“Foto pie Šatunova zārka”: tīkls ir sašutis par kādas sievietes rīcību, atvadoties no dziedātāja

Arī interneta lietotāji ir sašutuši par notiekošo.

“Nekas nav svēts… Vispār nepiedienīgi, murgs”, “Ir tādi nekaunīgi cilvēki”, “Diemžēl viņa tur nebija vienīgā”, “Jā, ar telefoniem ir daudz. Tādi cilvēki ir netaktiski, bez izglītības”, “Nav sirdsapziņas un līdzjūtības. Un arī smaida. Jura, mūžīgā atmiņa”, “Labi, ka, kad Juļenka Načalova tika apglabāta, tālruņi tika aizliegti”, “Es tikko uzgāju tiešraidi. Tādu ir daudz, izmantojot vienu. Kaut kāds tumsonība”, “Tas ir vienkārši traki, nekas nav svēts. Es noskatījos video un nevarēju novaldīt asaras, ” viņi rakstīja komentāros.

Savukārt kāds nezināms Jurija Šatunova fans, kurš pats nevarēja ierasties atvadīties, nosūtīja veselu kravas auto rožu. Mākslinieka faniem tika pasniegti pušķi.

Lai atvadītos no elka, cilvēki no diviem naktī stāvēja rindā pie kapiem. Daudzi tur pavadīja desmit stundas. Viņi korī dziedāja savas iecienītākās dziesmas no viņa repertuāra. Viena no sievietēm ieradās no Orenburgas. Viņa atnesa mīksto rotaļlietu – pēdējo dāvanu izpildītājam no bērnunama audzēkņiem, kur viņš pavadīja savu bērnību.

Līdzjutēji atnesa tik milzīgu daudzumu ziedu, ka viņiem nepietika vietas pie zārka un uz blakus esošajiem galdiem. Zāles darbiniekiem bija jānoņem ziedi un jāsakrauj uz grīdas stūrī. Viena no sievietēm pat nokrita ceļos mākslinieces zārka priekšā. Daudzi klātesošie raudāja. Dežūrēja mediķi, kuri bija gatavi palīdzēt tiem, kas saļimst. Pie izejas faniem tika izdalītas pastkartes ar Šatunova fotogrāfiju.

Lasi arī: Šķiet, ka Šatunovs jau iepriekš zināja, ka mirs… Kādi bija viņa pravietiskie vārdi pēdējā koncertā

Uz atvadām no viņa šodien nevarēja ierasties dziedātāja tuvinieki. Sieva Svetlana pēc ziņas par viņa nāvi jutās slikti. Paredzams, ka rīt viņa, mūziķa bērni un draugi atvadīsies no viņa intīmākā vidē. Paredzēts, ka dziedātāja ķermenis tiks kremēts.

Viņš tiks apglabāts 28. jūnijā tuvāko radinieku lokā. Jurijs Šatunovs nomira no  sirdslēkmes 23. jūnijā 48 gadu vecumā.

Leave a Comment