Garda recepte – Dārzeņu salāti ar arbūzu

  • Dārzeņu salāti ar arbūzu

Šie svaigie un vieglie dārzeņu salāti lieliski noderēs kā uzkoda kādam no karstajiem ēdieniem, kā arī lieliski iederēs kā brokastu vietā.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 2 ēdamkarotes olīveļļas;
  • 1 ēdamkarote balzamiko etiķis;
  • 4 tomāti;
  • 400 g arbūza mīkstums;
  • 1 vidējs gurķis;
  • 200 g fetas siers;
  • 1 ēdamkarote sagrieztas piparmētras;
  • pustējkarote dažādu sauso  garšvielu;
  • sāls un melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana:

  1. Nelielā bļodā sajauc olīveļļu ar balzamiko etiķi.
  2. Sagriez tomātus lielākos gabalos, kā arī arbūzu, gurķi un sieru. Gurķi notīri no mizas un sagriez ripiņās.
  3. Dziļā bļodā sajauc tomātus, arbūza mīkstumu, gurķi un sieru. Aplej ar eļļu un etiķi. Apber ar sagrieztu piparmētru un sausajām garšvielām. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment