Kā ģērbties, sagaidot Jauno 2019.gadu, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Jaunā 2019. gada priekšvakarā daudzi jau aizdomājas par apģērba izvēli. Katrs Zodiaka apļa pārstāvis var gūt labu veiksmi un labklājību dzīvē, izvēloties izņēmuma tēlu sev noteiktā krāsu diapazonā.

Suņu gads ir beidzas, un ir pienācis laiks iepazīties ar jauno īpašnieku – Cūku. Eksperti iesaka visiem, bez izņēmuma, rūpēties par Jaunā gada simbolu, izvairīties no nepatikšanām un labvēlīgi pavadīt 2019. gadu. Neierobežojiet sevi, izvēloties drēbes, ņemiet vērā rotaslietas, matus, meikapu un citas lietas, kas rada tēlu. Turklāt, saskaņā ar ķīniešu kalendāru, cūkas gads būs pēdējais 12 gadu ciklā, tādēļ svarīgi svinēt svētkus lielā mērogā, labā noskaņojumā un tuvāko cilvēku kompānijā.

Auns

Aunam jāuzsver sava rakstura īpašības ar spilgtu sarkanās, rudas, burkānu vai apelsīnu krāsas apģērbu. Spožumu, spiedienu un drosmi nevajadzētu slēpt, lai Cūka palīdzētu šīs Zīmes pārstāvjiem tikt galā ar emocijām un virzītu neuzspiežamu enerģiju pareizajā virzienā. Aunam nevajadzētu izvēlēties nepiemērotus, vulgārus tērpus. Lakonisks un pat stingrs stils akcentēs vēlmi mainīties uz labo pusi. Audumu vislabāk ir izvēlēties dabisku, piemēram, plūstošu zīdu.

Lasi arī: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Vērsis

Vērsim vajadzētu pievērst uzmanību lakoniskiem apģērba modeļiem: kleitas futlāri, kombinezoni vai retro stils. Zemes Zodiaka zīmei ir vieglāk izvēlēties apģērbu, jo šī zvaigznāja cilvēki intuitīvi izjūt stilu, kāds patīk jaunā 2019. gada saimniecei. Ir nepieciešams apturēt izvēli pie vilnas, tvīda, samta audumiem dzintara, brūnā, bēšā vai tumši dzeltenā krāsā. Lielas zelta rotaslietas, kas harmonizēsies ar svētku enerģiju, nebūs liekas.

Dvīņi

Stingrs un neuzkrītošs tēls būs piemērots Dvīņiem. Viņi var izvēlēties bikses vai svārkus ar blūzi no vienkārša materiāla. Jūs varat papildināt tēlu ar spilgtu ornamentu, kas izgatavots ar savām rokām vai iegādāts no meistara. Krāsu shēma, kas dos labu veiksmi Dvīņiem: balta, sudraba, zila, violeta, perlamutra un pasteļtoņu neuzkrītošās nokrāsas. Viņi var arī izvēlēties pāra juvelierizstrādājumus: pāris rokassprādžu, divas ķēdītes, kas izgatavotas no sudraba.

Lasi arī: Zodiaka zīmes: akmeņi-talismani pēc dzimšanas datuma

Vēzis

Lai piesaistītu labklājības enerģiju, Vēžiem būs iespēja izvēlēties apģērbu ar atvērtu muguru, bez izgriezuma uz krūtīm un garumu ne augstāk kā virs ceļiem. Izvēloties krāsu, ir vērts apturēt uzmanību uz maigi rozā, baltu, gaiši dzeltenu, smilškrāsas nokrāsu. Pērļu juvelierizstrādājumi un kurpes uz maziem papēžiem, palīdzēs papildināt skaisto izskatu. Astrologi iesaka atteikties no vulgāras frizūras, dodot priekšroku lakoniskai copei ar pāris šķipsnām, kas brīvi nokarājas un nedaudz savītas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment