Garīgi padomi no ģeniālā Nikolas Teslas: kā atrast savu ceļu dzīvē un būt veiksmīgākam

Ir nepieciešams saskaņot domas, meklējot patiesību

Mūsu garīgās spējas nāk no augstākiem spēkiem, tāpēc ir svarīgi koncentrēties uz patiesības meklējumiem. Tas palīdz nodibināt harmoniju sevī un iegūt jaunus spēkus nepārtrauktai un efektīvai kustībai uz priekšu.

Eksperti atzīmē, ka tas nav pretrunā ar bioenerģijas postulātiem, bet tikai tos apstiprina. Ja nevarat koncentrēties uz kaut ko patīkamu, izmantojiet miera un harmonijas mantru .

Nav jāsteidzas, lai īstenotu savu sapni

Nikola Tesla sacīja, ka, ja viņa galvā parādās kāda doma, viņš nesteidzas ķerties pie darba. Pirmkārt, viņš veic aprēķinus, veidojot priekšstatu par to, kam būtu jānotiek viņa galvā.

Lasi arī: Dziedniece padālījās: šie vārdi-slēdzenes, kas “aizslēdz” ceļu uz laimi

Lasi arī: 4 laimes sastāvdaļas: kas jums nepieciešams, lai justos laimīgs

Šis padoms palīdzēs tiem cilvēkiem, kuri vēlas izmantot pievilcības likumu savā labā. Vizualizācija palīdz palielināt motivāciju un gūt panākumus biznesā, darbā, zinātnē un pat mīlestībā.

Nemēģiniet būt ideāls

Mūsu trūkumi un pozitīvās puses ir nedalāmas. Tas, kurš cenšas būt labs pret visiem apkārtējiem, nekad nesasniegs mērķi. Tas ir Iņ un Jaņ princips, kas ir visa pamatā.

Nikola Tesla bija apsēsts ar savu darbu un zinātni, taču lieliski saprata, kā darbojas labā un ļaunā harmonijas likumi. Atcerieties, ka jūs nevarat būt labs pret visiem. Vienmēr ir tādi, kas domā, ka esi dīvains, nepareizs vai nederīgs paraugam. Tas ir pilnīgi normāli.

Viss lieliskais ir pakļauts šaubām, tāpēc nebaidieties no tā.

Ja kāds izsmej cilvēka sapņus un mērķus, tad tam nevajadzētu piespiest viņu atteikties no saviem plāniem. Ir vērts cīnīties par savu laimi, jo jūs varat iziet no šīs cīņas kā triumfējošs uzvarētājs.

Cilvēka dabā ir bail no kāda cita kritikas. Tas var būt nekonstruktīvi, muļķīgi un bezjēdzīgi, tāpēc labāk uz to nekoncentrēties, ja tā ir. Tas var atņemt jebkuram veiksmi un novirzīt no patiesā ceļa.

Speciālisti iesaka atbrīvoties no negatīvisma, lai panāktu harmoniju ar sevi un pasauli, sasniegtu savu uzdevumu risinājumu. Pieci efektīvi vingrinājumi šajā ziņā būs vienkārši neaizvietojami.

Leave a Comment