Garīgi padomi no ģeniālā Nikolas Teslas: kā atrast savu ceļu dzīvē un būt veiksmīgākam

Nikola Tesla nebija tikai ģēnijs un lielisks izgudrotājs. Viņš bija arī apgaismots cilvēks, garīgi attīstījies. Viņa domas garīgās attīstības jomā bija gadu desmitiem apsteidzis savu laiku.

Ir pieci galvenie garīgie likumi, kas palīdz mainīt dzīvi uz labo pusi. Tos var papildināt ar tālāk sniegtajiem padomiem, jo ​​tie ne tikai nav pretrunā, bet arī papildina viens otru.

Mūsu ķermenis ir nenovērtējama dāvana

Katra cilvēka ķermenis ir mākslas darbs, ko radījis Dievs, daba, Visums. Cilvēka ķermenis ir trausls, bet skaists. Zinātnieks vienmēr teica, ka veselība ir pāri visam.

Ķermenis ir instruments tavas dvēseles attīstībai, tāpēc tavai rīcībai ir jānāk no pašas sirds, jābūt piesātinātai ar labestību un gaismu. Zinātnieks vienmēr ir ieteicis cilvēkiem meklēt patiesību vārdos un darbos, nošķirt ļauno no labā un padarīt pasauli labāku. Tas palīdzēs atrast ceļu dzīvē un gūt veiksmi.

Visums ir ne tikai kaut kas materiāls

Nikola Tesla pētīja enerģiju. Viņš zināja, ka pasauli caurstrāvo enerģijas viļņi, kas ierīcēm ir netverami, bet kurus var sajust jūsu dvēsele.

Lasi arī: Dziedniece padālījās: šie vārdi-slēdzenes, kas “aizslēdz” ceļu uz laimi

Lasi arī: 4 laimes sastāvdaļas: kas jums nepieciešams, lai justos laimīgs

Viņš ieteica pievērst uzmanību iekšējiem procesiem dvēselē, jo tie ir vissvarīgākie. Ir svarīgi ieklausīties savā sirdī, jo tā ir saistīta ar Visuma pārpilnības centru, kas piesātina mūs ar spēku, tieksmēm un pareizajām vēlmēm.

Ja cilvēks vēlas radīt ideju, viņam ir vajadzīga vientulība

Radošs vai zinātnisks darbs prasa privātumu. Ja vēlaties izveidot kaut ko unikālu, jūs nevarat strādāt trokšņos un nemieros. Vientulības brīžos cilvēks ļaujas vaļā, iegrimstot savā iekšējā enerģijā.

Daudzi to atstāj novārtā, bet, kad mēs savienojamies ar savu iekšējo Es, mēs tiekam pārveidoti, saņemot jaunas prāta un iztēles iespējas. Šāda pieeja padara cilvēkus veiksmīgākus darbā, kā arī palīdz grūtos brīžos noteikt pareizāko dzīves ceļu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment