Finanšu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – gaidiet daudz jaunu uzvaru!

Vēzis

Vēži būs vairāk nekā jebkad piepildīti ar spēku un apņēmību. Venēra Mežāzi iedvesmo šādas tendences. Astrologi iesaka neatkāpties, neslēpties, bet veltīt laiku darbam un aktīvai peļņai. Veselīgs praktiskums ļaus ietaupīt daudzās situācijās, bet obsesīvas domas, bailes un kompleksi tieši ietekmēs monetāro veiksmi.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – visas problēmas atrisināsies ļoti viegli

Lauva

Nākamā nedēļa ir veiksmīga darba optimizēšanai, kārtības atjaunošanai dokumentos un parādu sadalei. Saule Ūdensvīra zīmē, ir lieliska iespēja beidzot tikt galā ar parādiem un uzkrātajiem darbiem. Tās aspekti pirmdien, trešdien un piektdien ļaus iegūt skaidrību un skaidru pieeju, kas palīdzēs racionalizēt savus pienākumus, pievilināt konkurentus un veiksmi savā pusē.

Jaunava

Astrologi iesaka Jaunavām sekot līdzi savām domām – nedēļas darba kārtībā, svaigām idejām un ieskatiem par naudu. Patron Merkurs palielinās intuīciju, jutīgumu un varbūt pat apbalvos priekšstatu dāvanu. Februārī Jaunavas bieži apmeklēs dažādas domas par karjeru un peļņu, bet ir svarīgi koncentrēties tikai uz labu. Pirmdien, trešdien un piektdien ir visizdevīgākās dienas, lai sasniegtu vēlamo. Varat arī pieprasīt, algas palielinājumu vai sarunāties par akcijām.

Svari

Nākamā nedēļa būs īpaša radošo profesiju Svariem. Venēra Mežāzī nodrošinās zīmes pārstāvjiem milzīgu skaitu radošu ideju. Ir svarīgi uzklausīt iekšējo balsi un  pamanīt likteni. Nedēļa dos Svariem unikālu iespēju atbrīvoties no problēmām ar naudu, ko astrologi iesaka izmantot.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – būs daudz pārspīlējumu un neizbēgt no greizsirdības!

Skorpions

Skorpionu nedēļā no 4. līdz 10. februārim,gaida lieliski finanšu rezultāti. Tas jo īpaši attiecas uz Skorpioniem, kam pieder savs bizness, nodarbojas ar tūrismu vai strādā attālināti. Neraugoties uz perioda pozitīvajām tendencēm, astrologi neiesaka paļauties uz iespēju, aktīvas darbības un drosmīgi lēmumi ir prioritāri. Ir ieteicams padomāt par to, kā optimizēt darbu un samazināt izmaksas. Uzmanība un smags darbs pilnībā atmaksāsies.

Strēlnieks

Strēlnieks sāks periodu, kad viņi ēdīs pagātnes augļus. Saule Ūdensvīrā sola panākumus, komfortu un veiksmes mirkļus, īpaši pirmdien, otrdien un trešdien. Tomēr nevajadzētu gaidīt absolūtu pārliecību: patrona aspekts ar Neptūnu, Saturnu un Urānu, izsauc Strēlniekā bailes un situācijas – intriga. Līdz nedēļas beigām būs iespēja negaidītai naudas plūsmai, labām ziņām, dāvanai, stimulam. Ievērojams brīdis Strēlnieku dzīvē ir iespējams piektdien: tieši šajā dienā zvaigznes ļaus personīgi ietekmēt notikumu gaitu uzņēmējdarbības jomā.

Mežāzis

Naudas tēma var radīt daudz pārsteigumu – no neveiksmēm un piedzīvojumiem līdz atziņām un jauniem atklājumiem. 2019. gada februāri ir vēlams izmantot uzņēmējdarbībai – Saturns ir stingri iesakņojies Mežāzī, kas uzņēmējiem atvieglos savu mērķu sasniegšanu, neapniks palielināto darba slodzi. Tajā pašā laikā pagātnes kļūdas un vājās vietas var atgādināt par sevi. Lai nepaliktu starp atpalicējiem, ir svarīgi, lai Mežāzis jebkurā nesaprotamā situācijā nepaliktu grūtībās, bet lai pieturētos pie plāna un stingri ietu uz mērķi.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada februārim – izvairieties no pārlieku lielas aktivitātes!

Ūdensvīrs

Saule un Merkurs joprojām dzīvo Ūdensvīra zīmē, kas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvjus gaida lieliskas iespējas. Šonedēļ Ūdensvīram nebūs jādara nekas īpašs, lai paliktu veiksmes mīlulis. Mērķtiecīgām darbībām piemērotākais ir nedēļas sākums. Bet no ceturtdienas līdz svētdienai jūs varat droši uzticēties liktenim, izredzēm vai savai intuīcijai. Piektdien Ūdensvīru gaida jauks biznesa pasākums. Šī ziņa apstiprina, ka Ūdensvīrs atrodas pareizajā ceļā un drīz vien sasniegs savu mērķi, it īpaši, ja šis mērķis ir kļūt bagātam.

Zivis

Venēra Mežāzī norāda, ka laiks darbībai un iniciatīvai vēl nav pienācis. Labākā stratēģija šai nedēļai: darba situācijas novērtējums, nelieli jautājumi, informatīva komunikācija, smalkas sarunas ar priekšniekiem. Sliktākais plāns ir steiga un agresīvais spiediens, kas var radīt tikai nevajadzīgus zaudējumus. Turklāt, trešdien, ir iespējama negaidīta kārtība monetārajos jautājumos: ieteicams būt uzmanīgiem un  atbrīvoties no lietām, kas atvaira naudu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment