varēsiet vienoties. Fakts ir tāds, ka šajās dienās Merkurs sāks aspektus ar Jupiteru, Plutonu un Marsu, kas ievērojami palielinās Dvīņu harismu un šarmu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment