Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. jūlijam: nelabvēļi nesnaudīs, turiet savus plānus pie sevis!

Bez naudas veiksmes nebūs ne laba garastāvokļa, ne iemesla priecāties. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kāda būs nākamā nedēļa katrai no Zvaigžņu zīmēm finanšu un darba jomā.

Neskatoties uz to, ka šī nedēļa ir labvēlīga un nav nevienas bīstamas dienas, tomēr jāuzmanās no nepatīkamiem cilvēkiem, ienaidniekiem un nelabvēļiem.

Viņi kļūs aktīvi un negatīvi ietekmēs jūs, jo smaržos pēc veiksmes un naudas.

Auns

Aunam nedēļa jāsāk ar tīrīšanu. Planētas vēlas, lai Auns mainītu savu apkārtni un padarītu savas mājas labākas. Noderēs arī darba vietas sakopšana.

Tas viss kopā dos milzīgu finansiālās veiksmes un produktivitātes pieaugumu. Arī šonedēļ vari droši veikt dārgus pirkumus un tērēt naudu sev.

Zvaigznes dāvās Auniem spēcīgu intuīciju un arī sniegs lielāku pārliecību.

Vērsis

Nedēļā no 22. līdz 28. jūlijam Vērsis var piedzīvot lielu enerģijas lādiņu, īpaši rītos. Pareizs dienas sākums solīs tikai labu garastāvokli un uzlabotu sniegumu.

Zvaigžņu eksperti iesaka ikvienam, kas strādā ar klientiem un nodarbojas ar pārdošanu, būt sirsnīgiem un atvērtiem komunikācijā ar cilvēkiem.

Pelnīt ir pilnīgi iespējams, taču labāk to nedarīt ar maldināšanu. Šonedēļ Vērsim nepieciešama maksimāla atbildība.

Dvīņi

Lai naudas plūsma netiktu pārtraukta, Dvīņiem jāstrādā pie nesaskaņu risināšanas darbā un biznesā. Ja jūs sākat tērēt laiku strīdiem un strīdiem, jums var nepietikt laika visam pārējam.

Lasi vēl: Neko tik gardu jūs vēl nebūsiet baudījuši: atvaļinājumā, Grieķijā, iemācījos 2 receptes kā pildīt kabaču ziedus

Zvaigžņu eksperti arī iesaka Dvīņiem iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Tas viņiem palīdzēs attīstīt un veicināt jaunas idejas, izprast savu vietu šajā pasaulē. Nekas nepārtrauks šo cilvēku gribu uzvarēt.

Vēzis

Vēži nereti viegli tiek pie naudas, un šonedēļ viņu rokās var nonākt finanses. Tas būs aktuālākais tiem, kam patīk savs darbs un ir ļoti motivēti.

Zvaigžņu eksperti iesaka pilnībā virzīt domu vektoru uz finansēm un darbu. Šis ir ideāls laiks tirdzniecībai, valūtas maiņai, investīcijām biznesā un hobijiem.

Pūles un nauda, ​​kas tiks ieguldīta tagad, pārskatāmā nākotnē atgriezīsies simtkārtīgi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment