Galvenās sieviešu bailes un kompleksi, saskaņā ar Zodiaku

Pat spēcīgākajām un pašpārliecinātākajām sievietēm ir fobijas un kompleksi, par kurām jūs pat nevarat uzminēt. Jūs varat uzzināt par tām no Zodiaka zīmēm.

Bieži vien daiļais dzimums rūpīgi noslēpj savas bailes un kompleksus, jo katra modernā sieviete vēlas izskatīties stipra. Tomēr, noslēpt savus astroloģijas noslēpumus, ir neiespējami: dažas bailes var identificēt Zodiaka zīme.

Auns

Šķiet, ka spēcīgajām un varenajām Aunu sievietēm nevar būt bailes un kompleksi. Parasti viņas ir ļoti atvērtas, temperamentīgas un pat pārāk tiešas. Bet tomēr, pat necaurlaidīgās dāmas iekšienē, var būt slēpta smalka sieviete, kas visvairāk baidās būt viena.

Dažreiz Auni komplekso to raksturīgo pazīmju dēļ, kas tiek uzskatītas par vīriešu raksturiezīmēm: varenība, impulsivitāte. Turklāt viņas baidās, ka mīļais var nospiest viņu dominējošo dabu un vadīt mīlas kuģi savās rokās. Tad Aunu sievietei būs jāzaudē sava vadošā pozīcija, kas ir viņas galvenās bailes.

Lasi arī: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Vērsis

Vēršu sievietes baidās zaudēt mieru un stabilitāti, tāpēc viņas baidās no pārmaiņām un priecājas, ja viņu dzīvē nav notikušas pārmaiņas. Tāpat ir bažas, ka blakus viņām būs pārāk problemātiska un neobjektīva persona.

Vēršu sievietēm ir svarīgi saplūst ar veiksmīgiem un strādājošiem izredzētajiem, pie kuriem viņas vienmēr jutīsies aizsargātas no problēmām, ar kurām sastopas citi, mazāk turīgi cilvēki. Lai gan viņu dvēseles dziļumos viņas var uzskatīt, ka viņas nav cienīgas sava dzīves partnera, kas arī rada citus kompleksus.

Dvīņi

Dvīņu sievietes zina, kā rūpīgi noslēpt savas bailes un kompleksus, vēloties izskatīties spēcīgām un bezbailīgām. Bet Dvīņiem ir bailes  būt vieniem. Neskatoties uz to, ka viņi ir ļoti komunicēti un viegli sasniedz jaunas paziņas, dažkārt viņiem var būt sajūta, ka viņiem nav patiesi uzticamu cilvēku, kas pats par sevi ir nomācoši. Dvīņu sievietēm ir svarīgi, lai tās ieskauj cilvēki, kuriem būs nepieciešama viņu klātbūtne un atbalsts, pretējā gadījumā vissvarīgākās bailes uzreiz atgādinās par sevi.

Lasi arī: Ķīniešu horoskops 2019. gadam – ārēji mierīgs, ar iekšējām pārmaiņām!

Vēzis

Vēži bieži komplekso sakarā ar to izskatu. Viņi meklē nepilnības, pat ja tam nav iemesla. Viņu galvenās bailes ir kritika, jo viņi ir ļoti atkarīgi no citu cilvēku viedokļiem  un reaģē uz daudziem vārdiem vardarbīgi un pat neadekvāti. Dažreiz kompleksi noved pie tā, ka sievietes Vēži kļūst ļoti saspiestas un nekomunicējamas. Gadās, ka citiem ir grūti saprast, kas izraisīja Vēžos dīvainu uzvedību un viņu vēlmi paslēpties no citiem cilvēkiem, bet pie tā visa ir vainīgi kompleksi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment