Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 8. līdz 14. janvārim: nedēļa būs labvēlīga jauniem iesākumiem!

Lauva

Paredzams, ka Lauvai būs diezgan stabila finansiālā situācija. Tāpēc zem šīs zīmes dzimušie var doties iepirkties, mēģināt samaksāt rēķinus un atmaksāt parādus. Varat sākt pārdot nevajadzīgas lietas, ja tas ir aktuāli. Labdarības pasākums būtu diezgan labs. Iepirkšanās mīļajiem būs ļoti noderīga. Lauva var piedzīvot negaidītus, bet patīkamus izdevumus.

Jaunava

Šis ir neticami labvēlīgs laiks karjeras izrāvienam, mēģinājumiem pārveidot savu finansiālo dzīvi un tēriņiem. Jaunavām nevajadzētu uztvert nejaušu padomdevēju vārdus. Tā vietā labāk uzticēties savai intuīcijai. Šajā gadījumā naudas izšķērdēšanas iespējamība būs minimāla. Labvēlīgs darbs šīm septiņām dienām ir atbrīvošanās no vecām un nevajadzīgām lietām, kas mājā ievelk nabadzību, kā arī kaitīgos ieradumus.

Svari

Svari laika posmā no 8. līdz 14. janvārim var būtiski palielināt ienākumus. Lai to izdarītu, viņiem vajadzētu pievērst uzmanību sīkumiem un saprātīgi tērēt naudu. Varat mēģināt plānot nākotnes budžetu, paņemt kredītu vai hipotēku. Kopumā janvāra pirmajā pusē monetārās sfēras sakārtošana un reorganizācija veiksies labi, tāpēc varat izmantot šo apstākli savā labā.

Skorpions

Skorpioniem nedēļā no 8. līdz 14. janvārim noteikti priekšplānā būs finanses. Šajā laikā būs vieglāk tikt galā ar uzkrātajām problēmām: atmaksāt parādus, apmaksāt rēķinus, iegādāties kādas svarīgas un dārgas lietas. Enerģija un apstākļi praktiski nemainīsies. Skorpiona zīmē dzimušajiem ir diezgan iespējams atrast jaunu darbu, atvērt biznesu vai izdomāt ko ārkārtīgi neparastu.

Strēlnieks

Strēlniekam labvēlīgi būs ieguvumi, kas vērsti uz tēla vai veselības jomām: garderobes atjaunošana, ceļojums uz sanatoriju, vizīte pie ārsta. Zvaigznes viņiem sola sociālo saišu nostiprināšanos, arī tādu, caur kurām Strēlnieks nākotnē varēs nostiprināt savu ietekmi un iegūt jaunas iespējas. Šī ir ļoti, ļoti svarīga nedēļa, tāpēc nesēdiet dīkā.

Mežāzis

Mežāžiem nav jābūt uzmanīgiem, kā viņi vienmēr dara: jūs varat atpūsties un doties iepirkties savam priekam. Merkurs un Marss ir spēcīgi, tāpēc Mežāzis var vēlēties sevi apliecināt un parādīt, taču viņiem nevajadzētu to darīt, metot putekļus citiem acīs, tērējot vairāk, nekā viņi var atļauties. Jupiters palīdzēs jums iemācīties kontrolēt sevi.

Ūdensvīrs

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Ūdensvīri var doties iepirkties, taču dariet to ar sarakstu, pretējā gadījumā jūs varat iegādāties daudz nevajadzīgu lietu. Šis ir lielisks laiks ceļojumiem un biznesa braucieniem. Strādīgiem un atbildīgiem Ūdensvīriem nauda plūdīs pati no sevis. Tajā pašā laikā joprojām ir iespējams un nepieciešams meklēt jaunas iespējas nopelnīt naudu. Ūdensvīri atrodas uz viļņa virsotnes, tāpēc noteikti nevajadzētu palaist garām iespējas.

Zivis

Zivīm ieteicams nesēdēt dīkā. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka, ja karjerai un finanšu jomām ir ļoti nepieciešama uzmanība, tas nenozīmē, ka jums ir jāaizmirst par visu pārējo. Zivīm var gūt panākumus jebkur. Šis ir arī labs laiks atvaļinājumam. Arī pārtraukums nogurušajām Zivīm nenāks par ļaunu. Nu, ja esi nolēmis nopelnīt, meklēt jaunu darbu, uzlabot pašsajūtu, nevajag sēdēt dīkā – Visums palīdzēs kļūt bagātam.

Zvaigžņu eksperti uzskata, ka gandrīz visas Zvaigžņu zīmes šo nedēļu pavadīs diezgan pārliecinoši un mierīgi. Tikai daži cilvēki saskaras ar pēkšņām problēmām, taču tas nenozīmē, ka jūs varat nebaidīties no finanšu riskiem vai neveiksmēm. Situācija tiks kontrolēta, taču šim nolūkam jums vienkārši jātur pirksts uz pulsa. Iepazīstieties ar mūsu padomiem, kā ienest labklājību savās mājās.

Leave a Comment