Ģimenes aicinātas uz Ģimenes Vese***as dienu

Lai veicinātu ģimeņu kopā būšanu un aktualizētu ģimenes Vese***as veicināšanas tēmu, Liepājas pašvaldība aicina visas Liepājas ģimenes apmeklēt Ģimenes Vese***as dienu sestdien, 29. septembrī, no pl. 11.00 Liepājas Olimpiskajā centrā.

Visas dienas garumā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt dažādas izglītojošas lekcijas un nodarbības, kā arī aizraujošas stafetes visai ģimenei. Šī ir iespēja bez maksas pavadīt aktīvu dienu kopā ar visu ģimeni un iegūt jaunas zināšanas. Reģistrēšanās dalībai pasākumā sākot no pulksten 11.00, Ģimenes Vese***as dienas atklāšana: 11.45, bet aktivitāšu sākums – 12.00.

Ģimenes Vese***as dienā klātienē varēs iepazīties ar dažādiem Liepājas Vese***as jomas speciālistiem – ārstiem, fizioterapeitiem, fitnesa treneriem, Vese***as skolotājiem un citiem profesionāļiem, – uzklausīt speciālistu ieteikumus Vese***as veicināšanai un stiprināšanai ikdienā, kā arī rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.

Īpaši organizētā Liepājas mikrorajonu savingrošanās laikā varēs apmeklēt Liepājas fitnesa treneru piedāvātās nodarbības. Topošās un jaunās māmiņas uzzinās par iespējām parūpēties gan par savu fizisko un garīgo veselību, gan apgūt jaunas zināšanas par mazuļiem. Savukārt senioriem būs iespēja piedalīties uztura meistarklasēs. Radošas aktivitātes par Vese***as tēmām būs pieejamas arī bērniem. Savukārt vismazākajiem apmeklētājiem būs pieejama bērnu rotaļu telpa. Atsevišķā zonā notiks nodarbības un lekcijas garīgajai Vese***ai.

Visas dienas garumā darbosies arī momentfoto stūrītis, kur kopā ar saviem mīļajiem ikviens pasākuma apmeklētājs varēs uzņemt jautrus un atmiņā paliekošus foto. Vietējo mājražotāju tirdziņš priecēs ar labumiem, varēs gan nodegustēt, gan arī iegādāties dažādus veselīgus produktus.

Visiem apmeklētājiem būs iespēja veikt arī vairākus Vese***as rādītāju eksprestestus, bet dienas beigās sekos lielā izloze ar dažādām balvām. Visas aktivitātes pasākuma laikā ir bez maksas. Gaidīsim ciemos uz aktīvu ģimenes dienu Liepājā!

Vairāk informācijas un sīkāka pasākuma programma pieejama pašvaldības mājaslapā šeit. Pasākuma informatīvais atbalstītājs Kurzemes Radio.

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana. Fotoattēli var tikt izvietoti Liepājas pilsētas pašvaldības portālā www.liepaja.lv un pašvaldības sociālo tīklu facebook.com, twitter.com un instagram.com kontos.

Pasākums tiek finansēts Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/088 “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros.

Leave a Comment