Dažu minūšu laikā pagatavojiet krēmīgu ēdienu, izmantojot tikai dažas sastāvdaļas. Viss, kas jums nepieciešams, ir blenderis vai virtuves kombains, lai pagatavotu vienmērīgu un saldenu banānu saldo krējumu bez pievienotā cukura. Vieglas variācijas ietver šokolāde, zemesriekstu sviests, zemenes.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
4 lieli banāni, sagriezti šķēlēs un sasaldēti
1/2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
2 ēdamkarotes piena
Šokolādes variācija:
4 ēdamkarotes nesaldināta kakao pulvera.
Zemesriekstu sviesta variācija:
2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta – 1/4 glāzes zemesriekstu sviesta.
2 ēdamkarotes medus
Karameļu pekanriekstu virpuļveida variācija:
2 ēdamkarotes karameļu mērces: 1/2 glāzes karameļu mērces.
4 ēdamkarotes sasmalcinātu grauzdētu pekanriekstu
Zemeņu variācija:
1 glāze saldētu zemeņu.
2 ēdamkarotes medus
Šokolādes čipsu variācija:
3 gabali izkausētas tumšās šokolādes.
1.pagatavošanas solis:
Sasaldējiet banānus:
banānus nomizojiet un sagrieziet plānās šķēlītēs (apmēram 1/4 cm biezumā) un izklājiet uz pergamenta pannas. 24 stundas pirms pasniegšanas banānus nomizojiet. Sasaldējiet, līdz banāni kļūst cietāki. Ja tos neizmantosiet tajā pašā dienā, pārlieciet rāvējslēdzēja aizdares maisiņā.
2.pagatavošanas solis:
Blendera metode: Ielejiet pienu un vaniļu blendera traukā, pēc tam pievienojiet saldētas banānu šķēles. Noņemiet blendera vāka aizbāzni un nostipriniet vāku, pēc tam ievietojiet blenderi. Turiet vāciņu aizvērtu un blenderējiet, sākot ar zemu ātrumu un palielinot to līdz augstam. Pagatavojiet vienmērīgu krēmu.
Ar virtuves kombainu: Ielieciet saldētus sagrieztus banānus virtuves kombaina bļodā, sadalot banānus sīkos gabaliņos. Noskrāpējiet malas, pievienojiet vaniļu un mandeļu pienu un sablenderējiet līdz viendabīgai masai.
Lasi vēl: Sieviešu galvenās kļūdas matu kopšanā, ekspertu viedoklis un padomi
3.pagatavošanas solis:
Tiklīdz bizenis ir gatavs, tad to variet pasniegt. Ja biezenis ir mīkstāks, nekā vēlaties, sasaldējiet uz 30 minūtēm līdz 1 stundai un samaisiet.
Ja saldējat krēmus līdz cietai masai, pirms pasniegšanas ļaujiet tiem nostāvēties istabas temperatūrā 30 minūtes līdz 1 stundu, lai mīkstinātos.