Garlaikojoties zīmē ķeburus? Uzzini, ko tie pasaka par Tavu raksturu

Ciparu virknes – Tos, kuri garlaikojoties zīmē ciparus, interesē tikai materiālās vērtības. Pirmā iespēja – domājat, kā nopelnīt. Otrā – kā tikt galā ar parādiem.

Saulītes un virtenes – Ja tukšās vietas pierakstu kladēs aizpilda saulītes un ziedu virtenes, varētu domāt – jums arvien ir priecīgs noskaņojums. Paradoksāli, taču drīzāk otrādi: jums pietrūkst siltuma, rūpju, uzmanības, jūs sapņojat par mīlestību un maigumu. Ko darīt? Pacentieties vairāk uzturēties cilvēkos, piezvaniet draugiem, aizejiet ar viņiem kopā uz kino, pasēdiet kafejnīcā. Tad saulīte iespīdēs arī dvēselē, ne tikai pierakstos.

Viltīgās figūras – Kvadrāti, rombi, trijstūri – jums ir skaidri mērķi un stingri uzskati. Tādas figūras parasti zīmē cilvēki, kuri pieraduši atklāti paust savu viedokli, cenšas neatkāpties pretinieka priekšā, viņiem ir praktiska prāta ievirze, labi attīstīta loģiskā domāšana un viņi var ieņemt vadošu amatu. Turklāt, ja figūras ir simetriskas, tas vēl papildus norāda uz punktualitāti un spēju plānot. Taču uzmanieties – ja figūru stūri iezīmējas pārāk asi, jums ir nosliece uz agresiju. Ja pārāk koncentrējas, zūd spēja atslābināties. Par to vērts piedomāt!

Krustiņi bez nullītēm – Krustiņi – lielāki un mazāki norāda uz vainas apziņu. Iespējams, esat kādu aizvainojuši vai neesat izpildījuši solījumu. Varbūt jums šķiet, ka apkārtējie jūs pie kaut kā vaino? Labāk izrunājiet to, kas jūs nomāc, palūdziet piedošanu. Starp citu, krustiņiem nebūt nav jābūt vienkārši taisnā leņķī sakrustotām līnijām, – īpaši sievietes mēdz zīmēt sarežģītus rakstus, kuros ietverti krustveida elementi.

Spirāles, apļi, līkloči – Svešas problēmas jūs neinteresē, un nevēlaties arī, lai citi interesējas par jūsējām. Esat noslēgts cilvēks, bet varbūt pārdzīvojat nelielu krīzi? Pacentieties turēt sevi rokās, varat nejauši pārkāpt robežas un aizvainot sarunbiedru!

Mirdzi, zvaigznīt! – Zvaigznes ir optimistiska rakstura iezīme. Šāds cilvēks, saskāries ar problēmu, cenšas nenolaist rokas un pēc iespējas ātrāk tikt galā ar problēmām. Turklāt zvaigžņu zīmētājs labprāt pievērš sev uzmanību.

Svarīgi, kāds koks – Ja esat ieraduši zīmēt kokus, vērts pievērst uzmanību, kā tie izskatās. Smalks stumbrs un kaili zari? Esat apbēdināts, apjucis, apmaldījies savās jūtās? Savukārt robusts stumbrs un kupli, lapoti zari norāda, ka esat dzīvespriecīgs un enerģisks, un šajā brīdī jūs nenomāc nopietnas rūpes.

Jūtīgās sirsniņas – Jūtas jūsu sirdi plūst pāri, gribētos apskaut un sabučot visu pasauli. Taču jūs turat sevi rāmjos un no malas izskatāties stingrs un nepieejams. Turklāt, jo sirdis lielākas, jo lielāka arī disonanses starp jūsu īstajām vēlmēm un to izpausmēm. Beidziet slēpties aiz maskas, atslābiniet paškontroli – nedaudz brīvības nekaitēs!

Bišu mājas – Šūnveidīgi zīmējumi norāda uz alkām pēc sakārtotas, mierīgas, harmoniskas dzīves, sakārtotām attiecībām pašam ar sevi un apkārtējo pasauli. Turklāt šāds zīmējums var norādīt arī uz vēlmi izveidot ģimeni – un šajā vēlmē jūs, iespējams, neatzīstaties pat sev.

Labsirdīgie ziediņi – Ziediņi un lapiņas norāda uz laipnību, atsaucību, gatavību palīdzēt. Tāpat šādi cilvēki mēdz būt jūtīgi un emocionāli. Savukārt, ja jūsu zīmētie ziedi skaisti sakārtoti vāzītēs, uzmanieties: var gadīties, ka jums ir zems enerģijas līmenis un nepieciešams uzlādēties.

Rūtiņu lauki – Visticamāk, esat nonācis sarežģītā stāvoklī, tieši tādēļ vizualizējat šaha galdiņu, jo labprāt izstrādātu stratēģiju un taktiku, kā to ieraduši darīt šahisti. Ja šāds zīmējums parādās retumis, kad patiesi saskaraties ar sarežģītām situācijām, viss kārtībā! Taču, ja tas sācis aizkavēties piezīmju lapās, vērts ieklausīties sevī: vai neciešat no kādiem apslēptiem kompleksiem?

 

Avots: 

aLA

Leave a Comment