Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Vērsim jābūt aktīvākam, Skorpionu sagaida spraiga nedēļa!

Lauva

Ja Lauvas vēlas gūt panākumus finanšu sfērā, iegūt paaugstinājumu vai jaunu amatu, viņiem vajadzētu likt lietā visu savu šarmu, taču ar to vien vājā Merkura periodā nepietiks. Jums būs jākļūst atbildīgākam un jāuzņemas jebkādi uzdevumi. Pārmērīgas runas par saviem sasniegumiem var izraisīt skaudīgu cilvēku parādīšanos un sekojošus naudas un reputācijas zaudējumus. Labāk vēl ne ar vienu nelielīties.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavām būs ļoti grūti virzīties uz jauniem mērķiem finanšu sfērā. Uzmanība un piesardzība noteikti nenāks par ļaunu: sabiedriskās vietās nevajadzētu atstāt bez uzraudzības dārgas lietas un maku. Turklāt ir svarīgi aktīvās darbības, kas vērstas uz labklājības sasniegšanu, mijas ar relaksāciju, jo vājš Merkurs var izraisīt ļoti strauju izdegšanu.

Svari

Svētdiena un sestdiena Svariem draud kļūt ne tikai par grūtām dienām, bet par laiku, kad apkārtējā realitāte var mainīties. Dažas finanšu lietas būtu jāpabeidz līdz nedēļas nogalei. Tas attiecas arī uz iepirkšanos. Visiem Svariem, kuri strādā brīvdienās, jāatceras viena lieta – nav jākrāj uzdevumi un jānovelk pienākumi citiem. Jo mazāk Svari riskē, jo labāk.

Skorpions

Šīs Zīmes pārstāvjus sagaida spraiga nedēļa. Visticamāk, jūs neiztiksit bez problēmām finanšu jomā, tāpat kā jūs nevarēsit iztikt bez raizēm. Pirmkārt, eksperti iesaka sakārtot pirkumus un pēc tam atmaksāt parādus. Darbā un biznesā jāatrod risinājumi problēmām, kas jau sen nomāc. Konsekvence un uzmanība būs ļoti noderīga. Skorpioniem ir svarīgi arī pārtraukt sevi kritizēt.

Strēlnieks

Šobrīd nav vērts mērogot karjeras augstumus. Tāpat nav vēlams pirkt dārgas lietas. Jūs varat doties uz intervijām, taču šādu biznesa tikšanos efektivitāte būs minimāla. Spēku samēri finanšu sektorā nedēļas beigās Mēness aptumsuma dēļ var krasi mainīties, un ir grūti prognozēt, vai tas būs uz labu vai sliktu. Elastīgums ir tas, kas palīdzēs Strēlniekam saglabāt bagātību.

Lasi arī: Jeļena Golunova: kā noteikt vietas enerģiju, izmantojot sērkociņus

Lasi arī: Ar kādu tērpu iepriecināt Pūķi Vecgada vakarā, lai viss 2024.gads būtu veiksmīgs un priecīgs

Mežāzis

Mežāžiem šonedēļ nelabvēlīgās dienas ir sestdiena un svētdiena. Šajā laikā labāk neplānot dārgas iegādes. Ja nākas tērēt naudu vai pārdzīvot kādas grūtības darba procesā, tad labāk nekrist panikā. Šo septiņu dienu laikā ir svarīgi visu ierakstīt piezīmju grāmatiņā. Tādā veidā Mežāži spēs izvairīties no kļūdām un nesaskaņām ar kolēģiem, līdz ar to arī no zaudējumiem.

Ūdensvīrs

Saskaņā ar finanšu prognozi Ūdensvīram šonedēļ nevajadzētu doties iepirkties. Veicot piespiedu iepirkšanos, jums ir jāizvēlas produkti bez steigas. Nav nepieciešams pievērst uzmanību lietām, kas ir pārāk lētas. To kvalitāte, visticamāk, atstās daudz vēlamo. Laba atlaide un augsta kvalitāte tagad neiet roku rokā. Darba dienās darbam vajadzētu veltīt tik daudz laika, cik nepieciešams.

Zivis

Svarīgus finanšu jautājumus Zivīm labāk atrisināt pēc iespējas agrāk. Īpaši bīstami ir lēmumi, kas pieņemti impulsīvi, pašā karstumā. Zivīm būs ārkārtīgi grūti pārvaldīt finanses, kamēr nebūs pabeigta adaptācija vājajam Merkūram. Kad tas notiks, neviens nezina. Svarīgi ieklausīties tuvinieku padomos un netērēt naudu. Šie ir labākie ekspertu padomi.

Lai pareizi pieņemtu finanšu un darba lēmumus, ir svarīgi atcerēties saprāta argumentus. Loģika ir kaut kas tāds, kas mēneša beigās noderēs visām Zvaigžņu zīmēm. Ja pēkšņi pēdējā laikā jums nav paveicies ar naudu, izlasiet mūsu rakstu par to, kā rīkoties šādā situācijā. Naudas problēmas tagad nevar ignorēt.

Leave a Comment