Sieviešu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – jaunas iespējas!

Daiļais dzimums ir īpaši jutīgs pret planētu enerģiju. Iknedēļas astroloģiskā prognoze palīdzēs jums noteikt vēlamo modeli, izvairīties no problēmām un sasniegt panākumus.

Saskaņā ar astrologu prognozēm dažādu Zodiaka zīmju pārstāves gaida lieliska nedēļu pašattīstībai. Ir ieteicams nekavējoties ieslēgties: no pirmdienas līdz sestdienai Saule un Merkurs paliks Ūdensvīrā, nodrošinot ikvienai iespēju meklēt jaunas iespējas, atklāt jaunus veidus, sasniegt mērķi. Šonedēļ daudzas apies problēmas, jo planētu enerģija ir milzīga. Turklāt Saules un Merkura klātbūtne Ūdensvīrā padarīs cilvēkus sabiedriskākus un atsaucīgākus.

Auns

Pateicoties Marsa pozitīvajai ietekmei, Aunu sievietes gaida patiesi lieliska nedēļa. Šajā laikā viņas varēs atrast “savu” personu – līdzīgi domājošu personu, mentoru vai draugu.

Visu nedēļu raksturo pozitīvs enerģijas fons. No pirmdienas līdz svētdienai Aunu sievietes var darīt visu, ko viņas vēlas: visas iniciatīvas būs veiksmīgas un sniegs taustāmu labumu. Turklāt Marss Aunā ļaus labāk izprast citu motīvus, ietekmēt viņu lēmumus un neuzņemt to negatīvo.

LASI ARĪ: Monogāmie vīrieši saskaņā ar Zodiaka zīmi: visuzticamāko reitings

Vērsis

Astrologi iesaka Vēršu sievietēm pamosties no ziemas guļas – laiks, kad atpūsties un skatīties no malas, ir pagājis. Nedēļas darba kārtībā – Saules un Merkura ietekme, kas dzīvo Ūdensvīra zīme. Šīs astroloģiskās tendences liecina, ka Vēršu perspektīvas un vēlmes būs reālākas nekā jebkad agrāk. Ieteicams rīkoties savās interesēs un sākt īstenot visaugstākos plānus.

Nedēļa var būt ļoti gaiša un neaizmirstama. Meklējiet līdzīgi domājošus cilvēkus un iemiesojot idejas, šīs zīmes pārstāvju galvenie uzdevumi. Patīkama iepazīšanās vedīs ceļā uz panākumiem un karjeras izaugsmi. Vērsim palīdzēs viņu harisma, pārliecības dāvana un, protams, intuīcija.

Dvīņi

Astrologi ir norādījuši divas jomas, kurās Dvīņu sievietes šonedēļ var gūt ievērojamu progresu: darbs un attiecības ar savu mīļoto cilvēku. Ja mēs uzskatām, ka darba sfēra, tad Merkurs, kas atrodas Ūdensvīrā līdz svētdienai, palīdzēs īstenot plānus. Tas būs labākais laiks, lai pārietu no vārdiem uz darbību.

Vēl viens svarīgs punkts ir antagonista aktivizēšana. Saule pārbaudīs Dvīņu izturību pirmdien, trešdien un piektdien. Šajās dienās viņiem būs grūti pretoties citu cilvēku šarmam, aprūpei, ietekmei. Bet šajā kontekstā palielināsies pieķeršanās partnerim. Dvīņi gūs panākumus, ja viņi rāda viltību un sniegs brīvu spēku savam šarmam. Jūs varat paļauties uz jums patīkamā cilvēka uzmanību, it īpaši, ja jūs saista neparasts hobijs vai līdzīgs pasaules skatījumu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment