FOTO: Žurnāliste lieliski parodē augsto modi

Vai tu esi kādreiz prātojusi, kā tas būtu, atrasties augstās modes fotosesijās lielākajiem modes zīmoliem? Ir radīta ilūzija, ka viss ir tik skaists, ekskluzīvs un pārpildīts ar glamūru, ka pašas modeles arī izskatās kā kaut kas nereāls un neiespējami skaists. Tas noteikti ir pateicoties ļoti dārgajiem aksesuāriem un drēbēm, kas viņām ir mugurā.

Tomēr, tie visi ir salti meli un tikai ilūzija, kas ir paspilgtināta ar dažādām fotogrāfiju uzlabošanas programmām. Franču stiliste Natālija Kroket ar fotogrāfa Daniela Šveizera palīdzību atdarināja augstās modes fotosesiju uzņēmumus. Pati Natālija stājās kameras priekšā, kā “parastā sieviete”.

“Sievietes, patēriņš, retušēšana, kosmētika, novecošana, stilists, skaistums, tās ir tās lietas, kuras nāk prātā, skatoties uz fotogrāfijām, bet patiesībā šīs “vērtības” ir diskutēšanas vērtas. Es vēlējos sievietēm un visai sabiedrībai atgādināt, ka svarīgāk par šim lietām ir garīgāka attieksme pret dzīvi un galvenais būt laimīgākam un mīlēt sevi.”

parody2 parody3 parody4 parody5 parody6 parody7 parody8

Avots: boredpanda.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Karīna</cite>

    Šis tiešām ir liels stulbums, zinu daudzas no šīm modelēm un esmu redzējusi, viņas tiešām ir dievišķīgi skaistas, dārgā foto aparatūra nav tik ļoti lielā mērā izmantota.
    Šīs modeles ir skaistas, tāpēc padara šo apģērbu īpašu, kas parastām sievietēm neizskatās tik labi.

Leave a Comment