Garda vistas gaļas recepte ar kariju un rīsiem

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 1 vesela vista
  • Rīsi – 250 g
  • 1 sīpols
  • ķiploks 3-4 daiviņas
  • Saldais krējums – 200 ml
  • Karijs – 2 tējkarotes
  • Maltā paprika –  1 tējkarote
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • Olīveļļa cepšanai

2

 

Rīsu nomazgājiet un vārējiet pēc instrukcijas, kas atrodas uz rīsu pakas.

3

 

Sīpolus un ķiplokus apcepiet olīveļļā līdz tie kļūs mīksti.

4

Pievienojiet sīpoliem kariju un cepiet vēl aptuveni vienu minūti. Vistu sagrieziet gabalos un lieciet uz pannas un uz lielas uguns apcepiet vistu līdz tā kļūs brūngana.

5

Gaļai pievienojiet sāli un piparus un papriku. Pielejiet klāt saldo krējumu, un ļaujiet lai viss sāk vārīties, pēc tam samaziniet uguni  un uzliec vāku un sautējiet līdz gaļa būs gatava, aptuveni 20 minūtes.

6

Uz bļodas uzlieciet rīsus  un pa virsu vistas gabaliņus un aplejiet ar saldā krējuma mērcīti, kas palika pannā.

7

Lai labi garšo!

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment