FOTO: Baraka un Mišelas Obamu patiesā mīlestība, kas liks tavai sirdij izkust

No viņu silto jūtu izrādīšanas mēs varam mācīties vairākas lietas:

Mīlestību nekad nevajag kautrēties izrādīt publiski

2

Baraks Mišelā ir iemīlējies līdz ausīm un viņam neinteresē, kurš viņa mīļuma izpausmes redz. Šis moments tika notverts 2009. gada 20. janvārī kravas liftā Vašingtonā.

Savienībā ir spēks

3

“Aiz katra varena vīrieša stāv varena sieviete.” Šis pāris to apgāž – Mišela nekad nestāv aiz Baraka. Viņa viņam vienmēr ir blakus – abi ir vienlīdzīgi. (2015. gada 7. marts)

Dzīvo dzīvi ar entuziasmu

4

2016. gada 28. martā Baltā nama Lieldienu olu ripināšanā prezidents un pirmā lēdija rāda savas labākās monstru imitācijas, lasot klasisko bērnu stāstu grāmatu “Where the Wild Things Are”. Entuziasmam un dzīvespriekam ir jāizpaužas jebkurā vecumā.

Vienmēr atvēli laiku saviem mīļajiem

5

2012. gadā Mišela intervijai The View teica: “Mums ir rituāls, kur viņš ievīsta mani segā, jo es parasti eju gulēt pirmā. Viņš atnāk, izslēdz gaismu un noskūpsta mani – tad mēs parunājamies. Viņš saka: “Esi gatava tikt ievīstīta?” Es atbildu: “Jā, esmu gatava!”. Tā vienmēr ir bijusi tradīcija. Tas vienkārši ir viens veids, kā Baraks man un mūsu meitiņām parāda, cik mēs viņam esam īpašas – un tas arī mani visvairāk aizkustina. Neskatoties uz to, kas notiek apkārt, kādiem šķēršļiem jāiet cauri, kad viņš sper kāju pāri slieksnim un ienāk mūsu namā, viņš ir Baraks – viņš ir tētis. Tieši mazās lietas, kas tiek darītas, lai atgādinātu, ka viņš ir tepat blakus, ir tās pašas nozīmīgākās.”

Lasi vēl: Internets sajūsmā: Baraks un Mišela Obamas jestri danco ar “Zvaigžņu karu” varoņiem

“Mēs esam precējušies 20 gadus – kā jau katrā laulībā, ir kāpumi un kritumi, bet, ja tu nepadodies grūtajos brīžos, cieņa un mīlestība tikai padziļinās,” saka Baraks Obama.

6

Amerika un Baltais nams šādu mīlestību nav piedzīvojis, kopš tas ticis uzcelts. Šī fotogrāfija ar nesen saderinājušos pāri uzņemta 1992. gadā.

Komandas darbs ļauj piepildīties sapņiem

7

Viņi viens otru atbalsta gan labajos, gan grūtajos brīžos, ko dzīve viņiem ir piespēlējusi. Šī bilde uzņemta 2012. gadā.

Viss vienmēr nevar būt pārāk nopietni

8

Mazliet papriecājieties, ieviesiet jautrību, bērnišķību. Ja bijušais ASV prezidents to var, tad to vari arī tu. Par spīti stresam un spiedienam 2008. gada vēlēšanās, Mišela un Baraks saglabā pozitīvu garu un darbojas kā komanda.

9

Avots: shareably.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">adm4adam</cite>

    Izdevnieciba “Penguin Random” ieguvusi tiesibas publicet bijusa ASV prezidenta Baraka Obamas un vina sievas Miselas autobiografijas.

Leave a Comment