Finanšu horoskops nedēļai no 9. – 15. janvārim

 

web1-4

 

AUNS

Jums šajā nedēļā būs vairākas iespējas parādīt sevi priekšniecībai, tāpēc novediet visas lietas līdz galam un izpildiet visus Jums dotos uzdevumus. Tas ļaus Jums ieraudzīt jaunas sava rakstura iezīmes un parādīs, cik nopietni Jūs pieejat jebkura jautājuma risināšanai.

 

VĒRSIS

Jūsu nedēļa sāksies ar nelieliem uzdevumiem, kas vēlāk var izveidot ne visai patīkamu situāciju. Lai nekas tāds neatgadītos, nevelciet neko garumā un atrisiniet visas problēmas pēc iespējas ātrāk. Ja visas mazās lietiņas pastāvīgi atliksiet uz vēlāku laiku, tas ļoti negatīvā veidā var ietekmēt Jūsu finansiālo stāvokli.

 

DVĪŅI

Veltiet šo laiku, lai veiktu kaut kādus jauninājumus darbā un meklētu jaunas tendences. Nepārdzīvojiet par to, ja viss uzreiz neizdodas, tas viennozīmīgi būs labs fundaments un pie pareizas attīstības nākotnē nesīs arī ienākumus.

 

VĒZIS

Jums šajā nedēļā jābūt vienkārši lieliskā garastāvoklī, jo tā būs Jūsu panākumu atslēga šajā periodā. Tiklīdz Jūs kaut kas sāks kaitināt, necentieties uzreiz izteikt savu neapmierinātību un dusmoties. Atrodoties miera stāvoklī, Jūs daudz ātrāk tiksiet galā ar jebkādām grūtībām un sasniegsiet nospraustos mērķus.

 

LAUVA

Ja Jūs kaut ko šajā nedēļā sasniegsiet, tad tikai pateicoties savai neatlaidībai un šarmam, tāpēc nebaidieties to izmantot savu mērķu sasniegšanā.. Veiksmīgas būs arī dažādas pārrunas darba jautājumos un apspriedes ar priekšniecību par Jūsu paaugstināšanu.

 

Lasi vēl: Lielais janvāra horoskops sievietēm – veiksme būs ar Jums!

 

JAUNAVA

Šajā nedēļā Jums ik uz soļa uzglūnēs skauģu tenkas un intrigas. Lai kaut kā sevi pasargātu no tā visa, Jums būtu vēlams ieviest kādu amuletu, kad ne tikai pasargās Jūs no visa negatīvā, kas tiks vērsts Jūsu virzienā, bet arī vērsīs to atpakaļ pret nelabvēļiem. Lai lieku reizi neizprovocētu kādu uz skaudību, mēģiniet norobežot savu privāto dzīvi no darba lietām.

 

SVARI

Jums šajā nedēļā var rasties iespēja pāriet uz citu amatu, turklāt tas var kļūt par jauna perioda sākumu Jūsu dzīvē, kas var atnest gan veiksi, gan bagātību, tāpēc nepalaidiet garām šādu iespēju un neatsakieties no pārmaiņām tiki tāpēc, ka Jums bail. Visi cilvēki baidās, kāds atkāpjas, taču kāds cits izmanto šīs emocijas kā resursu un sasniedz nospraustos mērķus.

 

SKORPIONS

Jums šajā nedēļā vajadzētu parūpēties arī pašiem par sevi, tāpēc, ja kāds Jums darbā palūgs aizkavēties ilgāk, vispirms noteikti padomājiet, vai tas patiešām ir tik nepieciešams, respektīvi, kas var notikt, ja Jūs to nedarīsiet?! Izturieties pret sevi un savu laiku ar cieņu, tad arī apkārtējie sāks cienīt Jūs.

 

STRĒLNIEKS

Jums šis ir labākais periods, lai pabeigtu visus iesāktos uzdevumus. Ja Jums ir kaut kas iekavēts, tad noteikti atrodiet laiku šajā nedēļā, lai visu izdarītu, taču, ja kaut kas jau sen ir zaudējis savu aktualitāti, Jūs no šiem uzdevumiem varat arī atteikties.

 

MEŽĀZIS

Šajā nedēļā tikai slinkais necentīsies Jūs iesaistīt kaut kādā konfliktā. Tā zvaigznes pārbaudīs Jūsu izturību. Šajā gadījumā Jums nevajadzētu uztraukties kaut kādu sīkumu dēļ. Tā Jums kļūs par pieredzi, ka nākotnē palīdzēs Jums izkļūt no ļoti daudzām provokatīvām situācijām.

 

ŪDENSVĪRS

Jums ir jāiemācās stingri aizstāvēt savu pozīciju – tas Jums palīdzēs panākt savu. Ja apkārtējie sajutīs, ka esat kļuvuši vājāki, viņi to noteikti nekavējoties sāks izmantot. It īpaši tas attiecas uz cilvēkiem, kas ieņem vadošos amatus, tāpēc esiet ļoti piesardzīgi un nepadodieties provokācijām.

 

ZIVIS

Jums šī būs pārrunu un kopīgas valodas meklēšanas nedēļa darba jomā. Jūsu atvērtība palīdzēs Jums noslēgt ļoti izdevīgus darījumus un iegūt ļoti vērtīgus sakarus. Viss, kas agrāk padevās ar grūtībām, šajā periodā būs atrisināms ļoti viegli un bez liekiem konfliktiem.

 

Leave a Comment