Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 16. oktobra līdz 22. oktobrim: Lauvām jārīkojas tieši tagad, Mežāžiem jāatbrīvojas no šķēršļiem!

Lauva

Zvaigžņu eksperti Lauvām iesaka rīkoties un negaidīt laikapstākļus pie jūras: priecīgs gadījums var arī negaidīt, jo ar dīkstāvi un slinkumu konkurenti izķers visus ienesīgos piedāvājumus, un nauda paies garām. Ir svarīgi būt uzmanīgākam pret savu maku, sekot līdzi kontu stāvoklim un izvairīties no kavētiem maksājumiem. Uzmanība detaļām ir svarīga, lai saglabātu finanšu stabilitāti.

Jaunava

Jaunavām, kurām ir drosmīgi projekti un ambīcijas, nevajadzētu baidīties dalīties savos finanšu plānos. Nav nepieciešams būt pieticīgam: jūs vienmēr varat ierobežot savu apetīti, bet sākumā labāk nekavējoties paziņot par sevi. Šādā periodā pat ievērojami un lieli izdevumi nāk par labu, ja tie strādā pretī nākotnes uzvarām. Piektdiena ir paaugstināta riska diena, kad ir muļķīgi likt pārāk lielas likmes uz līnijas Saules un Merkura savienojuma dēļ.

Svari

Finanšu zvaigžņu prognoze brīdina Svarus no viltus padomdevējiem, enerģētiskajiem vampīriem un toksiskiem cilvēkiem: naudas jautājumā nevajadzētu pieļaut ikviena vārdu. Labdarība Svariem būs pluss, bet tikai tad, ja tā kļūs jēgpilna. Piektdiena – Merkura un Saules aspekta diena – var ieviest spēcīgas pretrunas starp dzīves monetāro un mīlas sfēru. Svariem būs pareizi jānosaka prioritātes.

Skorpions

Skorpioniem, pēc finanšu zvaigžņu prognoze, šonedēļ būs jāpabeidz iesāktais un, iespējams, ar naudu jāpalīdz saviem mīļajiem. Labāk aizņemies tādas summas, kādas vari, lai pats neiekristu naudas bedrē. Skorpionu ļaunākais ienaidnieks ir iedomība un lepnums. Viņi var novest Skorpionus uz veltīgiem un izšķērdīgiem tēriņiem. Labāk pieņemt lēmumus, balstoties uz loģiskiem argumentiem.

Strēlnieks

Strēlnieks saskaras ar nelielām problēmām darbā un ar naudu. Par laimi, nopietnu incidentu nebūs, bet zvaigžņu eksperti joprojām iesaka šiem cilvēkiem stiprināt ticību saviem spēkiem, būt neatlaidīgākiem un uzmanīgākiem. Šis ir svarīgs laiks, lai paplašinātu sociālos sakarus un veidotu jaunus noderīgus kontaktus biznesa sfērā.

Lasi arī: Dzimis piektdienā, 13.: raksturs un liktenis

Lasi arī: Kā iestādīt naudas koku, lai nauda plūstu

Mežāzis

Zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem šonedēļ domāt nevis par uzkrājumiem, bet gan par to, kas traucē gūt panākumus. Pirms bagātības piesaistīšanas savā mājā jāatbrīvojas no visa, kas traucē kļūt bagātam: salauztām lietām, atkritumiem, saplēstām drēbēm, parādiem, nenoteiktības. Šo nedēļu vērts sākt ar ģenerāltīrīšanu – tad ne tikai mājā. Taču arī finanses, visticamāk, sakārtosies.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patiks kopumā mierīgs periods, bez nerviem, bez reibinošiem kāpumiem un sāpīgiem kritumiem. Pagaidām viss notiek kā parasti. Sestdienu var veltīt iepirkšanās un ainavu maiņai. Var iegādāties mēbeles, drēbes, gardus ēdienus. Dzīvi pozitīvi ietekmēs arī izdevumi, ko Ūdensvīrs veiks, lai piesaistītu vai stiprinātu mīlestību. Nav jābaidās pasniegt dāvanas savai otrajai pusei.

Zivis

Zivīm ir svarīgi dzirdēt visu, ko citi viņām saka. Vērtīgi padomi un praktiski ieteikumi palīdzēs Zivīm izkļūt grūtā situācijā. Nepamatota kritika var iedragāt viņu pašapziņu un negatīvi ietekmēt finansiālo stāvokli nākotnē, tāpēc ir jāieklausās cilvēkos, bet filtrējot ienākošo informāciju. Riskanta diena – piektdiena: šajā laikā Saule nonāks savienojumā ar Merkuru.

Neatkarīgi no planētu stāvokļa ir svarīgi atcerēties, ka maģija var nākt palīgā sarežģītā situācijā. Tāpēc iesakām iepazīties ar  rituālu sava finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Noderēs, bet ne uzreiz, bet nedaudz vēlāk, kad Merkurs būs Skorpionā – 22. oktobrī. Veiksmi un vieglu naudu.

Leave a Comment